Katamaranutflykter i Costa Adeje Teneriffa

Katamaranutflykter i Costa Adeje Teneriffa

Guide

Katamaranutflykter i Costa Adeje är mycket populära bland de turister som kommer till Teneriffa varje år. Katamaraner är bekväma båtar med kapacitet för små grupper, vilket gör att vi kan njuta av havet utan att ha sällskap av många människor. Utnyttja båtutflykten för att koppla av, sola eller helt enkelt vila i skuggan medan du beundrar utsikten över kusten.

I den här texten vill vi berätta om fördelarna med en katamaranutflykt i Costa Adeje och egenskaperna hos våra bästa utflykter.

Varför katamaranutflykter i Costa Adeje?

Costa Adeje är ett av Teneriffas viktigaste turistcentra. Det koncentrerar ett stort hotell-, gastronomiskt och fritidsutbud. Här ligger också Puerto Colón, en av öns viktigaste hamnar. De flesta av våra båtturer avgår härifrån.

Med katamaranuthyrningen i Costa Adeje kan du besöka de områden där Teneriffas valar lever. Våra båtar avgår till vattnen mellan Teneriffa och La Gomera, där det är vanligt att se några delfiner som glatt strosar omkring. Teneriffa är en av de mest rekommenderade platserna för att se valar och med mycket tur kan vi se några lekfulla valar närma sig båten.

Nu vill vi visa dig våra katamaraner för privata och gemensamma utflykter. Vi hoppas att du med den här guiden kan välja den aktivitet som passar dig bäst. Vi bjuder in dig att skriva till oss på WhatsApp för att chatta och lösa dina frågor om någon aktivitet.

Klipporna i Los Gigantes

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Våra utflykter på 4 timmar eller mer tar dig till dessa imponerande klippjättar för att beundra deras skönhet och prakt. Los Gigantes-klipporna, som också kallas ”Helvetets vägg”, är berömda i hela skärgården. Alla kommer att vilja besöka dem under sin vistelse i Costa Adeje eller någon annan stad på Teneriffa.

Dessa klippberg skapades som en följd av gamla vulkanutbrott. Numera projiceras de som stora murar som skyddar Teneriffas kust. De skapar också de perfekta förutsättningarna för att det marina livet ska trivas, där olika växt- och djurarter kan hittas. Detta är särskilt värdefullt för dykare som ständigt kommer hit för att simma och upptäcka havsbottnens charm.

Masca Bay är en vacker svart sandstrand vid foten av klipporna. Många båtar kommer hit för att friska upp sig i dess kristallklara vatten. Där kan du simma och snorkla. Njut av detta autentiska naturparadis med våra katamaranutflykter från Costa Adeje.

Privat katamarancharter för val- och delfinskådning i Costa Adeje

På vår webbplats har vi olika alternativ för privat båtuthyrning. Du kan välja mellan segelbåtar, yachter, motorbåtar och mycket mer. Bjud in dina nära vänner för att fira viktiga datum. Det blir bara du och vår besättning, en exklusiv tur som du önskar. Passa på att fira din bröllopsdag, ditt frieri, din examen och mycket mer.

I det här avsnittet presenterar vi våra bästa katamaraner som du kan segla på ett exklusivt sätt.

Privat tur på en rymlig katamaran Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Tack vare sin längd på 36 fot låter vår båt Kalima dig njuta av en bekväm katamarantur med skeppare i Costa Adeje. Välj mellan 3 eller 5 timmar för att se valar och simma. Om du bokar för 8 timmar kan du besöka de fantastiska Los Gigantes-klipporna och Masca Bay. Läskedrycker och snacks ingår. Paella som tillval mot en extra kostnad.

Kennex privata katamaran charter

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Den här vackra båten har en maximal kapacitet på 11 personer. På dess däck hittar du ett nät att koppla av på. Hyr för 3 timmar för att se valar och simma i bukten. Utflykterna på 5 till 7 timmar tar dig till jättarnas klippor och den fantastiska Masca-bukten. Snorkelutrustning, uppfriskande drycker ombord och mat att dela med sig av under stoppet ingår. Transport mot en extra kostnad.

