Private utflukter og katamarancharter i Puerto Colon

Private utflukter og katamarancharter i Puerto Colon

Guide

Hvis du er på ferie i Puerto Colon og leter etter anbefalinger for private katamaraner for å seile Atlanterhavet, her er alt du trenger å vite.

De fleste av våre utflukter på Tenerife Sør går fra Puerto Colon. Dessuten ligger denne havnen i Costa Adeje, et av de viktigste turistsentrene på øya. Av disse grunner kan du ikke gå glipp av muligheten til å leie en båt for å glede deg over havet og nyte solen. Husk å bestille flere dager i forveien, da vi mottar mange forespørsler fra denne siden av øya.

Private utflukter og katamarancharter i Puerto Colon

Hos bananapalmbay.com spesialiserer vi oss på å leie forskjellige båter for private og delte utflukter. I denne muligheten ønsker vi å tilby deg våre private katamaranutflukter som du kan gjøre fra Puerto Colon. På slutten av teksten finner du den detaljerte listen over aktiviteter, inne i hver av dem finner du kontaktskjemaet for din reservasjon.

På nettsiden vår finner du også andre typer båter for å seile Atlanterhavet. Lei våre seilbåter på Tenerife Sør for en dag på havet og strålende solskinn, en luksusyacht for en spesiell anledning eller en hurtigbåt for å seile i full fart med vinden i ansiktet.

Du kan også skrive til oss på WhatsApp for å gi deg anbefalinger og hjelpe deg med å velge utflukten du trenger i henhold til det du leter etter.

Privat katamarantur Kalima for 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kom og nyt havet og solen på Tenerife ombord på denne fantastiske katamaranen. Kalima har en kapasitet på 11 personer for en komfortabel og hyggelig tur.

Med 3 timers ekskursjon vil du kunne se hvaler og svømme utenfor kysten. Lei i 8 timer for å besøke klippene og kjøle deg ned i Masca Bay. Turen inkluderer snacks, brus og rundstykker. Valgfri paella.

Privat katamarancharter for hvalsafari på Tenerife Sør

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min

Vår fabelaktige Kennex-katamaran tilbyr fantastiske funksjoner for å nyte havet og glemme presset.

Len deg tilbake på nettet på dekk for å føle at du flyr til sjøs. Mat og snorkleutstyr er inkludert. Valgfri transport fra Puerto Colon og andre feriesteder i Tenerife Sør.

Katamaran charter for grupper på 45 personer med Edén

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Den store katamaranen Eden er en utmerket størrelse å dele med familie og venner. Kom og seil havet og feir spesielle begivenheter med oss.

Vi tilbyr deg en 3 timers utflukt med delfin- og hvalsafari og deretter en svømmetur offshore. Inkluderer en sandwich og drikke. Du kan også ta med egen drikke og snacks om bord.

Hva du skal gjøre under den private katamarancharteren

Sjøturer er alltid en perfekt måte å nyte ferien og fornye energien.

Hvalsafari i Puerto Colon

Dolphins jumping in Tenerife South
Tenerife er et ideelt sted å se hvaler i deres naturlige habitat. Etter å ha satt seil, går båten mot vannet som besøkes av Tenerifes delfiner og hvaler. Ved ankomst nærmer passasjerene seg med kameraene sine og venter glade på at delfinene skal dukke opp. Plutselig dukker de opp som uklare flekker i vannet og kommer så nærmere og vi får et nærbilde av dem.

Føl spenningen ved å se dem svømme fritt. Tenk på roen deres og kjenn freden de utstråler. Dette er en fantastisk opplevelse å dele med familien og spesielt med barn.

Besøk Los Gigantes-klippene

Tenerife Boat Trip to Los Gigantes
Disse ruvende fjellene av basaltisk stein ligger i den landlige parken Teno. Ved maksimal høyde på ca. 600 meter faller de nesten rett ned, noe som gir deg en enorm følelse av svimmelhet.

En av de beste måtene å se klippene i sin helhet er med båt. Du kan også se dem fra ravinen, men du vil bare ha en begrenset utsikt over klippene.

Båtturer på 5 timer og mer inkluderer vanligvis mat og drikke. De gir oss mer tid til å nyte hvert stopp og beundre skjønnheten til buktens landemerker. Vi vil også ha muligheten til å svømme i vannet i den vakre Masca-bukten.

Feir spesielle begivenheter om bord

Private Boat Party Tenerife

Feir spesielle datoer og viktige øyeblikk med venner og familie med oss. Med et privat katamarancharter i Puerto Coló kan du nyte en eksklusiv båttur å dele med dine kjære og ingen andre. Med våre katamaraner og båter med mannskap eller kaptein tar vi deg til sjøen, hvor livet er mer behagelig. På nettsiden vår tilbyr vi forskjellige båter for å feire spesielle begivenheter på Tenerife. Lei våre båter for private fester, som du kan feire uforglemmelige øyeblikk med venner og kjære med.

Vi håper du har valgt din neste private katamaranutflukt fra Puerto Colon. Gjør deg klar til å nyte havet, solen og vinden i ansiktet. Du vil bli overrasket over skjønnheten og roen til delfiner og hvaler. Pakk badedrakten og kom og lev fantastiske opplevelser i havet. Husk å skrive til oss flere dager i forveien for å sikre deg plass på ønsket dato. I den følgende listen finner du en detaljert liste over aktivitetene nevnt i teksten.

Katamaran Leie på Puerto Colon

Privat katamaran tur på Puerto Colon

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Ting å gjøre i Puerto Colon
I dette innlegget vil vi fortelle deg om de beste tingene å gjøre i Puerto Colón,...
			Tenerife - Boat Charter - (9).min - Katamaranutflukter i Puerto Colon
I denne teksten finner du de beste utfluktene i Puerto Colon å gjøre privat eller delt....
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...