Hval- og delfinsafari fra Puerto de la Cruz med transport

Hval- og delfinsafari fra Puerto de la Cruz med transport

Guide

Vårt firma spesialiserer seg på hvalsafari-utflukter fra Puerto de la Cruz og andre områder på Tenerife. Vi inviterer deg til å nyte denne fantastiske aktiviteten under ferien på øya. Vi tilbyr deg fantastiske utflukter med transport inkludert i forskjellige områder av Tenerife på forespørsel.

På nettsiden vår finner du også forskjellige båter for å tilbringe en flott dag på sjøen. Vi tilbyr deg båter, yachter, seilbåter, katamaraner og andre båter. Ta med venner og familie for å feire viktige begivenheter til sjøs.

Hval- og delfinsafari fra Puerto de la Cruz

Under denne aktiviteten vil du kunne se og bli kjent med den marine faunaen på Tenerife på nært hold i deres naturlige habitat. Det er en stor og veldig givende opplevelse. Båtene våre er trygge for miljøet og hvalene.

Vi har kapteiner med lang erfaring som tilbyr denne tjenesten. De kjenner godt til Tenerife-bukten og de beste stedene for hvalsafari.

Som vi alle vet, er Tenerife et av de beste stedene i verden for å se hvaler, delfiner og andre hvaler. Vi kan ikke garantere at du vil se mange marine dyr, men vi vet at det er en god sjanse for å se dem. Vannet mellom Tenerife og øya La Gomera konsentrerer ulike arter av hvaler hele året.

Vi inviterer deg til å observere dem med respekt og beundre deres skjønnhet. Du kan ta bilder, spille inn videoer og bare nyte øyeblikket. Det du ikke kan gjøre er å svømme med delfinene og andre dyr, du kan ikke kaste søppel i vannet og lage høye lyder som kan skremme dem.

Ta med partneren din på en romantisk utflukt, velsignet av havet og gleden til hvalene i nærheten av båten. Det er også en flott mulighet til å overraske barna, som har stor glede av denne aktiviteten.

Hva kan du gjøre under hval- og delfinsafari?

 los-gigantes-tenerife-spain
Vi vet at å se på disse vakre dyrene er en fantastisk aktivitet i seg selv, men du kan også nyte andre aktiviteter under båtturene i Puerto de La Cruz. Vi inviterer deg til å bestille en hval- og delfinsafari ekskursjon som også lar deg:

 • Slapp av på båten
 • Sol deg i solen
 • Beundre utsikten
 • Del med familie, venner og partner
 • Beundre Los Gigantes-klippene
 • Forfrisk deg selv og svøm i en av Tenerifes strender

Du kan bestille våre båtturer med forskjellig varighet. De lengre reiserutene inkluderer et besøk til klippene i Los Gigantes, et majestetisk naturmonument som du ikke kan gå glipp av. Disse enorme murene reiser seg over kysten av Tenerife til en gjennomsnittlig høyde på 500 meter. Undervannsdykkere kan også svømme nær fundamentet deres, som kan sees på dybder på opptil 30 meter.

En annen severdighet du ikke bør gå glipp av er Mascabukten. Dette er en ikonisk liten strand på Tenerife. Det ligger på klippene og kan kun nås med båt eller fotturer. Der vil du finne et behagelig naturmiljø som inviterer deg til å slappe av. Hvis du ønsker å bestille en båttur som inkluderer disse punktene, er det bare å skrive til oss på WhatsApp, så hjelper vi deg gjerne med å velge den mest passende aktiviteten for deg.

Hvaler som du kan se på Tenerife

I denne delen vil vi gjerne fortelle deg om noen av hvalartene du vil kunne se under båtturene for hvalsafari.

Flaskedelfin (Tursiops truncatus)

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (1)
Dette er den mest kjente delfinarten i vannet på Tenerife. Den kan finnes svært nær kysten og svømmer i grupper på 20 til 30 individer. De når en størrelse på 3 meter ved modenhet og omtrent 2,7 meter i gjennomsnitt i løpet av tidlig voksen alder. Du kan se dem hele året i bestemte områder på sørvestkysten av Tenerife.

Pilothval (Globicephala macrorinchus)

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Også kjent som grindhval. Det er en art som tilhører familien av delfinider, men tilhører betegnelsen hval på grunn av størrelsen. Det er en tannhvaler som kan overstige 5 meter lang og veie mer enn 2 tonn. Den er til stede hele året på Tenerife.

I tillegg til disse artene av hvaler, er Tenerife hjemsted for andre på bestemte tider av året. Det er også en del av trekkveien til andre hvaler, så du vil også kunne se dem hvis du går til rett tid. I den følgende listen viser vi deg noen av delfinene eller hvalene du kan se på Tenerife:

 • Finnhval
 • Brydes hval
 • Nordfinnhval
 • Stripete delfin
 • Frasers delfin
 • Spekkhogger
 • Rissos delfin
 • Spermhval
 • Pygmy spermhval
 • blant andre

Privat hval- og delfinutflukt i Puerto de la Cruz

Nedenfor finner du en oversikt over våre private båtturer tilgjengelig i Puerto de la Cruz. På slutten av teksten finner du den komplette listen over aktiviteter. Når du klikker på hver av dem, vil du se flere detaljer og bestillingsskjemaet.

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Dette er en imponerende motorbåt med en kapasitet på 12 personer som lar deg nyte sjøen komfortabelt. Vi drar fra havnen i Puerto Colon til de mest egnede områdene for å se hvalene og delfinene på Tenerife. Etter å ha gledet seg over de marine dyrene, ankrer båten slik at alle kan gå ned for en svømmetur og snorkling.

