Tekemistä Playa San Juanissa

Tekemistä Playa San Juanissa

Guide

Tältä sivulta löydät parhaat ja suositeltavimmat aktiviteetit Playa San Juanissa, rauhallisessa lomakohteessa Teneriffan eteläosassa. Täältä löydät yhdistelmän modernia ja klassista kanarialaista tyyliä. Täällä voit nauttia rauhallisemmasta ja rauhallisemmasta ilmapiiristä kuin naapurirannoilla.

Playa San Juanin rantakatu ulottuu lähes kahden kilometrin pituiseksi. Rantakadun varrella on useita ravintoloita ja kahviloita. Kävele sitä pitkin ja nauti meren ja aaltojen kohinasta. Maistele alueen herkullista ruokaa ja nauti juomia merelle avautuvilla terasseilla.

Playa San Juanin parhaat aktiviteetit

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Jos yövyt Playa San Juanissa ja etsit hauskoja aktiviteetteja Teneriffan eteläosassa, tutustu listaan parhaista aktiviteeteista Playa San Juanissa:

  • Valas- ja delfiinienbongaus luksusjahtireissulla.
  • Yksityinen katamaraanin vuokraus Teneriffalla
  • Vieraile Teidellä yöllä
  • Retki Teidelle, Teneriffa

Mitä Playa San Juanissa voi tehdä veneellä

Kutsumme sinut kokemaan ihania tuntemuksia veneellä Teneriffalla. Jos oleskelet Playa San Juanin lähellä ja haluat kokea Atlantin vesillä purjehtimisen ilon, jää lukemaan, mitä meillä on sinulle.

Suurin osa Teneriffan retkistämme ja venevuokrauksista lähtee Puerto Colonista, joka sijaitsee hyvin lähellä Playa San Juania.

Meillä on erilaisia veneitä, joilla voit viettää päivän merellä. Valitse katamaraani, purjevene, jahti tai pikavene. Jokaisella retkellä on erilainen kesto ja erityinen matkasuunnitelma. Voit myös valita reitin ja pysähdykset.

Veneenvuokraus Teneriffan eteläosassa löytyy tämän viestin lopusta. Meillä on kaikki vaihtoehdot saatavilla Playa San Juanissa. Voimme auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon suunnitelmiesi ja aluksella olevien henkilöiden määrän mukaan.

  • Katamaraaniretki Teneriffalla Royalin kanssa

Veneretket Playa San Juanissa nähdäksesi valaita ja delfiinejä

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (3)

Veneretket ovat täydellisiä aktiviteetteja Playa San Juanissa hauskanpitoon ja nauttimiseen. Kutsumme sinut veneeseen Teneriffan eteläosassa katsomaan delfiinejä ja valaita. Nämä aktiviteetit sopivat kaikille, koko perhe, pariskunnat tai kaveriporukat voivat tulla mukaan.

Muista, että Teneriffa on hyvin lähellä valaiden muuttoreittiä, joten on hyvin tavallista nähdä niiden kulkevan ohi veneretkien aikana. Veneretkemme valaiden katseluun lähtevät Puerto Colonista.

Veneretkien vähimmäiskesto on 3 tuntia. Vene suuntaa kohti La Gomeran saarta. Tällä alueella on tavallista nähdä paljon valaita, ja koska ne ovat tottuneet veneisiin, ne lähestyvät rauhallisesti.

Muistutamme, ettei veteen saa heittää mitään ja että ekosysteemistä on pidettävä huolta. Tämä on suojeltu alue, jonne pääsevät vain ympäristöystävälliset veneet. Koska se on valaiden, delfiinien ja muiden merieläinten luontainen elinympäristö, meidän on suojeltava sitä.

  • Yksityinen veneretki Teneriffalla (enintään 22 osallistujaa).
  • Valaiden tai delfiinien katseluveneajelu Teneriffalla Freebirdin kanssa

Los Gigantesin kalliot ja Mascan lahti

Playa San Juanin nähtävyyksistä et voi jättää väliin Los Gigantesin kallioita. Kyseessä ovat valtavat kiviseinät, jotka reunustavat Teneriffan länsirannikkoa. Monet veneet tulevat tälle alueelle ankkuroitumaan ja nauttimaan näkymistä.

