Izleti s katamaranom v Playa de las Americas

Izleti s katamaranom v Playa de las Americas

Guide

Če želite rezervirati enega od naših izletov s katamaranom v Playa de las Americas in ne veste, katerega izbrati, vam predstavljamo najboljše. Za nas je to peč, da vam pomagamo do odličnih počitnic na otoku spomladanskega sonca.

Uživajte v vetru v obraz in nežnem zibanju valov na krovu katamarana. To je sproščujoče in zabavno doživetje. Med plovbo se lahko sončite, počivate v senci, občudujete razglede in s prijatelji delite anekdote.

Kaj lahko počnete med izleti s katamaranom v Playa las Américas

V našem podjetju smo specializirani za ponudbo čudovitih plovil za plovbo po vodah Atlantika.

Ob tej priložnosti vam želimo povedati o katamaranih, ki so na voljo za opazovanje kitov iz Playa de las Americas. Občutite vznemirjenje ob pogledu na čudovite pilotske kite in delfine, ki se približujejo čolnu; to sta dve vrsti, ki tu živita vse leto, vendar je verjetno, da se v določenih obdobjih pojavijo tudi druge vrste kitov in delfinov. Ne dajemo vam nobenih zagotovil, da bomo videli delfine ali kite, vemo pa, da je to na tem območju zaliva zelo verjetno.

Dolphins jumping in Tenerife SouthČe želite rezervirati katero koli od teh dejavnosti, pišite na naš WhatsApp in naredite rezervacijo. Na koncu besedila boste našli tudi podroben seznam teh dejavnosti skupaj s kontaktnim obrazcem, ki ga lahko izpolnite za oddajo svoje zahteve. Opozarjamo vas, da večina naših dejavnosti vključuje prevoz iz Playa de Las Americas, vendar se morate seznaniti s podrobnostmi posamezne dejavnosti in nam pisati, da preverite razpoložljivost.

Ena od prednosti naših izletov s katamaranom iz Playas de las Americas je, da lahko obiščete pečine Los Gigantes in zaliv Masca. Ta možnost je na voljo le za izlete, ki trajajo več kot 4 ure. Uživajte v teh edinstvenih skalnatih gorah. So večni varuhi zahodne obale Tenerifa, ki bdijo nad morskim življenjem in notranjostjo otoka. Tam boste našli čudovit zaliv Masca, v katerem se lahko spustite na kopanje in snorklanje.

Z našim čudovitim katamaranom Eden lahko povabite vse svoje prijatelje. Pridite in uživajte v morju ter praznujte posebne dogodke na krovu. Delite svojo fantovščino s prijatelji in poskrbite, da bo nepozabno doživetje.

Najem zasebnega katamarana v Playa de las Américas

V tem razdelku vam predstavljamo naše najboljše katamarane za zasebni najem plovil. Uživajte v ekskluzivni pustolovščini za vas in vaše goste. Pripravite se na uživanje na morju v miru in udobju.

Čarter katamaranov Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).minS svojimi 36 metri dolžine bo vsakdo imel dovolj prostora za sprostitev. Najemite zasebno vožnjo za 3 ali 5 ur, da si ogledate kitovce na Tenerifih in zaplavate v zalivu. Z 8-urno vožnjo se lahko odpravite do klifov in zaliva Masca. Vključena je pijača in prigrizki na krovu. Paella za doplačilo.

Kennexov zasebni izlet s katamaranom v Playa de las Américas

catamaran tour in tenerife private and shared (10).minLadja Kennex ima dovolj prostora za 11 potnikov, da lahko udobno uživajo v ogledu. Na 3-urni poti si boste lahko ogledali kite v njihovem naravnem okolju in se spustili na plažo za osvežilno kopanje. Če rezervirate 7 ur, vas bomo popeljali do pečin Los Gigantes in zaliva Masca. Vključena je pijača, hrana in oprema za potapljanje. Prevoz za doplačilo na zahtevo.

