Kaj početi na Tenerifih na očetovski dan

Kaj početi na Tenerifih na očetovski dan

Guide

Danes vam želimo predstaviti najboljše nasvete za praznovanje očetovskega dne na Tenerifih, saj si oče to zasluži. Je kralj hiše, tisti, ki trdo dela za družino, in na ta dan se mu želimo zahvaliti za vso njegovo ljubezen.

Izlet s kolesom za začetek dneva

Kot vsi vemo, je na Tenerifih veliko kolesarskih poti z različnimi značilnostmi in intenzivnostjo.

Priporočamo vam, da očeta za začetek dneva peljete na kolesarski izlet. To je dejavnost, ki jo lahko opravite vsi skupaj kot družina, pomagala vam bo okrepiti vezi in vas napolnila z energijo.

Družinski dan na plaži

Father day tenerife beach

Vsi v družini obožujejo plažo, še posebej pa oče, zato ne zamudite priložnosti, da se ta dan odpravite na plažo. Povabite očetove prijatelje in njihove družine, da bo skupina večja in dan prijetnejši.

Izkoristite priložnost za dolg družinski sprehod po plaži. To so dnevi, ki jih moramo izkoristiti za razmislek in spomin na bratsko ljubezen, ki nas drži skupaj.

Najem čolna na Tenerifih

los-gigantes motor-boat-charter-tenerife (11)

Številne družine se odločijo za to možnost, da bi razveselile očeta na njegov dan. Na otoku so na voljo različni čolni za vse okuse in večina očetov ima rada čoln.

Predlagamo vam, da na Tenerifih najamete ribiški čoln in mu omogočite, da se med ribolovom sprosti. Nato si lahko privoščite žar s svežimi ribami.

Če ne želite, da bi oče skrbel za kar koli, lahko na južnem Tenerifu, natančneje v Puerto Colon, glavnem pristanišču Costa Adeje, najamete jahto ali jadrnico s skiperjem, tako da bo lahko samo občudoval razglede, medtem ko bo užival v osvežilni pijači. Pri Bananapalmbay imamo različne možnosti za vse okuse, če želite, nam lahko pišete in z veseljem vam bomo pomagali izbrati tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hotelski dan za starše

Hoteli na Tenerifih pripravljajo čudovite ponudbe za dobrodošlico očetom ob njihovem dnevu. Nekateri hoteli za očeta pripravijo res čudovite načrte, vključno z degustacijo piva in drugimi dejavnostmi, da se bo na svoj dan počutil kot kralj.

Ponujajo tudi fotografiranje in družinske dejavnosti v bazenih in drugih delih hotela. Rezervacijo morate opraviti zgodaj, saj se ponudba s približevanjem dneva očetov na Tenerifih razprodaja.

Posebna hrana v restavracijah na Tenerifih

Que hacer en Tenerife el día de los padres

To je možnost, ki ne sme manjkati v načrtu za ta dan. Naročite lahko tipično hrano s Kanarskih otokov, pa tudi japonsko, indijsko, mehiško in drugih zemljepisnih širin. Vse, kar morate storiti, je, da izberete vrsto hrane, ki jo ima oče rad, in rezervirate mizo.

Obrok pospremite z najboljšimi sladicami in vini na Tenerifih.

Darila za očeta

Que hacer en Tenerife el día de los padres

Ta dan ni popoln, če očetu ne podarite tistega darila, ki ga je že dolgo čakal.

Radi bi vas spomnili, da ste na Tenerifih in da med darili ne sme manjkati dobro vino, saj je dobro za zdravje in vam bo zelo hvaležen.

Tako zaključujemo naša priporočila za očetovski dan na Tenerifih, vključili smo vse možnosti, ki jih lahko počnete z družino in poskrbite, da se bo oče počutil dobro oskrbljenega. Ob koncu dneva si privoščite kozarec vina in mu povejte, kako zelo cenite njegov trud za družino.

Čarterji čolnov na Tenerife

Tematski parki na Tenerife

Vodni športi na Tenerife

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Povezani članki:

Plaže v Tenerife