Laivamatkat Puerto de la Cruzista

Laivamatkat Puerto de la Cruzista

Puerto de la Cruz on Teneriffan pohjoisosan tärkein lomakohde. Monet lomailijat kaikkialta maailmasta valitsevat sen uskomattomien maisemien, mukavan ilmaston ja aidon kanarialaisen ilmapiirin vuoksi.

 

Sen lisäksi, että voit nauttia auringosta kauniilla luonnonrannoilla, Puerto de la Cruzissa on paljon retkiä ja aktiviteetteja, joita voit tehdä suoraan Puerto de la Cruzissa tai sieltä käsin. Verkkosivuiltamme löydät yksityiskohtaista tietoa Puerto de la Cruzissa tehtävistä asioista, voit tutustua siihen täällä.

Nyt haluaisimme puhua hieman enemmän yhdestä suosikkiaktiviteetistamme – valaidenbongausveneajelusta – ja selittää sinulle, mitä näet ja teet tämän upean retken aikana.

Veneretkemme alkavat Puerto Colonin satamasta, joka sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten pääset sinne omin avuin, sillä tarjoamme ilmaisen bussikuljetuksen hotelliltasi kaikille Puerto de la Cruzista lähteville veneretkille.

Teneriffa on täydellinen paikka valaiden ja delfiinien tarkkailuun koko vuoden ajan.

Veneretkillä voit nähdä nämä ihanat eläimet niiden luonnollisessa ympäristössä. Ja on jopa taattua, että tapaat yhden niistä.

Pullonokkadelfiini ja luotsivalas ovat todennäköisempiä lajeja, joita tapaat. Paikat niiden tarkkailuun keskittyvät Teneriffan ja La Gomeran välisille vesille. Kun nouset alukseen, purjehdit La Gomeran suuntaan ja pysähdyt katsomaan valaita tai delfiinejä, jotka leikkivät aivan lähistöllä. Se on aivan upea kokemus sekä lapsille että aikuisille.

Valaiden ja delfiinien tarkkailun lisäksi voit laivamatkan aikana rentoutua, nauttia auringosta, uida ja snorklata ja vain viettää hauskaa perheen, pariskunnan tai ystävien kanssa. Veneretkellä sinulla on myös mahdollisuus nähdä Teneriffan etelärannikko.

Ja 4,5 tunnin matkan aikana voit jopa vierailla Los Gigantesin henkeäsalpaavilla kallioilla. Nyt voit siis ymmärtää, miksi veneretki on yksi Teneriffan suosituimmista aktiviteeteista ja ehdoton must do.

Toinen vaihtoehto, joka on käytettävissä vain, jos vuokraat auton Teneriffan lomasi ajaksi (majoitut Puerto de la Cruzissa), on vuokrata yksi yksityisveneistämme Costa Adejesta.

Jos haluat tehdä veneretken, tutustu vaihtoehtoihin Puerto de la Cruzista. Varauksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Veneretket ja Puerto del la Cruz

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tutustu parhaimpiin asioihin, joita voit tehdä Puerto de la Cruzissa tai Puerto de la...