Hval- og delfinsafari fra Playa de las Américas

Hval- og delfinsafari fra Playa de las Américas

Guide

I denne teksten finner du informasjon om hval- og delfinsafari fra Playa de las Americas på Tenerife. Hos bananapalmbay.com spesialiserer vi oss på å leie båter på Tenerife til forskjellige formål. Vi har seilbåter, motorbåter, yachter, katamaraner og andre typer båter for deg å tilbringe en fantastisk dag på havet.

Denne gangen vil vi gjerne fortelle deg om aktivitetene som er tilgjengelige for hvalsafari fra Playa las Americas og som også inkluderer transport fra hotellet du bor på.

Hval- og delfinsafari fra Playa de las Americas

Full HD - humpback-whale-jumps-out-water-beautiful-jump-madagascar-tenerife
Dette er en av de mest populære aktivitetene for ferierende som kommer til Tenerife. Vi er glade for å tilby deg private båtcharter og delte hvalsafari-utflukter i total komfort. På nettsiden vår finner du de beste båtene for å se hvaler fra Playa de Las Americas og andre feriesteder på øya.

Vannet på Tenerife Sør har stor sannsynlighet for å se delfiner og hvaler. Båter går fra Puerto Colón til La Gomera, hvis farvann er hjemsted for en rekke marine dyr. Det er vanlig å se delfiner og hvaler svømme glade i dette området av Atlanterhavet.

Observasjonene er trygge for dyrene og miljøet. Du trenger bare å bekymre deg for å ta fine bilder og nyte øyeblikket. Vi minner om ikke å kaste gjenstander i vannet og ikke lage høye lyder som kan skremme hvalene.

Tiden går uten å merke når vi er i nærvær av disse vennlige dyrene. Nyt opplevelsen med dine kjære og spesielt med barna, som er de som liker aktiviteten mest.

Hvaler som du kan se hele året på Tenerife

Her er noen av artene du kan møte under båtturer på Tenerife:

Flaskedelfin

Full HD - Delfín mular-common-bottlenose-dolphin
Vitenskapelig navn: Tursiops truncatus. Du kan se dem veldig nær kysten av Tenerife. Du kan identifisere dem ved deres intense grå farge, som gradvis blekner mot de nedre delene av kroppen. De når en lengde på 3 meter når de er modne. De svømmer vanligvis i grupper på 20 delfiner i gjennomsnitt.

Pilothvaler

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Vitenskapelig navn: Globicephala macrorinchus, også kjent som grindhval. Det er en stor tannhvaler som kan bli 5 meter lang og veie opptil 2 tonn.

De har muligheten til å dykke til dybder på over 1000 meter i mer enn 20 minutter.

Arter med sporadisk forekomst

Artene som er oppført nedenfor vises på bestemte tider av året, så deres syn vil avhenge av tiden på året du er på ferie på Tenerife.

Atlantisk flekket delfinFull HD - Stenella frontalis - Delfín moteado atlántico -Atlantic spotted dolphin-b
Vitenskapelig navn: Stenella frontalis. Navnet er på grunn av flekkene som dekker overflaten av kroppen og som er helt til stede i voksen alder. De er veldig aktive delfiner som svømmer i grupper. De blir opptil 2,3 meter lange og veier opptil 80 kilo.

Rutennet delfin

Vitenskapelig navn: Steno bredanensis. De er preget av sine rillede tenner, som igjen gir dem navnet sitt. De har også en langstrakt hodeskalle som gjør dem lette å skille fra andre arter. De når en lengde på 2,7 meter og kan veie opptil 150 kilo. Fargen deres er mørkere enn flaskenesedelfiner, og de har lysere flekker. De svømmer i grupper på 8 individer i gjennomsnitt.

Spermhval

Full HD - sperm-whale-cachalotte
Vitenskapelig navn: Physeter macrocephalus. Det er en stor art med en lengde som ligner en hval. Du kan identifisere dem ved deres lille ryggfinne, store hode og mørke hud med striper.

Denne arten kan nå opp til 18 meter og 50 tonn i vekt. De dykker opp til 2000 meter dypt for å søke etter mat og holder seg under vann i mer enn en time. De kan sees oftere om våren.

Trekkende arter som dukker opp på bestemte tider av året

Vannet mellom La Gomera og Tenerife er en del av trekkveien til forskjellige trekkarter. Hvis du er heldig vil du kunne se følgende hvaler på våre båtturer på Tenerife:

Vanlig delfin

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (3)
Vitenskapelig navn: Delphinus delphis. Som en veldig populær art i alle verdens hav, kan du se dem på Tenerife om vinteren. Den er preget av sin gulaktige farge på sidene. Den blir 2,5 meter lang og veier 120 kilo.

Falsk spekkhogger

Vitenskapelig navn: Pseudorca crassidens. Det er et sosialt og sjarmerende dyr. Du kan identifisere dem ved bulen i midten av finnene, den slanke kroppen og ryggfinnen på omtrent 10 tommer. Dens intense gråfarge er homogen. De blir 6 meter lange og veier 1500 kilo. Den svømmer vanligvis i store grupper på opptil 50 individer.

Andre arter som dukker opp sporadisk på Tenerife er blant annet nordfinnhval, finnhval, dvergspermhval, Frasers delfin, orcahval.

Privat hval- og delfinutflukt i Playa de las Américas

Med følgende aktiviteter kan du ta en helt privat båttur, bare du og dine gjester. Vi tilbyr deg komfort og privatliv til sjøs for et fascinerende eventyr.

