Utflykter med katamaran på Teneriffa

Utflykter med katamaran på Teneriffa

Guide

Katamaranutflykter på Teneriffa är det bästa alternativet för att njuta av havet, se valar och svalka sig i Atlantens turkosa vatten. Det här är det perfekta tillfället att avstressa och ta med familjen på en utflykt till havet.

I den här texten presenterar vi de mest efterfrågade alternativen av våra kunder för att ta en promenad vid havet och koppla av. Bjud in dina vänner för att fira din födelsedag eller överraska din partner med en romantisk resa som han eller hon aldrig kommer att glömma. Våra båtar är idealiska för att fira speciella evenemang som svensexor, bröllopsdagar, födelsedagar med mera.

Med våra katamaranutflykter på Teneriffa tar vi dig till de platser som föredras av valar och delfiner och där sannolikheten för observationer är stor. Kom ihåg att Teneriffa är en av de bästa platserna i världen för att se delfiner eller valar i deras naturliga miljö. De vanligaste är grindvalar och flasknosdelfiner, men det är också möjligt att andra migrerande arter dyker upp under sin passage genom Teneriffa. Om vi har mycket tur kan vi få se en kaskelot, en falsk späckhuggare eller en grovtandad delfin.

Rekommendationer för utflykter med katamaran på Teneriffa

Det första du bör tänka på är att du bör göra dina bokningar flera dagar i förväg för att försäkra dig om en plats på det valda datumet. Vi uppmanar dig att skriva till oss på vår WhatsApp när du har valt en aktivitet för att göra din bokning. Du kan också skriva till oss för att ge dig några rekommendationer, vi är här för att hjälpa dig.

De flesta av våra delade katamaranresor erbjuder transport från den plats där du bor till de viktigaste turistplatserna på Teneriffa som Costa Adeje, Puerto Colon, Playa de las Americas och till och med Puerto de la Cruz. Allt du behöver göra är att skriva till vår WhatsApp för att kontrollera tillgängligheten för transporten.

En annan punkt att tänka på är storleken på den grupp du reser med, så kontrollera kapaciteten på varje katamaran. Om du reser ensam eller med din partner kan du boka en av våra delade katamaranutflykter.

Vi rekommenderar att du väljer de turer som inkluderar ett besök till Los Acantilados de los Gigantes. Om du är på semester på Teneriffa måste du besöka den enorma klippväggen som skyddar dess västkust. Många båtar närmar sig klipporna varje dag för att känna deras magi och njuta av utsikten. Här hittar du också den imponerande Masca Bay, där du kan gå ner för att svalka dig i dess vatten. Det är ett sant nöje att njuta av Teneriffa från havet och en katamaranresa till Los Gigantes är det bästa sättet att göra detta.

Vad du kan göra under resan runt bukten

Du kan sola i solen, som finns nästan året runt. Om du föredrar det kan du också koppla av i skuggan och njuta av utsikten över havet, ön Teneriffa och La Gomera.

Vi tar med dig för att se delfiner och valar i deras naturliga miljö. Njut av havsdjurens närhet, deras lekfullhet och förtrollande ljud. Ta vackra bilder att ta med hem. Efteråt kan du ta ett uppfriskande dopp och snorkla i bukten.

Om du hyr utflykter på mer än 4 timmar kan du besöka de otroliga Los Gigantes-klipporna och den vackra Masca-bukten. Drycker och snacks ingår också. Alla dessa funktioner är gemensamma för nästan alla aktiviteter, men du bör läsa detaljerna för den valda utflykten för specifika detaljer.

Privat katamarancharter på Teneriffa

På bananapalmbay.com erbjuder vi dig magnifika utflykter för att segla över Atlanten och lära känna Teneriffas marina liv.

Privata katamaranutflykter med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kalima är en fantastisk katamaran för att segla på Atlanten. Njut av denna fantastiska aktivitet på 3 eller 5 timmar för att se valar och simma i bukten. Den 8 timmar långa turen tar dig till klipporna och den majestätiska Masca Bay. Turen inkluderar snacks och drycker ombord, paella är valfritt mot en extra kostnad.

Privat båtcharter med katamaran Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Den här katamaranen är fantastisk och perfekt för att njuta av solen och havet. I turen ingår drycker, mat och snorkelutrustning. Om du chartrar den 3 timmar långa turen tar vi dig med för att se delfiner och valar i deras naturliga miljö och vi ankrar till havs för att simma och snorkla. Vi ger dig också möjlighet att hyra Kennex i 7 timmar för att besöka Los Gigantes klippor och simma i Masca Bay. Transport från Teneriffa södra har en extra kostnad på begäran.

Privat utflykt med katamaran Eden

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Vår fantastiska båt Eden är ett underverk, den har plats för 45 personer och är perfekt för att fira födelsedagar och speciella datum. Vi bjuder in dig och dina nära och kära att njuta av 3 timmars avkoppling, sol och havsbris. Ni kommer att kunna se valar och ankra i en vacker vik för bad och snorkling. Smörgåsar och drycker ingår ombord. Du är välkommen att ta med egna drycker och snacks. Om du vill kan du beställa mat och rullar mot en extra kostnad.

