Katamaraaniretket Playa de las Americasissa

Katamaraaniretket Playa de las Americasissa

Guide

Jos haluat varata jonkin katamaraaniretkistämme Playa de las Americasissa etkä tiedä, minkä valitsisit, tässä näytämme sinulle parhaat. Meille se on uunituore apu, jolla autamme sinua viettämään upean loman kevätauringon saarella.

Nauti tuulesta kasvoillasi ja aaltojen lempeästä keinumisesta katamaraanin kyydissä. Tämä on rentouttava ja viihdyttävä kokemus. Voit ottaa aurinkoa, rentoutua varjossa, ihailla näkymiä ja jakaa anekdootteja ystäviesi kanssa purjehtiessasi.

Mitä tehdä Playa las Américasin katamaraaniretkillä?

Yrityksessämme olemme erikoistuneet tarjoamaan upeita veneitä Atlantin vesillä purjehtimiseen.

Tässä tilaisuudessa haluamme kertoa sinulle katamaraaneista, joita on saatavilla valaanbongausretkille Playa de las Americasista. Tunne jännitystä nähdessäsi kauniita luotsivalaita ja pullonokkadelfiinejä lähestymässä venettä, nämä kaksi lajia elävät täällä ympäri vuoden, mutta on myös todennäköistä, että muita valas- ja delfiinityyppejä esiintyy tiettyinä aikoina. Emme anna mitään takeita siitä, että näemme delfiinejä tai valaita, mutta tiedämme, että se on hyvin todennäköistä tällä lahden alueella.

Dolphins jumping in Tenerife South
Jos haluat varata jonkin näistä aktiviteeteista, kirjoita vain WhatsAppiin ja tee varaus. Tekstin lopussa on myös yksityiskohtainen luettelo näistä aktiviteeteista sekä yhteydenottolomake, jonka voit täyttää pyyntöäsi varten. Muistutamme, että useimpiin aktiviteetteihimme sisältyy kuljetus Playa de Las Americasista, mutta tutustu kunkin aktiviteetin yksityiskohtiin ja kirjoita meille tarkistaaksesi saatavuuden.

Yksi Playas de las Americasista lähtevien katamaraaniretkiemme eduista on, että voit vierailla Los Gigantesin kallioilla ja Masca Bayssä. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain yli 4 tunnin retkillä. Nauti näistä ainutlaatuisista kalliovuorista. Ne seisovat Teneriffan länsirannikon ikuisina vartijoina ja valvovat merielämää ja saaren sisäosaa. Sieltä löydät kauniin Masca Bayn, jonne voit laskeutua uimaan ja snorklaamaan.

Upealla Eden-katamaraanillamme voit kutsua kaikki ystäväsi. Tule nauttimaan merestä ja juhlimaan erikoistapahtumia aluksella. Jaa polttarit ystäviesi kanssa ja tee niistä unohtumaton kokemus.

Yksityinen katamaraanivuokraus Playa de las Américasissa

Tässä osiossa esittelemme parhaat katamaraanimme yksityiseen venevuokraukseen. Nauti eksklusiivisesta seikkailusta sinulle ja vieraillesi. Valmistaudu nauttimaan merestä rauhassa ja mukavasti.

Kalima-katamaraanin vuokraus

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Sen 36 jalan pituuden ansiosta kaikilla on riittävästi tilaa rentoutua. Vuokraa yksityinen kyyti 3 tai 5 tunniksi nähdäksesi Teneriffan valaita ja uidaksesi lahdella. 8 tunnin retki vie sinut kallioille ja Mascan lahdelle. Juomat ja välipalat aluksella sisältyvät hintaan. Paella lisämaksusta.

Kennexin yksityinen katamaraanikierros Playa de las Américasissa

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Kennexissä on tarpeeksi tilaa 11 matkustajalle nauttia kierroksesta mukavasti. Kolmen tunnin matkan aikana voit nähdä valaita niiden luonnollisessa ympäristössä ja laskeutua rannalle virkistävälle uinnille. Jos varaat 7 tunnin matkan, viemme sinut Los Gigantesin kallioille ja Mascan lahdelle. Juomat, ruoka ja snorklausvälineet sisältyvät hintaan. Kuljetus lisämaksusta pyynnöstä.

Katamaraaniretki suurille ryhmille Edénin kanssa

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Meillä on upea retki 45 hengen ryhmille. Tarjoamme teille 3 tuntia hauskaa merellä, valaiden ja delfiinien tarkkailua ja pysähdyksen uimaan Teneriffan kauniissa poukamassa. Aluksella on virvoitusjuomia, cavaa ja olutta. Voit myös tuoda mukanasi haluamasi juomat ja välipalat. Sämpylät ja lounas sisältyvät hintaan lisämaksusta pyynnöstä.

Jaetut katamaraaniretket Playa de las Americasista käsin

Alla olevasta listasta löydät parhaat katamaraanit yhteisille retkille Playa de las Americasissa.

4,5 tunnin valaidenbongausretki Freebirdillä

catamaran tour with freebird to los gigantes
Ihanalla Freebirdillä viemme sinut katsomaan valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä, pääsemme lähelle alueita, joissa niitä nähdään usein, ja hyvällä tuurilla näet valaita, delfiinejä tai jopa molemmat. Tämän keston ansiosta sinulla on riittävästi aikaa nauttia kokemuksesta kaikessa rauhassa. Tämän aktiviteetin jälkeen lähdemme Los Acantilados de los Gigantesiin ja loistavaan Masca-lahteen, jonka vesissä voit uida ansaitusti. Lounas ja avoin baari aluksella sisältyvät hintaan.

3 tunnin katamaraanikierros lahdella ja valaiden tarkkailu Abrazo-katamaraanilla

catamaran tour in tenerife private and shared (3).min
Tähän veneeseen mahtuu 12 matkustajaa. 3 tunnin retki sisältää valaiden katselun ja pysähdyksen El Puertitossa virkistävää uintia, snorklausta ja virkistävää pulahdusta varten. Tuoreet hedelmät sisältyvät hintaan.

Jaettu veneretki Kaliman kanssa 11 hengelle

Tenerife - Boat Charter - (9).min
Kaliman etuna on, että se ottaa alukselle vain 11 matkustajaa. Niinpä kaikki tuntevat olonsa mukavaksi kuin yksityisellä veneretkellä. Retki sisältää juomat, välipalat, valaiden katselun ja virvokepysähdyksen lahdella.

contact us
Tähän päättyy listamme katamaraaniretkistä Playa de las Americasissa ja toivomme, että pidit tekstistä. Kirjoita meille WhatsAppiin selvittääksesi epäilyksesi. Muista tehdä varaus useita päiviä etukäteen. Teneriffa on nautiskelun ja aktiivimatkailun suosikkisaari, joten käsittelemme päivittäin monia pyyntöjä.

 

 

Katamaraanin purjehdukset ja Playa de las Americas

Katamaraaniretket ja Playa de las Americas

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

			Things to do in Playa de las Americas - Tekemistä Playa de las Americasissa
Playa de las Américas (tai yksinkertaisesti Las Américas) on Teneriffan eteläosan...
			diving in tenerife south - Playa de las Americas Vesiurheilu
Ha a ragyogó napsütésben szeretne vízi sportokat űzni, Playa de las Americas az...
			Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (10) - Veneretket Playa de las Americasissa
Playa de las Americas on yksi Teneriffan tärkeimmistä lomakohteista. Lämpimän...
			 - Valaan- ja delfiininbongaus Playa de las Américasin rannalta
Tästä tekstistä löydät tietoa valaiden ja delfiinien katselusta Playa de las...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Yksityiset retket ja katamaraanin vuokraus Playa de las Américasissa
Esittelemme tämän pienen oppaan, jotta voit tutustua Playa de las Américasin...

Rannat vuonna Playa de las Americas

			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Ranta
Playa Fañabé on ihastuttava vaaleahiekkainen ranta, jolla on upeita...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Ranta
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...
			 - Playa de las vistas Ranta
Playa de las Vistas, også kendt som Las Vistas-stranden, er en meget attraktiv strand...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....