Jos vuokraat veneen vähintään 3 tunniksi, voit myös pysähtyä La Bahía de Mascassa. Se on kaunis ranta, joka sijaitsee Los Acantiladosissa. Se on erittäin kaunis, ja sinne pääsee vain vettä pitkin tai menemällä alas rotkoa pitkin.

Kun vene ankkuroituu Mascan lahdelle, voit käyttää tilaisuutta hyväksenne snorklaukseen ja uintiin Atlantin kristallinkirkkaissa vesissä.

Veneen vuokraus kipparin kanssa

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Kun vuokraat veneen kipparin kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia reitin ja veneen yksityiskohdista. Veneet, joissa on mukana kippari, sopivat niille, jotka haluavat nauttia merestä huolehtimatta liikaa.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, joissa ruoka ja juomat sisältyvät hintaan. Meillä on sinulle purjeveneitä, luksusjahteja ja moottoriveneitä. Kutsu kumppanisi viettämään erityinen päivä merellä.

Kipparoidut veneet sopivat täydellisesti syntymäpäivien ja muiden erityistapahtumien juhlistamiseen. Vie perheesi ja ystäväsi viettämään päivää auringossa Teneriffalla. Jätä kaupungin stressi taaksesi ja täytä itsesi meren energialla.

Jaa kumppanisi, perheesi ja ystäväsi kanssa erityistapahtumia, kuten polttareita, valmistujaisia, häämatkoja ja romanttisia lomamatkoja. Kun olet nauttinut kaikista Playa San Juanin aktiviteeteista, päätä lomasi upeisiin juhliin laivalla, jotta vieraasi vievät kotiin parhaat muistot.

Rannasta nauttiminen

Kaikkien kaupungin tarjoamien aktiviteettien lisäksi sinun on mentävä rannalle nauttimaan merestä. Tässä on asioita, joita Playa San Juanissa kannattaa tehdä, jotta voit nauttia rannasta ja aalloista.

Tämä ranta koostuu mustasta hiekasta ja purojen muodostamista alueista. Sitä suojaavat laituri ja aallonmurtaja, joten voit nauttia siitä rauhassa ja ottaa lapset mukaan.

Rannalle on myönnetty sinisen lipun tunnustus, mikä tarkoittaa, että sen vedet ovat uimiseen sopivia. Se täyttää kaikki uimareille asetetut turvallisuusvaatimukset, ja siellä on kaikki palvelut. Löydät aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, suihkuja, käymälöitä ja paljon muuta. Vietä rauhallinen päivä, leiki kuin lapsi, nauti ystäviesi ja rakkaidesi kanssa.

Vesiurheilu

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Kuten kaikilla Teneriffan rannoilla, Playa San Juanissa voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, jotka ovat täynnä adrenaliinia ja jännitystä.

Älä missaa mahdollisuutta sukeltaa ja snorklata Playa San Juanissa. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta, älä huoli, olet Teneriffalla ja täällä meillä on parhaat sukellusoppaat. Sinua seuraa aina asiantuntija matkasi aikana. Tarkkaile erilaisia merieläimiä ja -kasveja. Ui merihevosien, mustekalojen ja värikkäiden kalojen kanssa.

Näiden lisäksi voit harrastaa monia muita aktiviteetteja Playa San Juanissa tai sen lähistöllä, kuten wakeboardingia, vesihiihtoa, purjelautailua ja melontaa. Jos tarvitset neuvoja aktiviteettien ja niiden harrastuspaikkojen valintaan, älä epäröi soittaa meille. Sivustollamme on monia aktiviteetteja Playa San Juanissa ja sen ympäristössä, jotta voit nauttia Teneriffasta täysillä.

Retki Teidelle

Jos lomailet Teneriffan eteläosassa, et voi jättää väliin Teiden kansallispuistoa. Täältä löydät saaren vaikuttavimman tulivuoren ja kaikkien sen huippujen kuninkaan. Kutsumme sinut vierailulle puistoon ja nauttimaan kaikista sen tarjoamista aktiviteeteista:

  • Nouse Teiden huipulle: löydät monia vaellusreittejä, joilla voit tutustua puistoon ja tutkia sen tulivuoriperäisiä käytäviä. Kävele sen polkuja pitkin ja tutustu puiston kasviston ja eläimistön kauneuteen. Täällä kukkivat kauniit orvokit, jotka kannattaa kuvata. Nämä kukat ovat endeemisiä Teiden korkeuksilla ja Teneriffan ylängöillä. Tämä on ehdoton vierailukohde Playa San Juanissa Teneriffan lomallasi.
  • Teleférico del Teide: Teidelle voi nousta myös köysiradalla. Köysiradan reitti vie sinut hyvin lähelle Teiden huippua. Nousun aikana voit nauttia kauniista näkymistä puistoon ja osaan saarta.
  • Tähtitieteellinen observatorio: Täältä löydät observatorion auringon tarkkailua ja robottitähtitiedettä varten. Vuokraa yökaukoputki ja tutustu ulkoavaruuteen ja sen tähtiin, tähtikuvioihin ja planeettoihin.

Retkeily

Kuten kaikki tiedätte, Teneriffalla on satoja vaellusreittejä. Tämä on eräs aktiivisen matkailun muoto, ja monet urheilijat kaikkialta maailmasta tulevat Teneriffalle patikoimaan sen reittejä ja nauttimaan sen luonnonmaisemista.

Kutsumme sinut kävelemään saaren luonnossa tutustumaan sen salaisuuksiin ja hengittämään raikasta ilmaa.

Suosittelemme Masca-kanjonin reittiä. Tämä reitti alkaa Mascan kylästä. Kyseessä on kaunis laakso, jossa sijaitsee maaseutukylä, jossa on syvälle juurtuneita kanarialaisia tapoja. Tästä kohdasta alkavat laakson poikki kulkevat eri polut. Tällä retkellä laskeudut alas rotkon läpi ja kävelet hylätyillä viljelyterasseilla. Opas kertoo sinulle koko ajan maiseman, sen kasviston ja eläimistön kaikista piirteistä. Retki päättyy laskeutumiseen Mascan lahteen. Ota ansaittu uinti ja virkistäydy rantaa ympäröivissä kristallinkirkkaissa vesissä. Kierroksen päätteeksi sinua odottaa vene, joka vie sinut takaisin Los Gigantesin satamaan.

Mönkijäsafari

Teneriffa ei ole vain rantoja ja vaellusreittejä, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden ajaa täydellä vauhdilla sen luonnonmaisemien halki. Tässä osiossa haluamme lisätä vielä yhden vaihtoehdon Playa San Juanin tekemisten luetteloon. Puhumme mönkijäpyöräilystä Teneriffalla, joka on uskomaton kokemus adrenaliinihulluille. Kuljetus vie sinut Santiago del Teideen, josta voit aloittaa seikkailun.

Kun saavut mönkijäasemalle, saat tarvittavat ohjeet mönkijän käsittelyyn ja omaan turvallisuuteesi. Retken alussa näet paljon jähmettynyttä laavaa maiseman pinnalla. Retkestä tulee entistäkin jännittävämpi, kun alat ajaa metsäpolkuja pitkin. Tämä on ihanteellinen aktiviteetti luonnon ystäville ja extreme-urheilun harrastajille.

Kuljetus

Monet tässä luetelluista aktiviteeteista tarjoavat kuljetuksen Playa San Juanista. Klikkaa kunkin kuvaa saadaksesi tarkemman kuvauksen, nähdäksesi kuvia ja hinnat.

Jos haluat varata aktiviteetteja tai tekemistä Playa San Juanissa, helpoin tapa on ottaa meihin yhteyttä WhatsAppilla. Odotamme sinua selventämään epäilyksiäsi ja ratkaisemaan mahdolliset kysymyksesi. On ilo palvella asiakkaitamme ja auttaa heitä nauttimaan saaren parhaista puolista.

Quad Bike Safarit ja Playa San Juan

Saarikierrokset ja Playa San Juan

Suositeltavaa tekemistä ja Playa San Juan

Temaattiset puistot ja Playa San Juan

Trekkaaminen ja Playa San Juan

Valaan katselu ja Playa San Juan

Veneen rahtaukset ja Playa San Juan

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!

Rannat vuonna Playa San Juan