Opazovanje kitov na jugu Tenerifov

Opazovanje kitov na jugu Tenerifov

Med najbolj priljubljenimi izleti na Tenerifih so potovanja za opazovanje kitov in delfinov. Te inteligentne živali živijo vse leto na otoku večne pomladi. Zato je za izlet za opazovanje kitov na Tenerifih vedno najprimernejši letni čas.

Vse leto je mogoče rezervirati izlet za opazovanje delfinov ali kitov. Pri nas lahko izbirate med velikim številom čolnov in trajanjem od 3 do 4,5 ure. Najboljša jamstva za opazovanje delfinov in kitov boste imeli z izhodiščem v pristanišču Puerto Colon ali Los Cristianos. Obe pristanišči se nahajata v neposredni bližini Costa Adeje in Playa de las Americas na jugu Tenerifov.

Opazovanje kitov vam bo omogočilo sproščeno druženje z družino ali prijatelji. Med najpogosteje opazovanimi vrstami so pilotski kiti in delfini s spodnjim nosom. Če iščete lepo preživljanje časa med počitnicami na Tenerifih, je opazovanje kitov zelo prijetna možnost.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Izleti, ki jih ponujamo za rezervacijo za opazovanje kitov, vključujejo tudi osvežitev na morju. V naše izlete z ladjo je vključena neomejena količina pijače na krovu. Plavanje z delfini ali kiti na Tenerifih po mednarodnih zakonih ni dovoljeno. Živali so zaščitene in za to obstajajo tehtni razlogi.

Če nameravate rezervirati izlet za opazovanje kitov na Tenerifih, si oglejte razdelek za izlete z ladjo, kjer boste našli vse vrste ladij za opazovanje kitov iz Puerto Colon. Če se ne morete odločiti, kateri izlet je najprimernejši za vas, izpolnite kontaktni obrazec in pomagali vam bomo osebno!

Opazovanje kitov in delfinov v njihovem naravnem okolju in ne v ujetništvu je prijetnejše in bližje živalim.

Ni pomembno, ali je vaš hotel v Los Cristianos, Las Americas, Costa Adeje ali Playa Paraiso, izleti za opazovanje kitov se začnejo v bližini vašega hotela, zato se odločite, katero ladjo boste izbrali, in začnite uživati v počitnicah!

Povezani članki:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom