Retket bussilla Puerto Santiagosta

Retket bussilla Puerto Santiagosta

Guide

Esittelemme teille bussiretket Puerto Santiagosta, jotta voitte tutustua Teneriffaan täydellisesti. Tämän artikkelin kautta haluamme kertoa sinulle Teneriffan pohjois- ja eteläosan tärkeimmistä vierailukohteista. Nauti taianomaisista kylistä, vilkkaista vuorista, eloisista rannoista ja tulivuorimaisemista.

Kirjoita meille suoraan WhatsAppiin, jos sinulla on kysyttävää. Sieltä voimme auttaa sinua valitsemaan bussimatkat Teneriffalla ja tekemään varaukset. Yli viidentoista vuoden ajan olemme auttaneet asiakkaitamme nauttimaan saaresta ja vierailemaan mielenkiintoisimmissa paikoissa.

Bussiretket Puerto Santiagosta Teneriffan muihin matkailukohteisiin

Puerto Santiago on kaunis paikka viettää lomaa. Nauti sen merellisestä tunnelmasta ja merituulesta sen kävelykadulla. Puerto Santiagon poukama on yksi Teneriffan suosituimmista kauneutensa ja erinomaisten uintiolosuhteidensa vuoksi. Teneriffa on kuitenkin muutakin kuin pelkkä ranta, sillä sinun kannattaa tutustua myös saaren muihin maisemiin ja kaupunkeihin. Siksi esittelemme sinulle tämän tekstin. Tavoitteenamme on, että tutustut Teneriffan kauneimpiin nähtävyyksiin, joihin voit tutustua Puerto Santiagon bussimatkoilla.

Yrityksemme on erikoistunut VIP-bussi- ja minibussimatkoihin Teneriffalla. Täydellinen luettelo tarjolla olevista retkistä löytyy tämän artikkelin lopusta, valitse ja varaa seuraava seikkailusi. Kirjoita meille heti WhatsAppiin kysyäksesi kysymyksesi ja tehdäksesi varauksesi.

Bussiretket Teide-vuorelle Puerto Santiagosta

Retket bussilla Puerto Santiagosta

Meillä on erilaisia bussikierroksia, joilla voit tutustua Teideen täydellisesti ja nauttia sen tulivuorimaisemista. Varatessasi yhden aktiviteeteistamme ja bussimatkoistamme Teidelle voit vierailla myös muissa Teneriffan kaupungeissa, kuten Garachicossa, Vilaflorissa ja Mascassa.

Vieraile Teiden kansallispuistossa

Retket bussilla Puerto Santiagosta

Teiden kansallispuisto on yksi niistä paikoista, joita et voi jättää väliin Teneriffan lomallasi. Se on koti monille eläin- ja kasvilajeille, jotka ovat sopeutuneet vulkaaniseen ympäristöön. Nauti guanchien alkuperäiskansojen maanpäällisestä paratiisista. Heille Teide-vuori oli jumalten lähettämä suojelija, joka piti huolta heistä ja siunasi alueen.

Tässä puistossa on myös astrofysiikan asema, joka on omistettu auringon ja muiden kosmoksen tähtien tutkimiselle. Voit käyttää sen tehokkaita teleskooppeja yötaivaan katseluun ja kaukana olevien tähtien havaitsemiseen. Tällä alueella on suuri etu muihin maailman observatorioihin verrattuna; täältä voit nähdä avaruuden erittäin laadukkaasti ja ilman valosaastetta. Suosittelemme myös nousua Teiden huipulle köysiradalla, jolla voi kävellä ja nousta ilman fyysistä ponnistelua.

Verkkosivuillamme on erilaisia bussiretkiä, joilla voit tutustua Teideen, valitse jokin seuraavista:

    • Bussiretket kävellä Vilaflorin ympäri ja vaeltaa Teiden tulivuorimaisemissa
    • Retki Teidelle yöllä katsomaan tähtiä
    • 8-tuntinen yksityinen retki, jolla pääsee tutustumaan Teideen syvällisesti

Meillä on myös bussiretkiä Teide-vuorelle, jotka vievät sinut vierailemaan läheisiin kyliin. Tässä on joitakin muita paikkoja, joissa voit vierailla, kun vuokraat bussi- ja minibussimatkamme Puerto Santiagossa.

Kylät Teiden lähellä: Masca, Vilaflor ja Garachico

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (1)

Ensimmäinen kylä, jonka haluamme mainita, on Masca, Teneriffan matkailullisesti arvokas kylä. Se sijaitsee saaren koillisosassa laaksojen ja kallioiden välissä. Se on maaginen ja erityinen kylä, jonka ainutlaatuiset kauneudet houkuttelevat satoja kävijöitä joka vuosi. Kävele sen kaduilla ja käy erilaisissa käsityöläisliikkeissä, jotka odottavat sinua. Kaksi tämän kaupungin houkuttelevinta paikkaa ovat Mascan rotko ja Mascan lahti.

Voit vierailla myös muissa upeissa ja matkailullisesti arvokkaissa kylissä, kuten Vilaflorissa. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee Teneriffan korkeimmalla alueella. Tule tutustumaan sen ”kuunmaisemaan”, joka saa meidät tuntemaan, että olisimme kuussa. Tämän maiseman ominaispiirteet johtuvat vulkaanisesta toiminnasta yhdistettynä tuulieroosioon.