Motorbåtcharter for hvalsafari med Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot
Nyt denne utrolige båten med en maksimal kapasitet på 12 personer. Vi drar fra Puerto Colon til hvalsafariområdene på Tenerife. Så legger vi til et sted i bukta slik at alle kan bade og kjøle seg ned. Avhengig av lengden på turen kan du besøke viken El Puertito, klippene og den strålende Masca-bukten.

Privat båtcharter med Neptuno for grupper

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Tilbring en fantastisk dag i Tenerife Sør-bukten med denne majestetiske båten for opptil 22 passasjerer. Se hvaler i deres naturlige miljø. Etter hvalsafari drar vi til en vakker vik hvor vi kan svømme og snorkle.

Felles båtturer for å se hvaler på Tenerife

Her er listen over aktiviteter tilgjengelig på nettsiden vår for delte hval- og delfinsafari-utflukter.

Utflukt for å se hvaler på Tenerife sør med Eden-katamarantur

eden catamaran tour tenerife

Vi har en kort aktivitet kun for hvalsafari på Tenerife. Denne ekskursjonen varer i to timer og tar deg til områdene som er mest besøkt av delfiner og hvaler.

Båten går fra havnen i Puerto Colon i Costa Adeje til naboøya La Gomera. Turen fokuserer på å se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat. Aktiviteten inkluderer en forfriskende drink.

Hvis du bestiller en 3 timers Eden-katamarantur, vil du nyte havet enda mer. Denne turen inkluderer et stopp i bukten for å kjøle deg ned, svømme og snorkle. Brus, vann og øl er også inkludert.

Royal Dolphin-katamaran for å se hvaler fra Playa de Las Américas

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Dette er et av våre beste alternativer for hvalsafari på Tenerife. Vi tilbyr deg en flott båt for en uforglemmelig utflukt.

Royal Dolphin er en moderne og romslig båt der du vil oppleve de beste følelsene. Båten tar deg med til å se hvaler på en unik måte da den har store vinduer i gulvet for å se undervannsaktiviteten under båten. Uten tvil er dette en måte å se havet på som aldri før.

I tillegg til undervannsvinduene har den også forskjellige kameraer som registrerer passasjen til dyrene i nærheten av båten og deretter projiserer den på forskjellige fjernsynsapparater. Som du kan se, gjennom denne aktiviteten vil du bli kjent med Tenerifes marine fauna på nært hold.

Etter synet setter båten kursen mot Masca-bukten og underveis kan du nyte enormheten av Los Gigantes-klippene. Når du kommer til bukten ligger båten for ankret slik at alle kan gå av for å kjøle seg ned i Atlanterhavsvannet. Benytt anledningen til å slappe av på sanden og leke med vannleker. Nyt med venner og familie. Del vakre øyeblikk sammen.

Aktiviteten avsluttes med en deilig lunsj og retur til havnen mens du beundrer utsikten som øya har å by på.

Maxicat-katamarantur til Los Gigantes

maxicat catamaran tenerife
Vi inviterer deg til å nyte havet og se hvaler i Playa de Las Americas med vår katamaran Maxicat. Du kan bestille utflukter på 3 eller 5 timer for å seile i Atlanterhavet på jakt etter delfiner og hvaler.

Båten går fra Puerto Colon i Costa Adeje og tar deg i retning av øya La Gomera, et område med høy forekomst av hvaler. Her samles forskjellige marine dyr, de mest populære er nesedelfinene som nærmer seg båtene med glede. Sjødyrene i dette området er vant til båtene, så de nærmer seg rolig.

Med Maxicat kan du også reise rundt i klippene og ankre i Masca Bay for å svømme i vannet. Ta med vennene dine til å nyte en flott dag på havet, soling, svømming, snorkling og lek med vannleker. Denne aktiviteten inkluderer transport og lunsj.

Assistanse og transport

contact us
Som vi nevnte i begynnelsen, tilbyr alle disse aktivitetene henting fra de viktigste turistsentrene på Tenerife. Hvis du er i Playa de las Americas bare skriv til oss, fortell oss hvor du bor, så henter vi deg.

Velg en av disse hvalsafari-aktivitetene fra Playa de las Americas og skriv til oss for å gjøre din reservasjon. Vi stiller til din disposisjon vår WhatsApp som du kan skrive til for å avklare tvilen din og sende forespørselen din. Benytt anledningen til å nyte havet på Tenerife og tilbringe de beste øyeblikkene av ferien.

Båt charterturer på Playa de las Americas

Hval safari på Playa de las Americas

			Things to do in Playa de las Americas - Ting å gjøre i Playa de las Americas
Playa de las Américas (eller ganske enkelt Las Américas) er turistsenteret sør på...
			diving in tenerife south - Playa de las Americas vannsport
Hvis du ønsker å drive med vannsport under en strålende sol, er Playa de las Americas...
			Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (10) - Båtturer i Playa de las Americas
Playa de las Americas er et av de viktigste feriestedene på Tenerife. Takket være det...
			catamaran tour in tenerife private and shared (1).min - Katamaranutflukter i Playa de las Americas
Hvis du vil bestille en av våre katamaranutflukter i Playa de las Americas og du ikke...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Private utflukter og katamarancharter i Playa de las Americas
Vi presenterer deg denne lille guiden slik at du kan bli kjent med alternativene som er...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, også kjent som Las Vistas-stranden, er en svært attraktiv strand...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...