Katamaraaniretket Puerto Colonissa

Katamaraaniretket Puerto Colonissa

Guide

Tästä tekstistä löydät Puerto Colonin parhaat retket, jotka voit tehdä yksityisesti tai yhdessä. Olemme yritys, jolla on pitkä kokemus ja joka auttaa asiakkaitamme viettämään parasta lomaa Teneriffalla. Kutsu kumppanisi, ystäväsi, perheesi tai työtoverisi viettämään mukava päivä merellä.

Täältä löydät tiedot Teneriffan valaidenbongausretkistämme ja vinkkejä unohtumattomaan kokemukseen.

Puerto Colónin katamaraaniretkien edut

Puerto Colón on kaunis rannikkokaupunki Teneriffalla. Se on jo vuosia ollut alueen erittäin tärkeä venesatama, jossa on vilkasta kalastus- ja matkailutoimintaa.

Tarjoamme sinulle katamaraaniretkiä, joilla voit nähdä valaita ja uida virkistävissä merivesissä. Viemme sinut Teneriffan ja La Gomeran välisille alueille näkemään valaita ja delfiinejä. On hyvin tavallista, että jotkut näistä valaista ilmestyvät lähelle veneitä. Nauti niiden leikkimisestä ja tervehtimisestä, sillä ne tuntevat olonsa turvalliseksi veneiden lähellä.

Voit ottaa aurinkoa kannella tai levätä rauhassa varjossa. Jokainen vene tarjoaa erilaisia ominaisuuksia eri makuun. Kutsu ystäväsi erikoistapahtumiin tai ota kumppanisi mukaan romanttista lomaa varten.

Puerto Colonin 4 tunnin katamaraaniretkillämme viemme sinut vierailemaan Jättiläisten kallioilla. Jos vierailet luonamme ensimmäistä kertaa, sinun tulisi tietää, että nämä kalliomuodostelmat houkuttelevat satoja turisteja, jotka ovat rakastuneita niiden kauneuteen ja ainutlaatuiseen viehätykseen. Kallioiden sisällä on Mascan lahti, jonne ankkuroidumme, jotta voitte laskeutua ja nauttia sen viehätyksestä.

Yksityinen katamaraanin vuokraus Puerto Colonissa

Jos olet Puerto Colónissa, et voi jättää väliin tilaisuutta kävellä meren rannalla ja tuntea tuulen kasvoillasi. Anna meren riemun viedä itsesi mukanaan, nauti saariston säteilevimmästä auringosta ja jaa unohtumattomia hetkiä rakkaidesi kanssa.

Yksityinen katamaraanin vuokraus Kaliman kanssa

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Nauti tästä upeasta 36 jalan katamaraanista, jossa on riittävästi tilaa kaikkien vieraiden mukavuuteen. Kolmen ja viiden tunnin matkat vievät sinut katsomaan valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä ja uimaan yhdessä Teneriffan eteläisen osan poukamista. Kahdeksan tunnin retki sisältää vierailun vaikuttaville kallioille, joille ankkuroidaan, jotta voitte uida Mascan lahdessa. Tämä aktiviteetti sisältää juomat ja välipalat. Paella on valinnainen lisämaksusta.

Veneen vuokraus katamaraani Kennexillä

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Tämä on yksi parhaista veneistämme Teneriffan eteläisten vesien risteilyyn. Siihen mahtuu 11 matkustajaa, ja siinä on runsaasti tilaa, jotta kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi. Viemme sinut katsomaan delfiinejä ja valaita, ja havainnon jälkeen ankkuroidumme rannikolle vilvoittelemaan. Seitsemän tunnin matka vie sinut Los Gigantesin kallioille ja Mascan kuuluisalle lahdelle. Kuljetus Teneriffan eteläosasta on valinnainen pyynnöstä lisämaksusta.

Yksityinen katamaraaniretki Eden ryhmille

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Katamaraanimme Eden on moderni ja tilava vene, johon mahtuu 45 henkilöä. Viemme sinut katsomaan delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä ja uimaan avomerellä. Laivalla on tarjolla voileipä sekä virvoitusjuomia, samppanjaa ja olutta. Voit ottaa mukaan omia juomia ja välipaloja. Voit tilata ruokaa ja sämpylöitä lisämaksusta.

Yksityiset katamaraaniretket Port Colonista

Meillä on myös loistavia vaihtoehtoja, joilla voit risteillä merellä mukavasti. Valmistaudu näkemään lahden mielenkiintoisia paikkoja ja näkemään Teneriffan valaita luonnollisessa ympäristössään.

4,5 tunnin Teneriffan lahden kiertoajelu kuninkaallisen delfiinin kanssa

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Tällä upealla veneellä näet Teneriffan merieläimistön eri näkökulmasta. Royal Dolphinissa on vedenalaiset ikkunat, joiden avulla voimme nähdä veneen alla kulkevat eläimet. Siinä on myös kameroita, jotka tallentavat veneen läheltä ohi kulkevien valaiden toimintaa ja lähettävät sen sitten kannella oleviin televisioihin.

Delfiinien näkemisen jälkeen suuntaamme kohti Los Gigantesin valtavia kallioita. Perillä ankkuroidumme uimaan Masca Bayn sinisiin vesiin. Katamaraanilla on keinotekoinen vesiputous, joka on hauska leikkiä meressä. Välipalat, buffetlounas ja kuljetuspalvelu Teneriffan eteläosan tärkeimmistä matkailukeskuksista sisältyvät hintaan.

Jaettu veneretki Edén-katamaraanilla

eden catamaran tour tenerife
Kuten edellä mainittiin, upea Eden on suuri ja tilava katamaraani. Varaa tämä retki nauttiaksesi 2 tunnin hauskanpidosta Atlantilla. Lähdemme Puerto Colonista Costa Adejesta katsomaan valaita ja delfiinejä. Virkistävä juoma sisältyy hintaan.

Jaettu veneretki Kaliman kanssa 11 matkustajalle

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Kalimaan mahtuu enintään 11 matkustajaa, joten kaikki voivat nauttia ja pitää hauskaa. Kolmen tunnin retki sisältää juomat, välipalat, valaiden katselun ja pysähdyksen lahdella uimaan.

Esiteltyämme sinulle luettelon katamaraaniretkistä Puerto Colonissa haluamme kutsua sinut ottamaan yhteyttä meihin heti WhatsAppissamme, jotta voit selvittää epäilyksesi. Muistathan, että useimmat veneretkemme sisältävät kuljetuksen Teneriffan tärkeimmistä lomakohteista, Puerto Colon mukaan lukien. Jos haluat tarkistaa saatavuuden, kirjoita meille, autamme sinua mielellämme. Kokemuksen ansiosta tyytyväisiä asiakkaita tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle unohtumattomia matkoja merellä mukavilla ja turvallisilla veneillä.

Katamaraanin purjehdukset ja Puerto Colon

Katamaraaniretket ja Puerto Colon

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Tekemistä Puerto Colonissa
Tässä postauksessa kerromme sinulle parhaista asioista, joita voit tehdä Puerto...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Yksityiset retket ja katamaraanin purjehdukset Puerto Colonissa
Jos olet lomalla Puerto Colonissa ja etsit suosituksia yksityisistä...

Rannat vuonna Puerto Colon

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Ranta
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Ranta
Playa Fañabé on ihastuttava vaaleahiekkainen ranta, jolla on upeita...