Katamaraaniretket Costa Adejessa Teneriffalla

Katamaraaniretket Costa Adejessa Teneriffalla

Guide

Katamaraaniretket Costa Adejessa ovat hyvin suosittuja Teneriffalle vuosittain saapuvien matkailijoiden keskuudessa. Katamaraanit ovat mukavia veneitä, joihin mahtuu pieniä ryhmiä, mikä antaa meille mahdollisuuden nauttia merestä ilman monen ihmisen seuraa. Hyödynnä veneretki rentoutumiseen, auringonottoon tai vain lepäämiseen varjossa samalla kun ihailet rannikon näkymiä.

Tässä tekstissä haluamme kertoa sinulle Costa Adejen katamaraanimatkan eduista ja parhaiden retkiemme ominaisuuksista.

Miksi katamaraaniretket Costa Adejessa?

Costa Adeje on yksi Teneriffan tärkeimmistä matkailukeskuksista. Siihen on keskittynyt suuri hotelli-, gastronomia- ja vapaa-ajan tarjonta. Siellä sijaitsee myös Puerto Colón, yksi saaren tärkeimmistä satamista. Useimmat laivamatkamme lähtevät täältä.

Costa Adejen katamaraanivuokrauksella voit vierailla alueilla, joilla Teneriffan valaat elävät. Veneemme lähtevät Teneriffan ja La Gomeran välisille vesille, joilla on tavallista nähdä delfiinejä iloisesti kuljeskelemassa. Teneriffa on yksi suositeltavimmista paikoista nähdä valaita, ja hyvällä tuurilla saatamme nähdä leikkiviä valaita lähestymässä venettä.

Nyt haluamme esitellä teille katamaraanimme yksityisille ja yhteisille retkille. Toivomme, että tämän oppaan avulla voit valita sinulle parhaiten sopivan aktiviteetin. Kutsumme sinut kirjoittamaan meille WhatsAppiin, jotta voimme keskustella ja ratkaista kysymyksesi mistä tahansa aktiviteetista.

Los Gigantesin kalliot

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Vähintään 4 tunnin retkemme vievät sinut näiden mahtavien kalliojättiläisten luo ihailemaan niiden kauneutta ja loistoa. Los Gigantesin kalliot, jotka tunnetaan myös nimellä ”Helvetin muuri”, ovat kuuluisia koko saaristossa. Jokainen haluaa käydä niillä Costa Adejessa tai missä tahansa muussa Teneriffan kaupungissa vieraillessaan.

Nämä kalliovuoret ovat syntyneet muinaisten tulivuorenpurkausten seurauksena. Nykyään ne näkyvät suurina muureina, jotka suojaavat Teneriffan rannikkoa. Ne luovat myös täydelliset olosuhteet merielämän kukoistukselle, ja siellä voi tavata erilaisia kasvi- ja eläinlajeja. Tämä on erityisen arvokasta sukeltajille, jotka tulevat jatkuvasti tänne uimaan ja löytämään merenpohjan viehätyksen.

Masca Bay on kaunis musta hiekkaranta kallioiden juurella. Monet veneet tulevat tänne virkistäytymään sen kristallinkirkkaissa vesissä. Siellä voit uida ja snorklata. Nauti tästä aidosta luonnonparatiisista katamaraaniretkillämme Costa Adejesta.

Yksityinen katamaraanin vuokraus valaiden ja delfiinien tarkkailua varten Costa Adejessa

Verkkosivuillamme on erilaisia vaihtoehtoja yksityiseen venevuokraukseen. Voit valita purjeveneistä, huvijahdeista, moottoriveneistä ja muista. Kutsu läheiset ystäväsi juhlimaan tärkeitä päivämääriä. Vain sinä ja miehistömme, yksinoikeudellinen ajelu toiveidesi mukaan. Käyttäkää tilaisuutta hyväksenne juhlistamaan hääpäivää, kosintaa, valmistumista ja paljon muuta.

Tässä osiossa esittelemme parhaat katamaraanimme, joilla voit purjehtia yksinoikeudella.

Yksityisajelu tilavalla katamaraani Kalimalla

Tenerife - Boat Charter - (7).min
36 jalan pituutensa ansiosta veneemme Kalima antaa sinulle mahdollisuuden nauttia mukavasta katamaraanikyydistä kipparin kanssa Costa Adejessa. Valitse 3 tai 5 tunnin välillä nähdäksesi valaita ja uidaksesi. Jos varaat 8 tunnin matkan, voit vierailla upeilla Los Gigantesin kallioilla ja Mascan lahdella. Virvoitusjuomat ja välipalat sisältyvät hintaan. Valinnainen Paella lisämaksusta.

