Zasebni izleti in čarter katamaranov v Playa de las Américas

Zasebni izleti in čarter katamaranov v Playa de las Américas

Guide

Predstavljamo vam ta majhen vodnik, da se boste lahko seznanili z možnostmi zasebnih izletov in najema katamaranov v Playa de las Américas. Če bivate v tem čudovitem letovišču na Tenerifih, ne smete zamuditi priložnosti, da se sprehodite ob Atlantiku in uživate v vsem, kar ponuja.

Playa de las Americas je eno najpomembnejših počitniških letovišč na Tenerifih. Uživajte v njegovem toplem podnebju in odličnem vzdušju na plaži.

S tem besedilom vam želimo predstaviti naše najboljše zasebne izlete s katamarani in podrobnosti o vsem, v čemer lahko uživate, če zakupite enega od naših čudovitih katamaranov v Playa de las Americas.

Z našimi zasebnimi izleti s katamarani boste lahko:

  • plavati in potapljati
  • obiskati pečine
  • Opazovati kite
  • uživati v morskem vetru
  • bleščeča sončna svetloba
  • Uživanje v popolni zasebnosti
  • Udobje in veliko prostora

Zasebni izleti in najem katamarana v Playa de las Americas s Kalimo

Tenerife - Boat Charter - (7).minS tem ekskluzivnim izletom za 11 oseb jadrajte vzdolž južne obale Tenerifov.

Ponujamo vam vožnjo s prostornim 36 čevljev dolgim katamaranom. Uživajte v udobju in priročnosti na krovu. Vključeni so prigrizki ali kosilo, vino in zvitki. Po želji paella.

Rezervirajte 3- ali 5-urni izlet in obiščite kitovce na Tenerifih, nato pa si privoščite kopanje ob obali. 8-urni izlet vas popelje do klifov Los Gigantes in zaliva Masca.

Zasebni izleti in čarter katamaranov Kennex iz Playa de las Américas

catamaran tour in tenerife private and shared (9).minUživajte na razkošnem katamaranu za 11 potnikov. Vključena je oprema za potapljanje, pijača na krovu in kosilo. Prevozi so po želji in za doplačilo na območjih južnega Tenerifa.

Ta katamaran ima mrežo za poležavanje in počitek v bližini valov. Najem za 3 ali 4 ure za opazovanje kitov in ohlajanje v hladnih vodah El Puertito de Adeje. Več kot 5-urna dejavnost vas bo popeljala do zaliva Los Acantilados in Masca za plavanje in potapljanje.

Zasebni čarter katamarana z Edenom za skupine

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Naš veličastni katamaran Eden lahko sprejme 45 potnikov, kar je idealno za praznovanje posebnih dogodkov na krovu. Na tem zasebnem izletu boste uživali v 3-urnem križarjenju po Atlantskem oceanu z opazovanjem delfinov in kitov ter postankom na obali za plavanje in potapljanje. Vključeni so sendvič in brezalkoholne pijače. Po želji paella.

Opazovanje kitov iz Playa de las Americas

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spainObiščite delfine in kite na Tenerifih v njihovem naravnem okolju z našimi zasebnimi izleti s katamaranom. Vedenje kitov je vedno nepredvidljivo, zato bo vsak izlet drugačen glede na živali, ki se pojavijo, in njihovo gibanje. Najpogosteje jih bomo videli, kako se mirno sprehajajo, pihajo mehurčke in mahajo z repom. Včasih poskušajo pritegniti pozornost in se iz radovednosti celo zelo približajo čolnu.

Skale Los Gigantes

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)Po opazovanju kitov se izlet nadaljuje do pečin Los Gigantes. Tam lahko uživate v pogledu na te veličastne naravne spomenike. Ladja se ustavi tudi na postanku, kjer lahko zaplavate in uživate v mirnih, modrih vodah Atlantika. Plavajte ob ogromnih skalnih formacijah, trdnjavah, ki jih je narava ustvarila, da bi nas zaščitila pred poškodbami.

V zalivu Masca boste srečali še druge ladje, ki svoje potnike peljejo uživat v morje. Če želite najeti drugo vrsto čolna, boste na naši spletni strani našli tudi zasebne čolne za zabave, hitre čolne, ekskluzivne jadrnice, zasebne izlete s posadko in luksuzne jahte.

Uživajte v morju z našimi zasebnimi izleti s katamarani iz Playa de las Americas z ekskluzivnim vzdušjem. Izleti vključujejo pijačo na krovu, številni katamarani pa ponujajo tudi hrano, ki je vključena v ceno. Povabite svoje najdražje na praznovanje rojstnih dni ali posebnih dogodkov na prijeten izlet z ladjo iz Playa de las Americas.

Čarterji za katamarane na Playa de las Americas

Najem katamaranov na Playa de las Americas

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Povezani članki:

Plaže v Playa de las Americas