Båtturer fra Puerto de la Cruz

Båtturer fra Puerto de la Cruz

Guide

Denne gangen skal vi snakke om båtturer fra Puerto de La Cruz og alt du kan glede deg over hvis du vil leve et eventyr på havet. Hos bananapalmbay.com spesialiserer vi oss på å gi våre kunder de beste alternativene for en tur på havet.

Foruten å nyte solen på de vakre naturlige strendene, er det mange båtturer som kan gjøres direkte i eller fra Puerto de la Cruz. Under båtturen kan du slappe av, nyte solen, bade og snorkle og bare ha det hyggelig med familie, partner eller venner. Båtturer fra Puerto de la Cruz gir deg sjansen til å se sørkysten av Tenerife og nyte dens naturlige skjønnhet.

Utflukter for å se delfiner og hvaler på Tenerife

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Hvis du ikke vet hva du skal gjøre i Puerto de la Cruz med barn, anbefaler vi at du tar dem med for å se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat. Av erfaring vet vi at det er barn som har det mest moro med å se marine dyr, og de feirer med stil når de ser dem nærme seg. Tenerife er et perfekt sted for hval- og delfinsafari hele året.

Båtturer for hval- og delfinsafari er en av de mest populære aktivitetene for våre kunder. Her forteller vi deg hva du vil se og gjøre under hval- og delfinutfluktene. Båtturer lar deg se disse sjarmerende dyrene i deres naturlige miljø, og du er til og med garantert å møte et av dem.

Flaskedelfiner og grindhval er de artene som mest sannsynlig vil bli påtruffet. Flekkene for å oppdage dem er konsentrert i farvannet mellom Tenerife og La Gomera. Så når du først har kommet om bord, vil du seile i retning La Gomera og ta en stopp for å nyte hval- eller delfinsafari i nærheten. Det er en helt fantastisk opplevelse for barn og voksne.

Vi tilbyr også en utflukt til La Gomera fra Puerto de la Cruz og nærliggende områder på Tenerife. Aktiviteten inkluderer henting fra forskjellige steder i Tenerife sør og nord, og deretter ombordstigning i Puerto de Los Cristianos til La Gomera. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på WhatsApp for å hjelpe deg med å gjøre reservasjoner.

Båtturer fra Puerto de la Cruz til Los Gigantes-klippene

Med vår 4,5 timers tur kan du besøke de imponerende klippene i Los Gigantes. Båtturen er en av de mest populære aktivitetene på Tenerife og et absolutt must. Det som gjør Los Acantilados utrolig er deres enorme størrelse som på noen punkter overstiger 600 meter i høyden. De stiger jevnt opp av havet og skaper en mur som beskytter det indre av øya Tenerife. Å være nær disse fjellformasjonene er veldig spennende, det vekker følelser av overraskelse og forundring. Hvis du ønsker å besøke klippene i Los Gigantes, kontakt oss for å foreslå de beste båtturene som tar deg dit.

Båtturer i Masca Bay

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (2)

Masca Bay er et annet sted av interesse vi gjerne vil fortelle deg om. Dette er en vakker strand som ligger i klippene som er skjult på grunn av sin vanskelige tilgang. Den kan kun nås fra vannet, og båtturer fra Costa Adeje lar deg gjøre det. Det er en strand som forblir vill og utemmet.

Det ligger ved enden av Masca-ravinen i Los Acantilados de Los Gigantes. Noen eventyrere når den fra ravinen, men det er en krevende fjellklatrerute for de mer erfarne. Å nå denne stranden er en gave, en belønning for innsatsen og en belønning for ferien. Den er preget av sin mørke sand, et produkt av vulkansk handling.

Katamaranutleie til Los Acantilados

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Våre katamaraner er fantastiske båter for en flott dag på sjøen med venner og familie. De er romslige og designet for å tilbringe hyggelige stunder i selskap med de vi elsker mest. Katamaranen går fra Puerto Colón mot Los Acantilados. Mens du går langs turen vil du legge merke til at sjarmerende marine dyr nærmer seg. Som vi nevnte, er de ofte sett i dette området av bukten. Grindehvalene er noen av de vennligste du vil møte, og med litt flaks kommer en opp for å hilse. Katamaranturen lar deg også gå ned til vannet for å kjøle deg ned og svømme. Inviter venner og familie til å komme og nyte en fin tur på Atlanterhavet.

