Utflykter med buss från Puerto Santiago

Utflykter med buss från Puerto Santiago

Guide

Vi presenterar våra bussutflykter i Puerto Santiago för att lära känna Tenerife helt och hållet. Genom den här artikeln vill vi berätta om de viktigaste platserna att besöka på Teneriffa norr och söder. Njut av magiska byar, livliga berg, pulserande stränder och vulkaniska landskap.

Om du har några frågor kan du kontakta oss direkt på WhatsApp. Därifrån kan vi hjälpa dig att välja dina bussturer på Teneriffa och göra dina bokningar. Vi har hjälpt våra kunder att njuta av ön och besöka de mest intressanta platserna i mer än femton år.

Busutflykter från Puerto Santiago till andra turistattraktioner på Teneriffa

Puerto Santiago är en vacker plats att tillbringa din semester på. Njut av den maritima atmosfären och havsbrisen på dess strandpromenad. Viken i Puerto Santiago är en av de mest besökta på Teneriffa på grund av sin skönhet och utmärkta badförhållanden. Men Teneriffa är mer än bara en strand, du bör också lära känna andra landskap och städer på ön. Det är därför vi presenterar den här texten för dig. Vårt mål är att du ska lära känna de vackraste sevärdheterna på Teneriffa, som du kan besöka med våra bussutflykter i Puerto Santiago.

Vårt företag har specialiserat sig på VIP-buss- och minibussutflykter på Teneriffa. Den fullständiga listan över tillgängliga utflykter hittar du i slutet av den här artikeln, välj och boka ditt nästa äventyr. Skriv till oss redan nu på vår WhatsApp för att ställa dina frågor och göra dina bokningar.

Busutflykter till berget Teide från Puerto Santiago

Utflykter med buss från Puerto Santiago

Vi har olika bussturer för dig som vill lära känna Teide helt och hållet och njuta av dess vulkaniska landskap. När du bokar en av våra aktiviteter och bussresor till Teide kan du också besöka andra städer på Teneriffa, till exempel Garachico, Vilaflor och Masca.

Besök nationalparken Teide

Utflykter med buss från Puerto Santiago

Teide nationalpark är en av de platser som du inte får missa under din semester på Teneriffa. Här finns många djur- och växtarter som är anpassade till den vulkaniska miljön. Njut av paradiset på jorden för de inhemska guancherna. För dem var berget Teide en beskyddare som skickades av gudarna för att ta hand om dem och välsigna territoriet.

I parken finns också en astrofysisk station som ägnar sig åt att utforska solen och andra stjärnor i kosmos. Du kan använda dess kraftfulla teleskop för att titta på natthimlen och upptäcka avlägsna stjärnor. Detta område har en stor fördel jämfört med andra observatorier i världen; härifrån kan du se rymden med stor kvalitet och i frånvaro av ljusföroreningar. Vi rekommenderar också att du åker upp till toppen av Teide med linbana, som är tillgänglig för promenader och uppstigningar utan fysisk ansträngning.

På vår webbplats har vi olika utflykter med buss för att lära känna Teide, välj bland något av följande:

    • Busutflykter för att vandra runt Vilaflor och vandra genom Teides vulkaniska landskap
    • Exkursion till Teide på natten för att se stjärnorna
    • 8 timmars privat utflykt för att lära känna Teide på djupet

Vi har även bussutflykter till Teideberget som tar dig till de närliggande byarna. Här är några av de andra platser du kan besöka när du hyr våra buss- och minibussutflykter i Puerto Santiago.

Borger i närheten av Teide: Masca, Vilaflor och Garachico

Masca Village - Pueblo de Masca - Teneriffa (1)

Den första byn vi vill nämna är Masca, en by av stort turistiskt värde på Teneriffa. Den ligger i nordöstra delen av ön mellan dalar och klippor. Det är en magisk och speciell by, med unika skönheter som lockar hundratals besökare varje år. Promenera genom dess gator och besök de olika hantverksbutikerna som väntar på dig. Två av de mest attraktiva platserna i den här staden är Masca-ravinen och Masca-bukten.

Du kan också besöka andra fantastiska byar av stort turistvärde, till exempel Vilaflor. Detta är en vacker stad som ligger i Teneriffas högst belägna region. Kom och upptäck dess ”månlandskap” som får oss att känna oss som om vi vore på månen. Landskapets egenskaper beror på vulkanisk aktivitet i kombination med vinderosion.

En annan viktig by är Garachico. Kom och upptäck dess historiska monument och promenera genom dess gator fulla av Teneriffa-traditioner. Garachicos utsiktsplats ligger högst upp på vägen och därifrån kan du se staden i sin helhet.

tenerife day-tour teide masca icod garachico

Busutflykt genom Teneriffas vackraste byar

Här är våra privata buss- och minibussutflykter för att upptäcka fascinerande byar fulla av konst, historia och kultur.

Vi tar dig till La Candelaria, den mest religiösa byn på Teneriffa. Här finns basilikan Vår Fru av La Candelaria, skyddshelgonet för Kanarieöarna, som är en av de största städerna på Teneriffa. Kom och upptäck dess gator, historiska monument och basilikan som samlar församlingsmedlemmar från hela ön.

Candelaria Tenerife (2)

Å andra sidan är La Orotava en annan plats du måste besöka på Teneriffa. Byn ligger i en dal och inuti hittar du exempel på Teneriffas autentiska arkitektur. Med bussresan i Puerto Santiago får du också lära känna Icod de Los Vinos. Njut av dess traditionella arkitektur och gastronomiska prover av öns smaker. I den här byn kan du se världens äldsta drakenträd, känt som Drago Milenario.

visit la orotava tenerife day tour

Den här utflykten tar dig också till Los Gigantes, en turistort av stort värde på Teneriffa på grund av Acantilado de los Gigantes. Dessa stora klippformationer reser sig över Teneriffas västkust och skapar en magisk miljö av stort turistvärde. På sjösidan går många båtar dagligen för att besöka klipporna för deras skönhet och välkomnande atmosfär. I denna del av kusten är den marina aktiviteten mycket aktiv. På vår webbplats kan du boka båtturer till Los Gigantes för valskådning och bad i vattnen utanför kusten.

Busresa på Teneriffa genom dess städer och landsbygdslandskap

Vi har en utflykt som heter Tur över ön Teneriffa som tar dig till Santa Cruz de Tenerife, La Laguna och Taganana.

Först och främst har vi La Laguna. På dess gator hittar du kyrkor, historiska byggnader, affärer och platser för fritid och rekreation.

La Laguna - Teneriffa norra (9).min

I den här staden ligger universitetet i La Laguna, vilket är anledningen till att gatorna är fulla av glada unga människor. För att få en uppfattning om stadens betydelse bör du veta att den förklarades som världsarv av Unesco på grund av sin oavbrutna utveckling. Å andra sidan har vi San Cruz de Tenerife, öns huvudstad. Den är känd för sin karneval, som anses vara av internationellt turistintresse. Strosa runt på dess torg, slott, kyrkor och andra traditionella byggnader.

Å andra sidan har vi Vi har landsbygdsparken Anaga, som du bör besöka med bussturerna på Teneriffa. Detta är ett naturområde som är rikt på biologisk mångfald och naturskönhet. Det har förklarats som biosfärreservat för att skydda det djur- och växtliv som finns där. I dess inre lever olika populationer som samexisterar i harmoni med naturen. En av dessa byar är Taganana som vi tar dig till med våra bussturer i Puerto Santiago.

Anaga Tenerife

Besök plantagerna på Teneriffa och dess kvalitetsviner

Vi har bussturer i Puerto Santiago för att besöka plantagerna på Teneriffa. Vi tar dig till bananplantager, aloe vera och andra växter. Lär dig om vinframställningsprocessen, sedan kan du smaka på vinerna och njuta av deras smaker. I slutet av rundturen tar vi med dig för att smaka god mat med kanariska smaker.

Färd med minibuss till La Gomera från Teneriffa

VIP Utflykt La Gomera (10)

Om du redan har besökt Teneriffa och vill fortsätta att upptäcka Kanarieöarnas essens, bjuder vi in dig till La Gomera. Vi har exklusiva utflykter till La Gomera, promenera genom dess gator, besök dess historiska monument och njut av dess naturlandskap.

Busutflykter bokning från Puerto Santiago

Med våra bussutflykter i Puerto Santiago vill vi ta dig med på upptäcktsfärd på Teneriffa. Njut av dess byar, städer, historiska och naturliga monument. Vi tar dig till de mest attraktiva platserna på Teneriffa. Tveka inte att skriva till oss på WhatsApp för att klargöra dina tvivel och göra dina bokningar. Tack för att du litar på oss. Vi hoppas att du njuter av din vistelse på den strålande solens ö.

Bussutflykter i Puerto Santiago
Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar:
Stränder i Puerto Santiago