Izlet s katamaranom za večje skupine z Edenom

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Na voljo imamo fantastičen izlet za skupine s 45 osebami. Ponujamo vam 3 ure zabave na morju, opazovanje kitov in delfinov ter postanek za kopanje v čudovitem zalivu na Tenerifih. Brezalkoholne pijače, kava in pivo na krovu. S seboj lahko prinesete tudi pijačo in prigrizke po lastni izbiri. Kruh in kosilo sta vključena za doplačilo na zahtevo.

Skupni izleti s katamaranom iz Playa de las Americas

Na spodnjem seznamu boste našli naše najboljše katamarane za skupne izlete v Playa de las Americas.

4,5-urni izlet za opazovanje kitov z ladjo Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantesS čudovitim Freebirdom vas bomo popeljali na ogled kitov in delfinov v njihovem naravnem okolju, približali se bomo območjem, kjer jih pogosto vidimo, in z veliko sreče boste lahko videli kite, delfine ali celo oboje. S tem trajanjem boste imeli dovolj časa, da boste v doživetju uživali v svojem prostem času. Po tej dejavnosti se bomo odpravili v Los Acantilados de los Gigantes in čudoviti zaliv Masca, kjer si bomo privoščili zasluženo kopanje v njegovih vodah. Vključeno je kosilo in odprt bar na ladji.

3-urni ogled zaliva in opazovanje kitov s katamaranom Abrazo

catamaran tour in tenerife private and shared (3).minTa ladja lahko sprejme 12 potnikov. Triurni izlet vključuje opazovanje in postanek v kraju El Puertito za osvežilno kopanje, snorkljanje in osvežilno kopanje v vodi. Vključeno je sveže sadje.

Skupen izlet z ladjo Kalima za 11 oseb

Tenerife - Boat Charter - (9).minPrednost ladje Kalima je, da sprejme le 11 potnikov na krovu. Tako se bodo vsi počutili udobno kot na zasebnem izletu z ladjo. Izlet vključuje pijačo, prigrizke, opazovanje kitov in postanek za osvežitev v zalivu.

kontaktirajte nas

contact us

S tem zaključujemo naš seznam izletov s katamaranom v Playa de las Americas in upamo, da vam je bilo besedilo všeč. Če želite razjasniti svoje dvome, nam pišite na WhatsApp. Ne pozabite, da rezervacijo opravite več dni vnaprej. Tenerife je priljubljen otok za uživanje in aktivni turizem, zato dnevno obravnavamo veliko povpraševanj.

Čarterji za katamarane na Playa de las Americas

Ekskurzije s katamaranom na Playa de las Americas

Povezani članki:

			Things to do in Playa de las Americas - Kaj početi v Playa de las Americas
Playa de las Américas (ali preprosto Las Américas) je turistično središče na jugu...
			diving in tenerife south - Playa de las Americas Vodni športi
Če se želite ukvarjati z vodnimi športi pod žgočim soncem, je Playa de las Americas...
			Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (10) - Izleti z ladjo v Playa de las Americas
Playa de las Americas je eno najpomembnejših letovišč na Tenerifih. Zaradi toplega...
			 - Opazovanje kitov in delfinov iz Playa de las Américas
V tem besedilu boste našli informacije o opazovanju kitov in delfinov iz Playa de las...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Zasebni izleti in čarter katamaranov v Playa de las Américas
Predstavljamo vam ta majhen vodnik, da se boste lahko seznanili z možnostmi zasebnih...

Plaže v Playa de las Americas

			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Plaža
Playa Fañabé je čudovita svetla peščena plaža s čudovitimi rekreacijskimi...
			 - Playa de las vistas Plaža
Playa de las Vistas, znana tudi kot plaža Las Vistas, je zelo privlačna plaža za...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Plaža
Playa de Troya I in II sta dve plaži v Costa Adeje. Tu boste našli vso morsko zabavo,...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Plaža
To je odlična mestna plaža za sončenje in uživanje v morju na Tenerifih. Zaradi...