Katamaranutflykter i Los Cristianos

Katamaranutflykter i Los Cristianos

Guide

Upptäck Atlantens skönhet med våra katamaranutflykter i Los Cristianos. Vår erfarna besättning tar dig till de områden där det är vanligast att se valar på Teneriffa. De kommer också att vara uppmärksamma på att svara på dina frågor eftersom de har mycket kunskap om dessa marina djur. Du kommer att kunna ta vackra bilder av valarna och utsikten över bukten.

Om du är en natur- och djurälskare kommer en katamarantur att hjälpa dig att få kontakt med havet och det marina livet på Teneriffa. Unna dina nära och kära en avkopplande och spännande upplevelse. Passa på att fira speciella händelser som födelsedagar, årsdagar och svensexor.

Katamaranturer för val- och delfinskådning i Los Cristianos

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (3)
Välkommen till Los Cristianos, vi hoppas att du kommer att njuta av din semester. Här hittar du bra väder större delen av året, vackra stränder och många fritids- och rekreationsmöjligheter.

På vår webbplats erbjuder vi dig olika saker att göra i Los Cristianos och de viktigaste orterna på Teneriffa. Vi är specialiserade på att hyra privata och delade båtar för en avkopplande tur i bukten.

Den här gången vill vi berätta om våra bästa katamaraner för valskådning och bad i havets behagliga vatten. Vi lämnar dig de olika alternativen som finns tillgängliga, om du vill ha mer information skriv oss nu till vår WhatsApp för att hjälpa dig att välja den bästa aktiviteten.

Våra katamaranutflykter från Los Cristianos med en varaktighet på 4 timmar eller mer tar dig till de imponerande Los Gigantes-klipporna. Upptäck skönheten och charmen hos väktarna av Teneriffas västkust. Här hittar du också den frodiga bukten Masca, en vacker mörk sandstrand där du kan gå ner för att svalka dig i dess vatten.

Privat uthyrning av katamaran i Los Cristianos

Vi har utmärkta katamaraner för att segla lugnt och exklusivt.

Båtcharter med den rymliga katamaranen Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Vi bjuder in dig att segla med Kalima, en stor båt med mycket utrymme. Välj 3 eller 5 timmars tur för att se valar och ankra någonstans i bukten. Å andra sidan inkluderar 8-timmarsresan ett besök till Los Gigantes-klipporna och den vackra Masca-bukten för bad och snorkling. Drycker ombord och snacks ingår.

Kennex privat katamarancharter för 11 passagerare

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Kennex är en rymlig och bekväm katamaran med plats för 11 passagerare. I turen ingår mat och dryck. Under turen kan du koppla av, sola och dela upplevelser med dina nära och kära. Om du chartrar för 7 timmar kan du besöka de fantastiska Los Gigantes-klipporna och Masca Bay. Transport från Teneriffa södra har en extra kostnad på begäran.

Katamaranresa med privat charter för grupper med Edén

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Vår exklusiva katamaran Eden har tillräckligt med plats för 45 personer. Aktiviteten inkluderar valskådning och bad i bukten. En smörgås per person och uppfriskande drycker ombord ingår. Du kan också ta med egna drycker och snacks. Om du vill kan du beställa mat och rullar mot en extra kostnad.

Delade katamaranutflykter i Los Cristianos

Vi erbjuder dig möjligheten att göra fantastiska utflykter i bukten på Teneriffa. Utforska Atlanten i händerna på erfarna kaptener med stor kunskap om havet och dess charm.

3 timmars katamarantur med freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Vi lämnar hamnen i Puerto Colon i Costa Adeje och beger oss till vattnen nära La Gomera för att se valar i sin naturliga miljö. Därefter går vi till några vikar för att bada. Snacks och drycker ombord ingår.

Delad tur med den fantastiska katamaranen Abrazo

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Med den här 3 timmar långa aktiviteten kommer du att tillbringa fantastiska stunder till havs. Med en kapacitet på 12 personer kommer alla att känna sig bekväma. Du kommer att kunna komma nära de områden där valarna simmar och simma i bukten El Puertito. Färska frukter ingår.

Rymlig katamaran Kalima för 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Vår majestätiska katamaran Kalima är också tillgänglig för gemensamma utflykter. Med den 3 timmar långa aktiviteten kan du se valar och simma i Atlantens kristallklara vatten. Snacks och drycker ingår ombord.

I slutet av texten hittar du en detaljerad lista över katamaranutflykter i Los Cristianos. Inom varje aktivitet har du tillgång till kontaktformuläret för att göra din bokning. Du kan också skriva till oss på WhatsApp när du vill. För oss är det ett nöje att guida dig och hjälpa dig att välja saker att göra under din semester på Teneriffa.

Katamaran Charters i Los Cristianos

Katamaranutflykter i Los Cristianos

Uthyrning av katamaran i Los Cristianos

Relaterade artiklar:

			Things to do in Los Cristianos - Saker att göra i Los Cristianos
Los Cristianos är en liten charmig by på södra Teneriffa, alldeles intill den berömda...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vattensporter i Los Cristianos
Här vill vi dela med oss av den fullständiga listan över vattensporter i Los...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Privata katamaranutflykter och katamarancharter i Los Cristianos
Genom denna post presenterar vi dig de bästa privata katamaranutflykterna i Los...
			Full HD - dolphin-doing-acrobatics - Delfin- och valskådning från Los Cristianos
Val- och delfinskådning från Los Cristianos på Teneriffa är en av de mest...

Stränder i Los Cristianos

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I och II är två stränder i Costa Adeje. Här hittar du allt det roliga...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det är en fantastisk stadsstrand för att sola och njuta av Teneriffas hav. På grund av...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, även känd som Las Vistas-stranden, är en mycket attraktiv strand...