Toinen tärkeä kylä on Garachico. Tule tutustumaan sen historiallisiin muistomerkkeihin ja kävelemään sen kaduilla, jotka ovat täynnä Teneriffan perinteitä. Garachicon näköalapaikka sijaitsee tien päässä, ja sieltä näet koko kaupungin.

tenerife-päiväretki teide masca icod garachico

Bussiretki Teneriffan kauneimpien kylien läpi

Tässä ovat yksityiset bussi- ja minibussiretkemme, joilla voit tutustua kiehtoviin kyliin, jotka ovat täynnä taidetta, historiaa ja kulttuuria.

Viemme sinut La Candelariaan, Teneriffan uskonnollisimpaan kylään. Tässä kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten suojeluspyhimyksen Our Lady of La Candelarian basilika. Tule tutustumaan sen katuihin, historiallisiin muistomerkkeihin ja basilikaan, joka kokoaa yhteen seurakuntalaisia kaikkialta saarelta.

Candelaria Tenerife (2)

Toisaalta La Orotava on toinen paikka, jossa sinun on ehdottomasti käytävä Teneriffalla. Kylä sijaitsee laaksossa, ja sen sisältä löydät näytteitä Teneriffan aidosta arkkitehtuurista. Puerto Santiagon bussimatkalla tutustut myös Icod de Los Vinosiin.  Nauti sen perinteisestä arkkitehtuurista ja gastronomisista näytteistä saaren mauista. Tässä kylässä voit nähdä maailman vanhimman lohikäärmepuun, joka tunnetaan nimellä Drago Milenario.

visit la orotava tenerife päiväretki

Tämä retki vie sinut myös Los Gigantesiin, joka on Teneriffan matkailukaupunki Acantilado de los Gigantesin vuoksi. Nämä suuret kalliomuodostelmat kohoavat Teneriffan länsirannikon yläpuolelle luoden maagisen ympäristön, jolla on suuri matkailuarvo. Meren puolella monet veneet käyvät päivittäin vierailemassa kallioilla niiden kauneuden ja viihtyisän ilmapiirin vuoksi. Tällä rannikon osalla merellinen toiminta on hyvin aktiivista. Verkkosivuiltamme voit varata venematkoja Los Gigantesiin valaiden tarkkailua ja uintia varten rannikon edustan vesillä.

Bussimatka Teneriffalla sen kaupunkien ja maaseutumaisemien kautta

Meillä on retki nimeltä Kierros Teneriffan saarella, joka vie sinut Santa Cruz de Tenerife, La Laguna ja Taganana.

Ensinnäkin meillä on La Laguna. Sen kaduilta löydät kirkkoja, historiallisia rakennuksia, kauppoja ja paikkoja, joissa voit viettää vapaa-aikaa ja virkistäytyä.

La Laguna - Teneriffa pohjoinen (9).min

Tässä kaupungissa sijaitsee La Lagunan yliopisto, minkä vuoksi sen kadut ovat täynnä iloisia nuoria ihmisiä. Jotta saisit käsityksen tämän kaupungin merkityksestä, sinun on hyvä tietää, että Unesco on julistanut sen maailmanperintökohteeksi sen jatkuvan kehityksen vuoksi. Toisaalta meillä on San Cruz de Tenerife, saaren pääkaupunki. Se on kuuluisa karnevaaleistaan, joita pidetään kansainvälisesti kiinnostavina matkailukohteina. Kävele sen aukioilla, linnoissa, kirkoissa ja muissa perinteisissä rakennuksissa.

Toisaalta Meillä on Anagan maaseutupuisto, jossa kannattaa vierailla Teneriffan bussimatkoilla. Tämä on luonnonalue, jolla on runsaasti luonnon monimuotoisuutta ja maisemallista kauneutta. Se on julistettu biosfäärialueeksi siellä esiintyvän eläin- ja kasvilajiston suojelemiseksi. Sen sisäosissa elää erilaisia populaatioita, jotka elävät rinnakkain sopusoinnussa luonnon kanssa. Yksi näistä kylistä on Taganana, jonne viemme sinut Puerto Santiagon bussimatkoillamme.

Anaga Tenerife

Vieraile Teneriffan viljelmillä ja sen laatuviineissä

Meillä on Puerto Santiagossa bussiretkiä Teneriffan viiniviljelmille. Viemme sinut banaaniviljelmille, aloe veralle ja muille kasveille. Tutustu viininvalmistusprosessiin läheltä, minkä jälkeen voit maistella ja nauttia viinien mauista. Kierroksen päätteeksi viemme sinut maistelemaan hyvää kanarialaista ruokaa.

Minibussimatkat La Gomeralle Teneriffalta

VIP-retki La Gomeralle (10)

Jos olet jo vieraillut Teneriffalla ja haluat jatkaa Kanariansaarten olemukseen tutustumista, kutsumme sinut La Gomeralle. Meillä on eksklusiivisia retkiä, joilla voit mennä La Gomeralle, kävellä sen kaduilla, vierailla sen historiallisissa muistomerkeissä ja nauttia sen luonnonmaisemista.

Bussiretkien varaus Puerto Santiagosta

Puerto Santiagon bussiretkillämme haluamme viedä sinut tutustumaan Teneriffaan. Nauti sen kylistä, kaupungeista, historiallisista ja luonnonmuistomerkeistä. Viemme sinut Teneriffan houkuttelevimpiin paikkoihin. Älä epäröi kirjoittaa meille WhatsApp selventää epäilyksiä ja tehdä varauksia. Kiitos, että luotat meihin. Toivomme, että nautit vierailustasi säteilevän auringon saarella.

Bussiretket ja Puerto Santiago

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Puerto Santiago