Neptuno Private Boat Charter for grupper

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Med denne fantastiske båten for opptil 22 gjester vil du glemme alle problemene. Nyt en uforglemmelig dag i vannet på Tenerife sør. Du vil kunne se hvaler på nært hold i deres naturlige miljø. Etter å ha sett pris på delfinenes skjønnhet, setter båten kursen mot en vik for bading og snorkling.

Privat båtcharter for hvalsafari med Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Lei denne oppsiktsvekkende seilbåten for opptil 7 passasjerer akkurat nå. Kom og nyt et fascinerende eventyr for å se hvaler og delfiner i deres naturlige miljø. Feir med venner og familie i Atlanterhavet med eksklusivitet. Båten kommer veldig nært stedene der hvalene går forbi, så du vil kunne se og høre dem. Etter synet kan du kjøle deg ned i en vakker vik. Snorkleutstyr, drikke og snacks er inkludert.

Delte utflukter for å se delfiner og hvaler fra Puerto de la Cruz

Nedenfor er listen over utflukter og båter tilgjengelig for hval- og delfinsafari fra Puerto de la Cruz.

Hval- og delfinsafari på Tenerife med Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Vi tilbyr deg denne fantastiske ekskursjonen med henting fra hovedhotellene i Puerto de La Cruz. Med en varighet på 4 og en halv time vil du kunne dele med hvalene på Tenerife fra Puerto de la Cruz.

Slapp av under denne fredelige sjøturen hvor du også kan besøke Los Gigantes Cliffs og Masca Bay. Båten går mot områdene der hvalsafari mest sannsynlig vil finne sted for en vellykket hvalsafari.

Turen inkluderer en spasertur langs klippene i Los Gigantes for å beundre storheten deres og deretter et stopp ved Masca Bay for en forfriskende svømmetur. Etterpå vil vi nyte en deilig lunsj og til slutt returnere til havnen. Nyt med venner og familie en morsom dag på havet med hvaler og delfiner.

Hvalsafari på Tenerife med Royal Dolphin fra Puerto de la Cruz

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Vi inviterer deg til å gå ombord på Royal Dolphin, en flott stor katamaran for å feire med venner og ha det hyggelig. Hvis du er i Puerto de la Cruz, er denne aktiviteten for deg.

Med en varighet på 4,5 timer tilbyr Royal Dolphin deg en morsom og hyggelig utflukt for å se hvaler og delfiner på Tenerife. Med denne båten er opplevelsen morsommere og gir oss de beste minnene. Båten er utstyrt med undervannsvinduer i gulvet, der du kan se dyrene svømme fredelig under havet.

Båten er også utstyrt med undervannskameraer som tar opp vakre videoer av undervannsaktiviteten som skal projiseres om bord. Du vil kunne nyte det avslappede og rolige tempoet til dyrene som nærmer seg båten gjennom TV-ene.

Etter synet setter båten kursen mot Los Gigantes Cliffs, som vil imponere deg med sin store størrelse og høyde. Så kommer vi til Masca Bay for å ta en svømmetur og leke på stranden med venner. Turen avsluttes med en deilig lunsjbuffé før du returnerer til havnen.

Denne aktiviteten tilbyr henting i Puerto de La Cruz, alt du trenger å gjøre er å skrive oss til vår WhatsApp for å sjekke tilgjengeligheten av overføringen i henhold til stedet du bor.

Maxicat-katamarantur til Giants

Med denne 5 timers aktiviteten vil du kunne se delfiner og hvaler fra Puerto de la Cruz. Vi tilbyr overføring på forespørsel, husk å skrive oss på WhatsApp på forhånd for å gjøre reservasjoner.

maxicat catamaran tenerife

Under denne ekskursjonen vil du kunne se de mest sjarmerende marine dyrene på øya på nært hold. I området nær La Gomera er det mange delfiner og hvaler som ofte kommer til båtene for å hilse.

Etter synet setter Maxicat kursen mot Masca-bukten slik at alle kan kjøle seg ned i havet. Vannet i Atlanterhavet venter på at du skal nyte en sensasjonell dag. Du kan sole deg, leke i sanden, svømme og snorkle. Du vil tilbringe en flott dag med familie og beste venner.

Transportere

Vi tilbyr henting fra forskjellige steder i Puerto de La Cruz. For å gi deg mer informasjon, kontakt oss akkurat nå på vår WhatsApp for å sjekke tilgjengeligheten av overføring i henhold til stedet der du bor.

Vi inviterer deg til å bestille våre hvalsafariaktiviteter fra Puerto de la Cruz. Vi har alt du trenger for å nyte opplevelsen. Vi har førsteklasses båter, erfarne kapteiner og reiseruter tilpasset våre kunders smak. La alt være i våre hender. Vi stiller WhatsApp til din disposisjon for å gi oss beskjed om dine tvil og for å gjøre reservasjoner. I listen på slutten av teksten viser vi deg en mer spesifikk detalj av våre aktiviteter, og når du går inn på hver av dem vil du finne alt de tilbyr sammen med et kontaktskjema for din reservasjon. Vi venter på at du skal nyte en magisk opplevelse under ferien på Tenerife.

Hval safari på Puerto del la Cruz

			Things to do in Puerto de la Cruz - Ting å gjøre i Puerto de la Cruz
I dette innlegget vil vi vise deg en komplett guide over ting du kan gjøre i Puerto de...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Båtturer fra Puerto de la Cruz
Denne gangen skal vi snakke om båtturer fra Puerto de La Cruz og alt du kan glede deg...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Strand
Det er en urban strand, veldig populær i Tenerife-området, og mottar et stort antall...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Strand
Det er en vakker strand på Tenerife som fortsatt er ukjent for mange turister, så det...