Privat chartertur med katamaran för 45 personer med Eden

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Detta är en fantastisk 3 timmars privat utflykt. Vi har tillräckligt med utrymme för att alla 45 passagerare ska kunna njuta av färden och koppla av. Utflykten tar dig med till valar och simmar utanför kusten. En smörgås per person och drycker ombord ingår. Du kan också ta med dig egna drycker och snacks. Valfri mat och rullar är tillgängliga mot en extra kostnad.

Delade katamaranutflykter från Costa Adeje

Vi har också olika katamaraner för delad charter. Kom och kryssa runt i bukten och upplev fantastiska upplevelser.

Delad båtutflykt med katamaranen Edén

eden catamaran tour tenerife
Som redan nämnts är Eden en stor och rymlig katamaran. Under 2 timmar kan du se valar och delfiner på Teneriffa och simma. En dryck ingår.

3 timmars valskådningstur med Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Den här resan börjar i Puerto Colon och går till vattnen nära La Gomera för att se Teneriffas marina djur. Därefter åker vi till kusten för att bada och snorkla. Drycker ombord och snacks ingår efter stoppet på land.

Rymlig katamaran Kalima för 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (9).min
Vi ger dig möjligheten att resa på en delad Kalima-katamaran. Under 3 timmar kommer du att uppleva otroliga stunder till havs. Även om utflykten är delad kommer det bara att vara några få personer så alla kommer att känna sig lika bekväma som på en exklusiv resa. Boka för att se valar och simma i Atlanten.

Bokning och reservationer

Om du vill åka med en av dessa båtar är det bara att skriva till oss för att göra din förfrågan. Vi påminner om att de flesta av dessa utflykter inkluderar transport från de viktigaste turistcentren på Teneriffa.

Förutom dessa katamaranutflykter i Costa Adeje erbjuder vi olika båtar för att segla i bukten och njuta av havet. Kom ihåg att kontakta oss via WhatsApp eller via kontaktformuläret som bifogas varje aktivitet. Vi rekommenderar också att du skriver till oss två veckor i förväg så att du har större chans att hitta platser för det valda datumet. Vi hoppas att du njuter av din semester i Costa Adeje till fullo.

Katamaran Charters i Costa Adeje

Katamaranutflykter i Costa Adeje

Relaterade artiklar:

			Things to do in Costa Adeje - Saker att göra i Costa Adeje
Ska du tillbringa din semester i Costa Adeje och letar efter saker att göra? Då har du...
			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - Båtuthyrning i Costa Adeje Teneriffa
Välkommen till Bananapalmbay.com, i det här avsnittet hittar du 14 båtar för...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Båtturer i Costa Adeje
Båtturer i Costa Adeje är en av de mest populära och rekommenderade aktiviteterna i...
			Jetski in tenerife south - Costa Adeje vattensporter
Är du på semester på Teneriffa och bor i Costa Adeje? Då vill du säkert veta vilka...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Val- och delfinskådningsturer i Costa Adeje
Valskådning i Costa Adeje på Teneriffa är förmodligen den mest populära aktiviteten...
			day trips in costa adeje - Dagsturer i Costa Adeje
Välkommen till Costa Adeje! I den här texten hittar du de bästa utflykterna och...
			Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1) - Safariturer med fyrhjulingar i Costa Adeje
I det här avsnittet hittar du våra fyrhjulingar som vi erbjuder med hämtning och...
			catamaran tour in tenerife private and shared (9).min - Privata utflykter och katamarancharter i Costa Adeje
Med våra privata katamaranutflykter i Costa Adeje kommer du att uppleva fantastiska...

Stränder i Costa Adeje

			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Det är en urban strand i Costa Adeje som erbjuder allt du behöver för en fantastisk...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det är en fantastisk stadsstrand för att sola och njuta av Teneriffas hav. På grund av...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé är en härlig ljus sandstrand med fantastiska fritidsaktiviteter. Den...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I och II är två stränder i Costa Adeje. Här hittar du allt det roliga...