Katamaranutflukter i Puerto Colon

Katamaranutflukter i Puerto Colon

Guide

I denne teksten finner du de beste utfluktene i Puerto Colon å gjøre privat eller delt. Vi er et selskap med lang erfaring som hjelper våre kunder med å ha den beste ferien på Tenerife. Inviter din partner, venner, familie eller arbeidskolleger til å tilbringe en fin dag på sjøen.

Her finner du detaljene om våre hvalsafari-utflukter på Tenerife og noen tips for å få en uforglemmelig opplevelse.

Fordeler med katamaranutflukter i Puerto Colón

Puerto Colon er en vakker kystby på Tenerife. I årevis har det vært en svært viktig marina i regionen med intens fiske- og turistaktivitet.

Vi tilbyr deg katamaranturer for å se hvaler og svømme i det forfriskende havvannet. Vi tar deg med til områdene mellom Tenerife og La Gomera for å se hvaler og delfiner. Det er svært vanlig at noen av disse hvalene dukker opp i nærheten av båtene. Nyt å se dem leke og komme for å hilse på deg mens de føler seg trygge med båtene.

Du kan sole deg på dekk eller hvile fredelig i skyggen. Hver båt tilbyr forskjellige funksjoner for forskjellige smaker. Inviter vennene dine til spesielle begivenheter eller ta med partneren din på en romantisk ferie.

Med våre 4 timers katamaranutflukter i Puerto Colon tar vi deg med til å besøke Cliffs of the Giants. Hvis dette er første gang du besøker oss, bør du vite at disse fjellformasjonene tiltrekker seg hundrevis av turister som er forelsket i sin skjønnhet og unike sjarm. Innenfor klippene er Masca-bukten hvor vi vil ankre for deg å gå ned og nyte sjarmen.

Privat katamaranutleie i Puerto Colon

Hvis du er i Puerto Colón kan du ikke gå glipp av muligheten til å gå langs sjøen og kjenne vinden i ansiktet. La deg rive med av havets glede, nyt øygruppens mest strålende sol og del uforglemmelige øyeblikk med dine kjære.

Privat katamarancharter med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Nyt denne flotte 36 fots katamaranen med nok plass til komforten til alle gjestene. De 3 og 5 timer lange turene tar deg til å se hvaler i deres naturlige habitat og svømme i en av Tenerife Sørs bukter. Den 8 timer lange turen inkluderer et besøk til de imponerende klippene hvor vi vil ankre for deg å svømme i Masca Bay. Denne aktiviteten inkluderer drikke og snacks. Paella er valgfritt mot en ekstra kostnad.

Båtcharter med katamaran Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Dette er en av våre beste båter for å cruise i Tenerife sør. Den har en kapasitet på 11 passasjerer med god plass for alle å føle seg komfortable. Vi tar deg med for å se delfiner og hvaler og etter observasjonen ankrer vi offshore for å kjøle deg ned.Den 7 timer lange turen tar deg til klippene i Los Gigantes og den berømte Masca-bukten. Transport fra Tenerife Sør er valgfritt på forespørsel mot en ekstra kostnad.

Privat katamarantur Eden for grupper

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Vår katamaran Eden er en moderne og romslig båt med kapasitet til 45 personer. Vi tar deg med for å se delfiner i deres naturlige miljø og svømme offshore. En sandwich er inkludert samt brus, champagne og øl om bord. Vi lar deg ta med egen drikke og snacks. Du kan bestille mat og rundstykker mot et pristillegg.

Private katamaranutflukter fra Port Colon

Vi har også gode alternativer for deg å cruise på havet i komfort. Gjør deg klar til å se interessante steder i bukten og se Tenerifes hvaler i deres naturlige miljø.

4,5 timers Tenerife Bay Tour med Royal Dolphin

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Med denne fantastiske båten kan du se den marine faunaen på Tenerife fra et annet perspektiv. The Royal Dolphin har undervannsvinduer som lar oss se dyrene passere under båten. Den har også kameraer som registrerer aktiviteten til hvalene som passerer nær båten og deretter sender den på TV-ene på dekk.

Etter å ha sett delfinene går vi mot de enorme klippene i Los Gigantes. Ved ankomst vil vi ankre for en svømmetur i det blå vannet i Masca Bay. Katamaranen har en kunstig foss som er kjempegøy å leke i sjøen. Snacks, lunsjbuffé og transport fra de viktigste turistsentrene på Tenerife Sør er inkludert.

Felles båttur med Edén katamaran

eden catamaran tour tenerife
Som nevnt ovenfor er vår fantastiske Eden en stor og romslig katamaran. Bestill denne ekskursjonen for å nyte 2 timer med moro i Atlanterhavet. Vi drar fra Puerto Colon i Costa Adeje for å se hvaler og delfiner. En forfriskende drink er inkludert.

Felles båttur med Kalima for 11 passasjerer

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Kalima tar maksimalt 11 passasjerer om bord, så alle kan kose seg og ha det flott. Den 3 timers turen inkluderer drinker, snacks, hvalsafari og et stopp i bukten for en svømmetur.

Etter å ha presentert deg listen over katamaranutflukter i Puerto Colon, vil vi invitere deg til å kontakte oss akkurat nå på WhatsApp for å avklare tvilen din. Husk at de fleste av våre båtturer inkluderer transport fra de viktigste feriestedene på Tenerife inkludert Puerto Colon. For å sjekke tilgjengelighet vennligst skriv til oss, vi hjelper deg gjerne. Takket være din erfaring med fornøyde kunder vet vi hva du trenger. Vi tilbyr deg uforglemmelige turer på havet ombord på komfortable og trygge båter.

katamaranutflukter på Puerto Colon

Privat katamaran tur på Puerto Colon

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Ting å gjøre i Puerto Colon
I dette innlegget vil vi fortelle deg om de beste tingene å gjøre i Puerto Colón,...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Private utflukter og katamarancharter i Puerto Colon
Hvis du er på ferie i Puerto Colon og leter etter anbefalinger for private katamaraner...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...