Katamaraaniretket Los Cristianosissa

Katamaraaniretket Los Cristianosissa

Guide

Tutustu Atlantin kauneuteen katamaraaniretkillämme Los Cristianosissa. Kokenut miehistömme vie sinut alueille, joilla Teneriffan valaita tavallisimmin nähdään. He myös vastaavat mielellään kysymyksiisi, sillä heillä on paljon tietoa näistä merieläimistä. Voit ottaa kauniita kuvia valaista ja lahden näkymistä.

Jos olet luonnon ja villieläinten ystävä, katamaraaniretki auttaa sinua luomaan yhteyden mereen ja Teneriffan merielämään. Hemmottele rakkaitasi rentouttavan ja jännittävän kokemuksen parissa. Käyttäkää tilaisuutta hyväksenne juhlistamaan erityisiä tapahtumia, kuten syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja polttareita.

Valaan- ja delfiininbongauskatamaraanikierrokset Los Cristianosissa

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (3)
Tervetuloa Los Cristianosiin, toivottavasti nautit lomastasi. Täältä löydät hyvän sään suurimman osan vuodesta, kauniita rantoja ja monia vapaa-ajanvietto- ja virkistysmahdollisuuksia.

Sivustollamme tarjoamme sinulle erilaista tekemistä Los Cristianosissa ja Teneriffan tärkeimmissä lomakohteissa. Olemme erikoistuneet vuokraamaan yksityisiä ja jaettuja veneitä rentouttavaa matkaa varten lahdella.

Tällä kertaa haluamme kertoa sinulle parhaista katamaraaneistamme valaiden tarkkailuun ja uintiin meren miellyttävissä vesissä. Jätämme sinulle eri vaihtoehtoja, jos haluat lisätietoja kirjoita meille nyt meidän WhatsApp auttaa sinua valitsemaan parhaan toiminnan.

Katamaraaniretkemme Los Cristianosista, joiden kesto on vähintään 4 tuntia, vievät sinut vierailemaan vaikuttaville Los Gigantesin kallioille. Tutustu Teneriffan länsirannikon vartijoiden kauneuteen ja viehätykseen. Täältä löydät myös Mascan vehreän lahden, jossa on kaunis tumma hiekkaranta, jonka vesissä voit pulahtaa vilvoittelemaan.

Yksityinen katamaraanin vuokraus Los Cristianosissa

Meillä on erinomaiset katamaraanit, joilla voit purjehtia rauhallisesti ja yksinoikeudella.

Veneen vuokraus tilavalla katamaraanilla Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kutsumme sinut purjehtimaan Kalimalla, upealla veneellä, jossa on paljon tilaa. Valitse 3 tai 5 tunnin matka nähdäksesi valaita ja ankkuroidaksesi jonnekin lahteen. Toisaalta 8 tunnin matka sisältää vierailun Los Gigantesin kallioille ja kauniiseen Masca-lahteen uimaan ja snorklaamaan. Juomat aluksella ja välipalat sisältyvät hintaan.

Kennexin yksityinen katamaraanin vuokraus 11 matkustajalle

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Kennex on tilava ja mukava katamaraani, johon mahtuu 11 matkustajaa. Kierros sisältää ruoat ja juomat. Kierroksen aikana voit rentoutua, ottaa aurinkoa ja jakaa kokemuksia läheistesi kanssa. Jos vuokraat 7 tuntia, voit vierailla hämmästyttävillä Los Gigantesin kallioilla ja Masca-lahdella. Kuljetus Teneriffan eteläosasta on lisämaksullinen pyynnöstä.

Katamaraanimatka yksityisellä charterilla ryhmille Edénin kanssa

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Eksklusiivisella katamaraanillamme Eden on tilaa 45 henkilölle. Aktiviteettiin kuuluu valaiden tarkkailu ja uiminen lahdella. Yksi voileipä per henkilö ja virkistävät juomat aluksella sisältyvät hintaan. Voit myös tuoda omia juomia ja välipaloja. Halutessasi voit tilata ruokaa ja sämpylöitä lisämaksusta.

Jaetut katamaraaniretket Los Cristianosissa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä upeita retkiä Teneriffan lahdella. Tutustu Atlantin valtamereen kokeneiden kapteenien käsissä, joilla on paljon tietoa merestä ja sen viehätyksestä.

3 tunnin katamaraaniretki freebirdillä

catamaran tour with freebird to los gigantes
Lähdemme Puerto Colonin satamasta Costa Adejessa ja suuntaamme kohti La Gomeran lähivesiä nähdäkseni valaita niiden luonnollisessa ympäristössä. Sitten menemme muutamaan poukamaan uimaan. Välipalat ja juomat aluksella sisältyvät hintaan.

Yhteinen retki upean katamaraani Abrazon kanssa

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Tällä 3 tunnin aktiviteetilla vietät upeita hetkiä merellä. Mukaan mahtuu 12 henkilöä, joten kaikki tuntevat olonsa mukavaksi. Pääset lähelle alueita, joilla valaat uivat ja uivat El Puertiton lahdella. Tuoreet hedelmät sisältyvät hintaan.

Tilava katamaraani Kalima 11 hengelle

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Majesteettinen katamaraanimme Kalima on käytettävissä myös yhteisille retkille. Kolmen tunnin aktiviteetilla pääset näkemään valaita ja uimaan Atlantin kristallinkirkkaissa vesissä. Välipalat ja juomat sisältyvät laivaan.

Tekstin lopussa on yksityiskohtainen luettelo Los Cristianosin katamaraaniretkistä. Kunkin aktiviteetin kohdalla pääset yhteydenottolomakkeeseen varauksen tekemistä varten. Voit myös kirjoittaa meille WhatsAppiin milloin haluat. Meille on ilo opastaa sinua ja auttaa sinua valitsemaan tekemistä lomallasi Teneriffalla.

Katamaraanin purjehdukset ja Los Cristianos

Katamaraanin vuokraus ja Los Cristianos

Katamaraaniretket ja Los Cristianos

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

			Things to do in Los Cristianos - Tekemistä Los Cristianosissa
Los Cristianos on pieni ja viehättävä kylä Teneriffan eteläosassa, aivan kuuluisan...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vesiurheilu Los Cristianosissa
Tässä tilaisuudessa haluamme jakaa kanssasi täydellisen luettelon Los Cristianosin...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Yksityiset katamaraaniretket ja katamaraanin vuokraus Los Cristianosissa
Tämän merkinnän kautta esittelemme sinulle parhaat yksityiset katamaraaniretket Los...
			Full HD - dolphin-doing-acrobatics - Delfiinien ja valaiden tarkkailu Los Cristianosista käsin
Valas- ja delfiinienbongaus Teneriffan Los Cristianosista on yksi asiakkaidemme eniten...

Rannat vuonna Los Cristianos

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Ranta
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....
			 - Playa de las vistas Ranta
Playa de las Vistas, også kendt som Las Vistas-stranden, er en meget attraktiv strand...