Delade utflykter med katamaran på Teneriffa

Nu när du känner till de privata alternativen kommer här en lista över våra bästa delade katamaranutflykter från Teneriffa.

4,5 timmars utflykt med Royal Dolphin

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Royal Dolphin är utrustad med fönster i golvet som gör att vi kan se djuren som passerar under båten. Den har också kraftfulla kameror som registrerar den marina aktiviteten nära båten och sänder den till tv-apparaterna på däck.

Efter observationen beger vi oss iväg för att se de majestätiska klipporna i Los Gigantes. Där kan vi bada i det kristallklara vattnet i Masca Bay. Katamaranen har ett mycket roligt konstgjort vattenfall som du kan leka med medan båten ligger för ankar. Snacks, lunchbuffé och transport från de viktigaste turistcentrumen på Teneriffa södra ingår.

4,5 timmars tur i bukten på Teneriffa södra med Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Vi tar dig till de platser där du sannolikt kan se valar och delfiner med gott om tid för att ta bilder och spela in videor. Vi tar dig också till de imponerande klipporna i Los Gigantes och Masca Bay för ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet. Lunch och uppfriskande drycker ingår.

Delad utflykt med katamaran Kalima för 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Den fantastiska katamaranen Kalima är också tillgänglig för delade utflykter. Njut av aktiviteten till bästa pris och segla i bukten med samma komfort som en privat utflykt. Dela med dina vänner en dag till havs för att se valar och bada på stranden. Drycker och snacks ingår.

contact us
Vi rekommenderar dig att göra en av dessa katamaranutflykter på Teneriffa på grund av den fantastiska upplevelse du kommer att uppleva. Våra kunder är förvånade och vill upprepa aktiviteten. Barn är de som mest njuter av valskådning på Teneriffa, så det är idealiskt för hela familjen. Det är också vanligt att vi tar hand om grupper av vänner eller arbetskamrater som vill avstressa eller fira speciella händelser. Bjud in din partner för att njuta av havet eller fira din svensexa med oss. Vi väntar på dig på vår WhatsApp för att göra din bokning och ge dig de bästa rekommendationerna.

 

Katamaran Charters i Teneriffa

Katamaranutflykter i Teneriffa

Uthyrning av katamaran i Teneriffa

Relaterade artiklar:

			 - Vad man kan göra på Teneriffa på Alla hjärtans dag
Idag presenterar vi de bästa förslagen för att fira Alla hjärtans dag på Teneriffa....
			Things to do in Callao Salvaje - Saker att göra i Callao Salvaje
På den här sidan hittar du de bästa och mest rekommenderade sakerna att göra i Callao...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vattensporter i Los Cristianos
Här vill vi dela med oss av den fullständiga listan över vattensporter i Los...
			Tenerife - Boat Charter - (9).min - Katamaranutflykter i Puerto Colon
I den här texten hittar du de bästa utflykterna i Puerto Colon som du kan göra privat...
			Black friday Tenerife - 10 % rabatt på Black Friday på Teneriffa
Vi blir alla galna när Black Friday närmar sig på Teneriffa. Det är dagen då...
			Things to do in Costa Adeje - Saker att göra i Costa Adeje
Ska du tillbringa din semester i Costa Adeje och letar efter saker att göra? Då har du...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Privata katamaranutflykter och katamarancharter i Los Cristianos
Genom denna post presenterar vi dig de bästa privata katamaranutflykterna i Los...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Privata utflykter och katamarancharter i Puerto Colon
Om du är på semester i Puerto Colon och letar efter rekommendationer för privata...
			Things to do in Tenerife North and South - Saker att göra på Teneriffa
I det här inlägget vill vi visa dig allt du kan göra på Teneriffa under din semester....
			Father day - tenerife - Vad man kan göra på Teneriffa på fars dag
Idag vill vi ge dig de bästa tipsen för att fira fars dag på Teneriffa eftersom pappa...

Stränder i Teneriffa

			Playa Puerto Santiago.min - Playa de Puerto Santiago Strand
Det är en stadsstrand som ligger vid kajen och strandpromenaden i Puerto Santiago. Den...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det är en fantastisk stadsstrand för att sola och njuta av Teneriffas hav. På grund av...
			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Det är en urban strand i Costa Adeje som erbjuder allt du behöver för en fantastisk...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, även känd som Las Vistas-stranden, är en mycket attraktiv strand...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I och II är två stränder i Costa Adeje. Här hittar du allt det roliga...
			Playa los gigantes tenerife - Playa de Los Gigantes Strand
Playa los Guios är en vacker strand som är välsignad av naturen. Perfekt för att åka...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé är en härlig ljus sandstrand med fantastiska fritidsaktiviteter. Den...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Strand
Det är en stadsstrand som är mycket populär på Teneriffa och som tar emot många...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Strand
Det är en vacker strand på Teneriffa som fortfarande är okänd för många turister,...