Kennexin yksityinen katamaraanin vuokraus

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Tähän kauniiseen veneeseen mahtuu enintään 11 henkilöä. Sen kannella on verkko, jossa voit rentoutua. Vuokraa 3 tunniksi nähdäksesi valaita ja uidaksesi lahdella. 5-7 tunnin matkat vievät sinut Jättiläiskallioille ja upealle Masca-lahdelle. Snorklausvälineet, virkistävät juomat aluksella ja jaettava ruoka pysähdyksen aikana sisältyvät hintaan. Kuljetus lisämaksusta.

Yksityinen katamaraanimatka 45 hengelle Edenin kanssa

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Tämä on fantastinen 3 tunnin yksityinen retki. Meillä on tarpeeksi tilaa kaikille 45 matkustajalle nauttia kyydistä ja rentoutua. Retkellä pääset näkemään valaita ja uimaan rannikon edustalla. Yksi voileipä per henkilö ja juomat aluksella sisältyvät hintaan. Voit myös tuoda omat juomat ja välipalat. Valinnainen ruoka ja sämpylät ovat saatavilla lisämaksusta.

Jaetut katamaraaniretket Costa Adejesta käsin

Meillä on myös erilaisia katamaraaneja jaettuun vuokraukseen. Tule risteilemään lahden ympäri ja koe upeita elämyksiä.

Jaettu veneretki katamaraani Edénin kanssa

eden catamaran tour tenerife
Kuten jo mainittiin, Eden on suuri ja tilava katamaraani. 2 tunnin aikana voit nähdä Teneriffan valaita ja delfiinejä ja uida. Juoma sisältyy hintaan.

3 tunnin valaidenbongausretki Freebirdin kanssa

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Tämä retki alkaa Puerto Colonista ja suuntautuu La Gomeran lähellä oleville vesille katsomaan Teneriffan merieläimiä. Sitten suuntaamme rannikolle uimaan ja snorklaamaan. Aluksella nautitut juomat ja välipalat sisältyvät hintaan rantapysähdyksen jälkeen.

Tilava katamaraani Kalima 11 hengelle

Tenerife - Boat Charter - (9).min
Annamme sinulle mahdollisuuden matkustaa jaetulla Kalima-katamaraanilla. 3 tunnin aikana koet uskomattomia hetkiä merellä. Vaikka retki on jaettu, siellä on vain muutama henkilö, joten jokainen tuntee olonsa yhtä mukavaksi kuin eksklusiivisella matkalla. Varaa nähdäksesi valaita ja uidaksesi Atlantilla.

Varaukset ja varaukset

Jos haluat lähteä jollekin näistä laivoista, kirjoita meille ja tee pyyntösi. Muistutamme, että useimmat näistä retkistä sisältävät kuljetuksen Teneriffan tärkeimmistä matkailukeskuksista.

Näiden Costa Adejen katamaraaniretkien lisäksi tarjoamme erilaisia veneitä, joilla voit purjehtia lahdella ja nauttia merestä. Muista ottaa meihin yhteyttä WhatsAppilla tai kunkin aktiviteetin yhteydessä olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Suosittelemme myös, että kirjoitat meille kaksi viikkoa etukäteen, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää paikkoja valitulle päivälle. Toivomme, että nautit lomastasi Costa Adejessa täysillä.

 

Katamaraanin purjehdukset ja Costa Adeje

Katamaraaniretket ja Costa Adeje

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

			Things to do in Costa Adeje - Tekemistä Costa Adejessa
Aiotko viettää lomasi Costa Adejessa ja etsit tekemistä? Sitten olet tullut oikeaan...
			day trips in costa adeje - Costa Adejen päiväretket
Tervetuloa Costa Adejeen! Tästä tekstistä löydät parhaat retket ja päiväretket...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Costa Adejen valaiden ja delfiinien katselukierrokset
Valaanbongaus Costa Adejessa Teneriffalla on luultavasti suosituin aktiviteetti...
			Jetski in tenerife south - Costa Adejen vesiurheilu
Oletko lomalla Teneriffalla ja yövyt Costa Adejessa? Haluat varmasti tietää, mitä...
			Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1) - Costa Adeje Quad Bike Safarit
Tästä osiosta löydät mönkijäsafarimme, joita tarjoamme nouto ja paluu Costa...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Costa Adejen veneretket
Costa Adejen veneretket ovat yksi suosituimmista ja suositeltavimmista aktiviteeteista...
			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - Veneenvuokraus Costa Adeje Teneriffa
Tervetuloa Bananapalmbay.com, tässä osiossa löydät 14 venettä vuokrattavana Costa...
			catamaran tour in tenerife private and shared (9).min - Yksityiset retket ja katamaraanin vuokraus Costa Adejessa
Yksityisillä katamaraaniretkillämme Costa Adejessa koet upeita elämyksiä Atlantin...

Rannat vuonna Costa Adeje

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Ranta
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Ranta
Playa Fañabé on ihastuttava vaaleahiekkainen ranta, jolla on upeita...
			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Ranta
Se on Costa Adejessa sijaitseva kaupunkiranta, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....