Tekemistä Puerto de la Cruzissa

Tekemistä Puerto de la Cruzissa

Tutustu parhaimpiin asioihin, joita voit tehdä Puerto de la Cruzissa tai Puerto de la Cruzista käsin. Arvostamme aikaasi, joten valitsimme tähän suosituimmat ja johtavat retket ja aktiviteetit, jotka saavat sinut ihastumaan tähän upeaan saareen ja viihdyttävät sinua Teneriffan lomasi aikana. Olemme paikallisia asiantuntijoita, joilla on yli 5 vuoden kokemus markkinoilta, joten voit olla varma, että kaikki tässä mainitsemamme tekemiset ovat huomiosi arvoisia.

Älkäämme tuhlatko sekuntiakaan ja aloittakaa tutustuminen kaikkiin niihin upeisiin asioihin, joita voitte tehdä Puerto de la Cruzissa tai Puerto de la Cruzista käsin.

Osta muuten, täydellisen luettelon kaikista Puerto de la Cruzista lähtevistä matkoista, retkistä ja aktiviteeteista löydät oppaamme alta.

Jos olet jo päättänyt viettää lomasi tässä uskomattomassa lomakohteessa, haluaisit ehkä tietää, mitkä ovat tärkeimmät nähtävyydet ja kiinnostavimmat asiat, joita kannattaa tehdä Puerto de la Cruzissa ja sen ympäristössä. Täältä saat vastaukset. Ja muista, että nämä tekemisen arvoiset asiat sopivat kaikenlaisille lomailijoille: perheille, pariskunnille, kaveriporukoille. Kaikki niistä ovat myös lapsiystävällisiä. Ne ovat siis todella suosituimpia ja suositeltavimpia.

 

Siirry kohteeseen Vieraile Teidevuorella. Tämä kohta on itse asiassa yhtä tärkeä aina, kun oleskelet Puerto de la Cruzissa tai jossakin muussa Teneriffan lomakohteessa. Juuri siksi, että Teide on yksi Teneriffan käymisen arvoisimmista paikoista. Selkäpiitä karmivat ja sydämen pysäyttävät panoraamanäkymät, Espanjan korkein vuori ja kuuluisa kansallispuisto, joka on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, eivät jätä sinua välinpitämättömäksi.

Meidän kanssamme sinulla on 2 vaihtoehtoa vierailla Teide-vuorella Puerto de La Cruzista: puolen päivän retki tai koko päivän Teide-Masca-kierros.

Anaga on toinen ohittamaton vierailukohde Puerto de la Cruzista. Muinainen laurisilva-sademetsä saa sinut unohtamaan, että elät 2000-luvulla.

Anagassa käyntiä varten tarjoamme Puerto de la Cruzista bussiretken, joka vie sinut myös La Lagunaan ja Santa Cruz de Tenerifeen, joten sinulla on mahdollisuus tutustua kanarialaiseen historiaan ja kulttuuriin.

Tämä valtava kallio on toinen Teneriffan vierailleen tarjoama luonnon aarre. Helpoin tapa vierailla niillä Puerto de la Cruzista käsin on veneretki. Tämä vaihtoehto on myös paras, jos haluat saada todella henkeäsalpaavan kokemuksen, sillä parhaat näkymät kallioille saat mereltä käsin.

Vaikka lämmin aurinko ja valtameri ovatkin luultavasti tärkeimmät syyt Puerto de la Cruzissa oleskeluun, ne eivät riitä pitämään sinua viihdyttävänä koko lomasi ajan. Seuraavassa on muutamia hauskoja aktiviteetteja, jotka varmasti auttavat vaihtelemaan lomaasi Puerto de la Cruzissa.

Lähde katsomaan valaita tai delfiinejä. Tämä aktiviteetti sopii erinomaisesti kaikenlaisille henkilöille ja kaikenikäisille. Kukaan ei jää välinpitämättömäksi katsellessaan näiden kauniiden ja sirojen valaiden leikkiä luonnollisessa ympäristössään. Voit tarkkailla valaita ja delfiinejä kaikkina vuodenaikoina, sillä ne asuvat pysyvästi Teneriffan vesillä. Yleisimpiä lajeja ovat pullonokkadelfiini ja luotovalas. Sen lisäksi, että tapaat valaita ja delfiinejä, saat rentouttavaa ja nautinnollista aikaa laivalla, uiden ja snorklaten. Kaikki laivamatkat alkavat Teneriffan eteläosasta, mutta tarjoamme joitakin vaihtoehtoja, joissa on nouto Puerto de la Cruzista, esimerkiksi katamaraani Royal Delfin.

Costa Adejesta lähtevät valasretket tarjoavat enemmän vaihtoehtoja veneen ja retken valintaan. Jos sinulla on auto, se voisi olla myös vaihtoehto sinulle.

Mene Siam Parkiin tai Loro Parqueen. Molemmat ovat yksi Teneriffan suosituimmista paikoista, ja ne ovat hyvä vaihtoehto, jos olet tulossa lasten kanssa.

Loro Parkissa on suurin papukaijakokoelma, suurin pingviininäyttely, paljon erilaisia esityksiä ja muita vaikuttavia asioita. Siam-puisto takaa hauskan ajanvieton sekä aikuisille että lapsille.

Matkusta takaisin keskiaikaan Castillo de San Miguelissa ja katsele ritaritaisteluita. Tämä on loistava perheystävällinen aktiviteetti.

Kerromme teille, että tarjoamme paljon tai muita hauskoja asioita ja aktiviteetteja Teneriffan eteläosasta. Joten jos sinulla on auto tai voit tulla etelään bussilla, tutustu vaihtoehtoihin Tekemistä Costa Adejessa.

Kaikkien mainittujen retkien ja aktiviteettien lisäksi Puerto de la Cruz itsessään tarjoaa paljon tekemistä. Käytä aikaa kävelyyn historiallisessa keskustassa. Se on hyvä esimerkki aidosta kanarialaisesta arkkitehtuurista, ja nautit sen kauniiden kapeiden katujen ja värikkäiden talojen tutkimisesta. Viihdy puiden varjossa Plaza Charcolla. Jos nälkä yllättää, täällä on paljon kahviloita ja ravintoloita, joissa on kanarialaisia, espanjalaisia, italialaisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Ja tietenkin, mikä loma voi olla ilman rantaa. Loro Parkin lähellä on kaunis musta hiekkaranta – Playa Jardin.

Puerto de la Cruz on Teneriffan pohjoisosan kuuluisin lomakohde. Se on monien matkailijoiden, pääasiassa eurooppalaisten, suosima lomakohde, sillä he vierailevat Teneriffalla kauniiden maisemien, upeiden mustahiekkaisten luonnonrantojen ja leudon ilmaston vuoksi.

Puerto de la Cruzin lähin lentokenttä on Los Rodeosin pohjoinen lentokenttä. Sieltä pääset 25-30 minuutissa julkisella bussilla tai taksilla. Mitä tulee majoitukseen, Puerto de la Cruzista löydät sekä ylellisimpiä hotelleja että edullisia huoneistoja.

Ilmasto täällä on leuto koko vuoden ajan, mutta vähemmän kuiva kuin Etelä-Teneriffalla.

Quad Bike Safarit ja Puerto del la Cruz

Saarikierrokset ja Puerto del la Cruz

Suositeltavaa tekemistä ja Puerto del la Cruz

Temaattiset puistot ja Puerto del la Cruz

Veneretket ja Puerto del la Cruz