Garachico tenerife air view.min

Garachico

Garachico ligger i den nordøstlige del af øen Tenerife og er en historisk landsby, som engang var øens vigtigste havn for fiskeri og kommercielle aktiviteter. Dette var tilfældet, indtil den blev ramt af Trevejo-vulkanen i det 18. århundrede.

Her finder du historiske monumenter og velbevaret emblematisk arkitektur, hvilket er grunden til, at Garachico siden 1994 er blevet betragtet som et aktiv af kulturel interesse.

Garachico (5) Church.min

Byens gader er kendetegnet ved deres farverige brosten, hvorigennem du kan lære de historiske bygninger og kirker fulde af tro og håb at kende. Du kan ikke tage af sted uden at besøge Castillo de San Miguel, kirken Nuestra Señora de los Angeles og klostrene Santo Domingo og San Francisco.

Før katastrofen forårsaget af vulkanen var byen et vigtigt sted, der tiltrak mange velhavende familier, og det var dem, der påtog sig opgaven med at udsmykke dens gader med brosten og gav den den unikke essens, som vi stadig kan mærke, når vi går gennem dens gader.

Garachico Tenerife Pools.min

Det er her, at den berømte San Roque-festival afholdes, som tiltrækker nationale og internationale turister. Det er en livlig og populær festival, hvor alle går på gaden for at ledsage helgenen. Hvis du tilfældigvis er der den 16. august, vil du kunne fejre det sammen med vognene, dyreflokkene, folkets glæde og musikkorpsene, der alle sammen bevæger sig frem mod eremitten.

Denne fest er blevet fejret siden det 17. århundrede og er nu en fest, der er erklæret af national turistmæssig interesse. I løbet af disse, ud over pilgrimsvandringen i landsbyen, foretager fiskerne pilgrimsvandringen på vandet. Forskellige både ledsager helgenen langs kysten.

Garachicos landskab er dækket af kanariske fyrretræer, som dækker mere end halvdelen af området, og som ledsager det vulkanske landskab. På kysten er der mange bananplantager, og i det mellemste landområde er der en række selvforsyningsafgrøder ved siden af små huse.

Garachico coastal view tenerife.min

Kyststrandene består af sort sand af vulkansk oprindelse og nogle områder med småsten. Ved siden af landskabet findes de imponerende klipper og den tætte vegetation. El Caletón er den strand, der tiltrækker flest besøgende, den er populær på grund af sin naturlige swimmingpool. Her finder du alle de tjenester, du har brug for for at nyde en sensationel dag på stranden.

Garachico Tenerife Beach.min

Ved kysten finder du marinaen, hvor forskellige fiske- og nautiske sportsbåde kan findes.

Garachico Tenerife Harbour .min

Ud fra det du har set, integrerer Garachico strandmiljøer, en marina, det historiske landskab og vulkanudsigten, hvilket gør byen til et af de smukkeste og mest attraktive steder at besøge på Tenerife.

Locations: