Vodeni avtobusni izleti na Tenerife

Vodeni avtobusni izleti na Tenerife

Guide

Avtobusni izleti na Tenerifih so eden izmed najbolj priljubljenih načinov odkrivanja otoka in njegovih turističnih znamenitosti. Ponujamo vam avtobusne izlete po Tenerifih, da odkrijete njihovo zgodovino in čare. Naši izleti z luksuznimi avtobusi in minibusi vam nudijo veliko udobja. Imamo tudi karizmatične vodnike s popolnim poznavanjem otoka.

Za Tenerife so značilni raznolikost možnosti za uživanje dopustnikov, lepo vreme in prijazni ljudje. Turisti z vsega sveta prihajajo na naš otok, da bi ga spoznali in občudovali njegovo pokrajino. Če se želite sprostiti, dihati svež zrak in se sprehajati po očarljivih vaseh, je avtobusni izlet na Tenerifih to, kar potrebujete. Preberite, kako vam lahko pomagamo, da se po Tenerifih odpravite z avtobusom in kar najbolje izkoristite to izkušnjo.

Avtobusni izleti za obisk najboljših krajev na Tenerifih

Turistična ponudba na Tenerifih se je z leti povečala in zdaj je mogoče uživati v številnih krajih, ki so bili prej neznani. Poleg lepote plaž in mirnega morja se turisti z veseljem sprehajajo po tlakovanih ulicah, očarljivih vaseh in čudovitih poteh. V našem podjetju vam ponujamo različne izlete in avtobusne ture, s katerimi boste spoznali najlepše kraje na otoku.

Ponujamo zasebne in skupne izlete z različnimi značilnostmi za vsak okus. Lahko si rezervirate izlet na jugu Tenerifov ali obiščete najbolj očarljive vasi na severu. Vabimo vas, da nas kontaktirate prek aplikacije WhatsApp, da razjasnite morebitne dvome in opravite rezervacijo.

Nacionalni park Teide

Private Trekking Teide with Permision (1)

Z našimi avtobusnimi izleti na goro Teide vas popeljemo do tega neverjetnega naravnega parka na Tenerifih. To je čaroben in neverjeten kraj na Tenerifih, ki je zelo dobro ohranjen za uživanje vseh.

Gora Teide je starodavni vulkan z najvišjim vrhom v Španiji, ki meri več kot 3.700 metrov nad morjem. Okoli njega boste našli čudovito naravno okolje z endemično floro in favno izjemne lepote. Orografija kraja je značilna za vulkansko delovanje s skalami, ki krasijo površje.

Na vrh se lahko brez večjega napora povzpnete tudi z žičnico. Obstaja tudi več pohodniških poti za aktivni turizem. Doseganje vrha Teide je čudovito. Celoten otok vam bo ležal pod nogami in lepote morja boste lahko opazovali vse do obzorja. Če je nebo jasno, lahko vidite otoke Gran Canaria, El Hierro, La Gomera in La Palma.

Na voljo so vam različne dejavnosti za vso družino. V parku je astronomski observatorij za preučevanje sonca in drugih zvezd v vesolju. Mnogi se odločijo, da bodo ostali čez noč, da bi videli zvezde in uživali v osvežujočem sončnem vzhodu.

Na naši spletni strani je na voljo izlet na Teide, kjer lahko odkrijete vulkansko pokrajino in se z žičnico povzpnete na vrh. Spoznali boste tamkajšnjo floro in favno. Ponujamo tudi 8-urni zasebni izlet na Teide, kjer boste park spoznali z zasebnim vodnikom. Izvedete lahko tudi nočno turo Teide, ki se začne v popoldanskem času, da si ogledate različne odtenke neba na Tenerifih, ko sonce zaide. Ponoči boste lahko opazovali zvezde s pomočjo teleskopov astronomske postaje z velikim dosegom in pod vodstvom profesionalnih zvezdarjev. Priporočamo tudi izlet Teide Masca, kjer lahko obiščete Teide, Vilaflor in čudovito vasico Masca, o kateri vam bomo pripovedovali v nadaljevanju.

Vas Masca

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (6)

Čarobna vasica Masca se nahaja na severozahodu otoka Tenerife. To je majhen zaselek, ki zaradi težkega dostopa ohranja podeželsko arhitekturo. Nahaja se v bujni dolini v podeželskem parku Teno na nadmorski višini 750 metrov. Od tu lahko občudujete soteske in celo vidite sosednji otok La Palma.

To je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij za avtobusne izlete na Tenerifih za turiste, ki iščejo navdih. Tam boste našli različne soteske in pečine, ki padajo v ocean, kamor se odpravijo različni pustolovci, da bi uživali v naravi in svežem zraku.

Vilaflor in njegova lunarna pokrajina

Z našimi avtobusnimi izleti na Teide vas bomo popeljali tudi v vas Vilaflor, ki je najvišje ležeča vas na otoku. Tam boste našli očarljiv kraj, ki se zaradi posebnega reliefa zdi kot z drugega planeta. Znana je kot lunarna pokrajina, saj so zanjo značilni beli odtenki gline v reliefu, polnem skal in vulkanskih dimnikov. Tu imajo svoj dom različne rastlinske in živalske vrste, značilne za otoški ekosistem. V mestu Vilaflor je nekaj cerkva, svetišč in dvorcev, ki so turistično zanimivi za obiskovalce.

