Båtturer fra Puerto de la Cruz

Båtturer fra Puerto de la Cruz

Guide

Puerto de la Cruz er hovedferiestedet nord på Tenerife. Mange ferierende fra hele verden velger det for det utrolige landskapet, det komfortable klimaet og den autentiske kanariske atmosfæren.

 

Foruten å nyte solen på de vakre naturlige strendene, er det mange utflukter og aktiviteter, hva du kan gjøre direkte i eller fra Puerto de la Cruz. På nettsiden vår kan du finne detaljert informasjon om ting å gjøre i Puerto de la Cruz, du kan sjekke det ut her.

Nå vil vi gjerne snakke litt mer om en av favorittaktivitetene våre – hvalsafaribåtturene og forklare deg hva du skal se og gjøre under denne fantastiske turen.

Båtturene våre starter fra havnen i Puerto Colon, som ligger sør på Tenerife. Du trenger ikke bekymre deg, hvordan du kommer deg dit på egen hånd, vi tilbyr en gratis buss fra hotellet for alle båtturene, tilgjengelig fra Puerto de la Cruz.

Tenerife er et perfekt sted for hval- og delfinsafari hele året.

Båtturene lar deg se disse vakre dyrene i deres naturlige miljø. Og det er til og med garantert at du vil møte en av dem.

Flaskedelfinen og grindehvalen er mer sannsynlige arter du vil møte. Stedene for å se dem er konsentrert i vannet mellom Tenerife og La Gomera. Så når du kommer om bord, vil du seile i retning La Gomera og stoppe for å se på hvaler eller delfiner som leker like i nærheten. Det er en helt fantastisk opplevelse for både barn og voksne.

I tillegg til å se på hval og delfiner, vil du under båtturen slappe av, nyte solen, svømme og snorkle og bare ha en flott tid med familie, par eller venner. Med båtturen har du også mulighet til å se den sørlige kysten av Tenerife.

Og med den 4,5 timer lange turen kan du til og med besøke de fantastiske Los Gigantes-klippene. Så nå kan du forstå hvorfor båtturen er en av de mest populære aktivitetene på Tenerife og et absolutt must.

Et annet alternativ som kun vil være tilgjengelig hvis du leier en bil under ferien på Tenerife (bor i Puerto de la Cruz), er å leie en av våre private båter i Costa Adeje.

Hvis du vil ta en båttur, er det bare å sjekke ut alternativene våre fra Puerto de la Cruz. Det tar bare et par minutter å bestille. Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss på telefon eller fylle ut kontaktskjemaet.

Båtturer på Puerto del la Cruz

I dette innlegget vil vi vise deg en komplett guide over ting du kan gjøre i Puerto de...
Det er en urban strand, veldig populær i Tenerife-området, og mottar et stort antall...
Det er en vakker strand på Tenerife som fortsatt er ukjent for mange turister, så det...