Ting å gjøre i Puerto de la Cruz

Ting å gjøre i Puerto de la Cruz

Finn ut de beste tingene du kan gjøre i eller fra Puerto de la Cruz. Vi verdsetter tiden din, så her plukket vi de mest populære og ledende utfluktene og aktivitetene, som får deg til å elske denne fantastiske øya og vil underholde deg under ferien på Tenerife. Vi er de lokale ekspertene med erfaring fra mer enn 5 år på markedet, så vær sikker på at alle tingene vi gjør her er verdt din oppmerksomhet.

la oss ikke kaste bort et sekund til og begynne å utforske alle de fantastiske tingene du kan gjøre i eller fra Puerto de la Cruz.

Kjøp veien, den komplette listen over alle turer, utflukter og aktiviteter fra Puerto de la Cruz finner du nedenfor vår guide.

Hvis du allerede hadde valgt å tilbringe ferien på dette fantastiske feriestedet, vil du sannsynligvis gjerne vite hva som er de viktigste severdighetene, de første og viktigste tingene å gjøre i og rundt Puerto de la Cruz. Her får du svarene. Og husk at disse tingene å gjøre passer for alle slags ferierende: familier, par, vennegrupper. Alle er også barnevennlige. Så de er virkelig de mest populære og anbefalte.

 

Gå til Visit Teide. Dette punktet er faktisk det samme viktige når du bor i Puerto de la Cruz eller et annet feriested på Tenerife. Bare fordi Teide er en av de mest verdt å besøke på Tenerife. Den ryggrennende og hjertestoppende panoramautsikten, det høyeste fjellet i Spania og den berømte nasjonalparken, erklært som UNESCOs verdensarvliste, lar deg ikke være likegyldig.

Hos oss har du 2 alternativer for å besøke Teide-fjellet fra Puerto de La Cruz: en halvdagstur eller en heldags Teide-Masca-tur.

Anaga er et annet sted du ikke kan gå glipp av fra Puerto de la Cruz. Den gamle laurisilva regnskogen vil få deg til å glemme at du lever i det 21. århundre.

For å besøke Anaga tilbyr vi en bussutflukt fra Puerto de la Cruz, som også tar deg til La Laguna og Santa Cruz de Tenerife, så du får sjansen til å bli kjent med litt kanarisk historie og kultur.

Disse enorme steinene er en annen skatt av naturen som Tenerife har å tilby sine gjester. Den enkleste måten å besøke dem fra Puerto de la Cruz er med en båttur. Dette alternativet er også det beste hvis du vil få en virkelig fantastisk opplevelse som den beste utsikten til klippene du får fra havet.

Imidlertid er den varme solen og havet sannsynligvis hovedårsakene til at du bor i Puerto de la Cruz, de er ikke nok til å underholde deg under hele ferien. Her er noen morsomme aktiviteter som definitivt vil bidra til å variere ferien i Puerto de la Cruz.

Gå på hvalsafari eller delfinsafari. Denne aktiviteten hvis flott for alle slags personer og aldre. Ingen vil forbli likegyldige å se disse vakre og grasiøse hvalene som leker i sitt naturlige miljø. Du kan se hvaler eller delfiner alle perioder av året ettersom de bor permanent i vannet på Tenerife. Den vanligste arten er flaske -nesedelfinen og loshvalen. I tillegg til å møte hvaler og delfiner vil du få en avslappende og hyggelig tid ombord, svømme og snorkle. Alle båtturene starter fra Sør -Tenerife, men vi tilbyr noen alternativer med henting fra Puerto de la Cruz, for eksempel katamaran Royal Delfin.

Hvalsafari fra Costa Adeje gir flere alternativer for båt- og turvalg. Hvis du har en bil, kan det også være et alternativ for deg.

Gå til Siam Park eller Loro Parque. Begge er et av de mest besøkte stedene på Tenerife og vil være et flott alternativ hvis du kommer med barn.

Loro Park har den største papegøyesamlingen, den største pingvinutstillingen, mange forskjellige show og andre imponerende ting. Siam park garanterer en flott tid for både voksne og barn.

Reis tilbake til middelalderen på Castillo de San Miguel, og se på ridderkampene. Dette er en flott familievennlig aktivitet.

La oss fortelle deg at vi tilbyr mye eller andre morsomme ting til og aktiviteter fra Sør -Tenerife. Så hvis du har en bil eller kan komme til Sørlandet med bussen, sjekk ut alternativene våre for ting å gjøre i Costa Adeje.

Bortsett fra alle de nevnte utfluktene og aktivitetene tilbyr Puerto de la Cruz selv mange ting å gjøre. Ta deg tid til å gå i det historiske sentrum. Det er et godt eksempel på autentisk kanarisk arkitektur, og du vil glede deg over å utforske de ganske smale gatene med fargerike hus. Slapp av i skyggen av trær på Plaza Charco. Hvis du blir sulten, er det mange kafeteriaer og restauranter med kanarisk, spansk, italiensk og internasjonal fetter.

Og selvfølgelig, hvilke helligdager kan være uten en strand. I nærheten av Loro Park finner du den vakre svarte sandstranden – Playa Jardin.

Puerto de la Cruz er det mest berømte feriestedet på Tenerife nord. Det er favorittferiedestinasjonen for mange turister, hovedsakelig europeere som besøker Tenerife for det vakre landskapet, fantastiske strender med naturlig svart sand og mildt klima.

Den nærmeste flyplassen til Puerto de la Cruz er den nordlige flyplassen Los Rodeos. Det vil ta deg 25-30 minutter å komme til stedet derfra med offentlig buss eller taxi. Når det gjelder overnatting, kan du i Puerto de la Cruz finne både de mest luksushotellene og rimelige leiligheter.

Klimaet her er mildt hele året, men mindre tørt enn på Sør -Tenerife.

Anbefalte ting å gjøre på Puerto del la Cruz

Båtturer på Puerto del la Cruz

Firhjulssafari på Puerto del la Cruz

øytur på Puerto del la Cruz

Tematiske parker på Puerto del la Cruz

Puerto de la Cruz er hovedferiestedet nord på Tenerife. Mange ferierende fra hele verden...