Spoznajte očarljive vasi z našimi avtobusnimi izleti na Tenerife

V tem poglavju vam bomo predstavili najbolj zanimive vasi na otoku, ki jih lahko obiščete z našimi avtobusnimi izleti na Tenerifih.

Avtobusni izleti po Tenerifih

Popeljemo vas v La Candelaria, versko središče otoka, kjer se nahaja katedrala Device iz Candelaria, zavetnice Kanarskih otokov. Z nami lahko obiščete tudi La Orotavo, čudovito mesto z očarljivimi dolinami in pristno arhitekturo. Nahaja se v istoimenski dolini.

Icod de Los Vinos je čudovito mestece, v katerem boste našli tudi skrivnostno starodavno zmajevo drevo, ki slovi kot najstarejše na svetu.

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Vsi ti kraji so na programu našega izleta po otoku Tenerife . Odpeljali vas bomo tudi v Garachico, eno najpomembnejših turističnih središč na otoku. V njem si boste lahko ogledali vzorec kolonialne umetnosti in sodobne arhitekture.

Med najbolj zanimivimi naravnimi kraji na Tenerifih bi radi omenili Erjos in Los Gigantes. Sprehodili se bomo po vrhovih Erjosa, čudovitih pobočjih z različnimi pohodniškimi potmi in čudovitim razgledom na otok. Na zahodni obali Tenerifa se dvigajo do 600 metrov visoki skalnati zaščitniki otoka Los Acantilaos de los Gigantes. Pustite se navdušiti nad soteskami in klifi, ki otoku dajejo skrivnosten pridih.

Izlet z avtobusom po mestih in gozdovih Tenerifov

Ponujamo tudi druge izlete, na katerih lahko odkrivate čudovita mesta, zgodovinske spomenike, mogočne gore in bujne gozdove.

Santa Cruz de Tenerife je čudovito mesto, polno veselja in vredno obiska na Tenerifih. To je glavno mesto otoka, kjer boste našli kulturo, dobro hrano in sodobno arhitekturo.

Popeljemo vas tudi v La Laguna, univerzitetno mesto na Tenerifih, kjer boste našli veliko veselja in duha zabave. Njegove ulice so polne trgovin s potrošniškim blagom, modnih in zabaviščnih prostorov. V La Laguni so tudi zgodovinske znamenitosti, ki se mešajo s sodobnim vzdušjem mesta.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Med najlepšimi naravnimi kraji na Tenerifih bi radi omenili podeželski park Anaga, čudovit park na severovzhodu Tenerifov s čudovito podeželsko pokrajino. V njegovi notranjosti boste našli veliko naravne raznolikosti, zaradi svoje ekološke vrednosti pa velja za biosferni rezervat. Vasi Anaga se zlivajo s pokrajino, prebivalci pa živijo mirno življenje v sožitju z naravo.

Taganana je mesto, ki se odlikuje po tem, da se nahaja v podeželskem parku Anaga, in po plažah, ki krasijo njegove obale. Vabimo vas, da obiščete to vasico, obdano z zimzelenimi gorami. Ta vas ohranja kmetijske običaje in tradicionalno arhitekturo. S svojega obiska boste odnesli čudovite fotografije.

Vina in okusi Tenerifov

Če želite okusiti okuse in dobro vino, vas vabimo na ekskurzijo Tenerife vino in okusi , na kateri boste spoznali vasico Güimar, znano po svojih nasadih in bogati gastronomiji. Na tem avtobusnem izletu se osredotočamo na pridelavo vin na Tenerifih, naše goste popeljemo na nekaj plantaž in jih seznanimo s postopkom pridelave vina. Seveda bomo lahko degustirali vina in uživali v njihovih vznemirljivih okusih. Izlet vključuje tudi okusen obrok, ki predstavlja kanarsko gastronomijo.

Obisk La Gomere s trajektom s Tenerifov

la gomera day tour (1)

La Gomera je zanimiv otok s starodavnimi gozdovi in dobro razporejenimi razglednimi točkami, na katerih lahko uživate v lepotah pokrajine. Tam bodo pustolovci našli neskončne poti, po katerih se bodo lahko izgubili v naravi in našli mir.

Naše podjetje ponuja tudi avtobusne izlete na otok La Gomera s Tenerifov. Vkrcali se boste natrajekt iz pristanišča Los Cristianos v pristanišče San Sebastian de La Gomera. Ko boste na otoku, vas bomo popeljali do njegovih naravnih pokrajin, spomenikov in veličastnih vasi. Ponujamo vam tudi izlet z VIP minibusom na otok La Gomera, kjer lahko zasebno spoznate otok s strokovnim vodnikom in osebno pozornostjo.

Kontakt in rezervacija naših avtobusnih izletov na Tenerife

Popeljemo vas na ogled glavnih znamenitosti na Tenerifih. Rezervirajte naše avtobusne izlete na Tenerife in obiščite El Teide, Masco in najlepše vasi na otoku. Ponujamo vam skupne in zasebne avtobusne izlete za spoznavanje kotičkov Tenerifa. Pustite vse v naših rokah, čakamo vas na našem WhatsAppu, da opravite rezervacije in postavite vprašanja. Upamo, da boste uživali na otoku in spoznali vse, kar ponuja.

Avtobusni izleti na Tenerife
Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki:
Plaže v Tenerife