Båtturer i Playa de las Americas

Båtturer i Playa de las Americas

Playa de las Americas er et av de viktigste feriestedene og ligger sør på Tenerife. Flere og flere ferierer i Playa de las Americas, på grunn av det varme klimaet og turistinfrastrukturen på Sør-Tenerife.

 

Takket være de generelle gode værforholdene er det mulig å ta båtturer i Playa de las Americas i alle måneder av året. Her er vår utvalgte liste over Playa de las Americas båtturer:

 

  • 3 timers katamarantur med Abrazo med redusert antall passasjerer
  • 4,5 timers katamarantur for å besøke klippene i Los Gigantes
  • 3 timers båtturer for å se hvaler eller delfiner med Freebird-katamaranen
  • 2 timers hvalsafari-båttur med Eden-katamaranen
  • 3 timers privat motoryachttur
  • 3 timers stiv oppblåsbar båttur
  • 3 timers privat katamarantur

Sannsynligvis det første du vil gjøre når du kommer til Playa de las Americas vil være å gå til stranden for å slappe av og nyte den varme solen og det forfriskende havet. Men bortsett fra å være på stranden hele dagen, er det mange aktiviteter og utflukter du kan gjøre her.

En av de mest hyggelige og morsomme er en båttur hvor du kan få hvaler og delfiner til å se på, slappe av, snorkle og bare tilbringe den flotte tiden med venner, par eller familie.

 

Vi tilbyr mange ting du må gjøre i Playa de las Americas og også mange båtutflukter, avhengig av dine behov og budsjett har vi et tilbud til deg. Hver av dem starter fra Puerto Colon, kun 10-15 minutters gange fra Playa de las Americas.

 

Men før, la oss fortelle deg litt mer om hvaler og delfiner som lever i Tenerifes vann. Flaskedelfiner er de fastboende i Kanarivannet. Sannsynligvis sier navnet «flaskedelfin» deg ikke så mye, men hva er det med Flipper? Husker du serien fra barndommen din? Så nøyaktig samme type delfiner vil du ha sjansen til å se på båtturen vår.

 

Men det bor ikke bare delfiner ved Kanarivannet. En annen fastboende er våre venner grindhvalene.

Ok, nå er det nok å snakke om hvaler og delfiner, la oss fortelle deg noen andre ting du kan gjøre med båtturene våre.

 

Alt avhenger av hvor mye tid du ønsker å bruke på styret.

Vi har forskjellige alternativer for å ta en hvalsafaribåttur fra Playa de las Americas

Med det mest varige alternativet, den 4,5 timer lange Freebird Gigantes-utflukten, vil du også kunne besøke noen absolutt imponerende klipper som på spansk kalles «Los Acantilados de los Gigantes» (Los Gigantes-klippene).

Og selvfølgelig vil du ha litt tid til å svømme i nærheten av Masca Bay. Etter svømming vil du ha litt snacks om bord og deretter gå tilbake til Puerto Colon.

 

Hvis du vil ha litt mer komfort, anbefaler vi deg å ta en av båtene med redusert antall personer om bord. Du kan for eksempel velge katamaranturen med Abrazo. Med noen av disse turene vil du gjøre hvalsafari, svømming og snorkling på 3 timer. Snacks og drikke er også inkludert.

 

I tilfelle du ønsker å gjøre turen litt raskere eller du er på budsjett, har vi også en 2 timers tur med Eden Catamaran.

 

Og selvfølgelig er det alltid noen spesielle anledninger: en bursdag, en fest eller noen av disse øyeblikkene du bare vil dele med venner eller familie. Den perfekte måten å gjøre disse øyeblikkene uforglemmelige på er et privat båtcharter.

I tilfelle du bare ønsker å lage en luksus hvalsafari på ferien, er dette alternativet også for deg.

Båtturer på Playa de las Americas

Fiske charterturer på Playa de las Americas

Katamaran Leie på Playa de las Americas

Luksusyacht charter på Playa de las Americas

Passbåt utleie på Playa de las Americas

Playa de las Americas er det ideelle stedet å bo på Tenerife hvis du ønsker å drive...
Playa de las Americas (eller ganske enkelt Las Americas) er feriestedet sør på...