Vi har også den større Royal Dolphin-katamaranen for flere gjester. På denne båten vil du kunne se delfiner og hvaler som passerer under båten takket være undervannsvinduene for å se bunnen av havet. Du kan også nyte en forfriskende svømmetur i Atlanterhavsvannet og glede ganen din med lunsjbufféen inkludert i prisen. Ønsker du å snorkle i Puerto de la Cruz er katamaranturen et utmerket alternativ, benytt anledningen til å bade og snorkle under båtens stopp i Masca Bay.

Utflukt for å se hvaler på en arabisk båt

Vi har en autentisk orientalsk seilbåt til deg. En ekstraordinær båt med et unikt tema for å distrahere deg og nyte havet. Utflukten med Shogun er designet for å se delfiner, grindhvaler og hvaler. Du kan velge mellom forskjellige tidslengder for å nyte denne turen lenger. I løpet av denne turen vil du besøke klippene i Los Gigantes, Masca-bukten, og du kan gå ned til vannet for å svømme og kjøle deg ned. Turen inkluderer lunsj. Hvis du ønsker å bestille denne ekskursjonen, finner du på slutten av teksten detaljene om denne aktiviteten og alle de andre vi har tilgjengelig for deg.

Et annet alternativ som kun vil være tilgjengelig hvis du leier en bil under ferien din på Tenerife (bor i Puerto de la Cruz), er å leie en av våre private båter i Costa Adeje. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss allerede nå, så svarer vi på alle spørsmålene dine. Husk at vi kan hjelpe deg med å velge den beste aktiviteten for deg og gi deg de beste anbefalingene basert på vår erfaring.

Puerto de la Cruz

Things to do in Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er det viktigste turistsenteret nord på Tenerife. Mange feriegjester fra hele verden velger det for sin utrolige natur, behagelige klima og autentiske kanariske atmosfære.

En av de mest sjarmerende strendene i Puerto de la Cruz er Playa Bollullo. På grunn av sin nesten skjulte beliggenhet, fortsetter den å fremstå vill og naturlig. Her finner du ro og avslapning. Du kan nyte den vakre naturen mens du soler deg og slapper av på sanden. Det besøkes av folk som ønsker å komme seg vekk fra byens kjas og mas. Den har en rolig surf for å ha det hyggelig med hele familien uten bekymringer. Den har også områder med bølger som egner seg for surfing.

En annen strand du ikke bør gå glipp av hvis du er på ferie i Puerto de la Cruz er Playa Jardín. Som navnet antyder, er det en vakker strand omgitt av mange blomster og prydplanter. I motsetning til Playa Bollullo, er denne stranden nærmere byen, så den tilbyr en veldig attraktiv urban atmosfære for turister. Det er også nærmere promenaden, som igjen forbinder det med kommersielle etablissementer og restauranter. I Playa Jardín finner du alle nødvendige tjenester for den badendes komfort, moderat vind og rolige bølger.

Reservasjoner

Things to do in Puerto de la Cruz

De fleste av våre båtturer går fra Puerto Colón, som ligger sør på Tenerife. Men ikke bekymre deg for hvordan du kommer deg dit, vi tilbyr en gratis skyttelbuss fra hotellet for alle båtturer, tilgjengelig fra Puerto de la Cruz.

Vi har også båtturer fra Puerto de los Gigantes, med vårt private cruise Dolphins & Relax kan du ta en tur til Cliffs of Los Gigantes, Punta de Teno og Masca-bukten. Dra nytte av stoppet på stranden for å svømme med vannleker og snorkle.

Hvis du ønsker å ta en båttur fra Puerto de la Cruz eller et annet sted på øya, sjekk bare våre tilgjengelige alternativer. Det tar bare et par minutter å bestille. Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte oss via WhatsApp eller fylle ut kontaktskjemaet vårt. Vi har hjulpet våre kunder i mange år med å finne de beste båtturene og andre aktivitetene på Tenerife, stol på oss, vi vet hva du trenger for å nyte ferien til det fulle.

Båtturer på Puerto del la Cruz

Hva våre kunder sier:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!