Teide half day tour in tenerife with cable car or without

Teide-vulkanen

Denne gang vil vi fortælle dig om den berømte Teide-vulkan, et naturvidunder med en unik skønhed i hele verden. Det er den mest fremragende vulkan på De Kanariske Øer, den tredje højeste på planeten og en af de mest imponerende vulkaner.

Dens geologiske og morfologiske karakteristika er enestående. Den ligger i midten af øen og har en højde på 3.718 meter over havets overflade. Det er den højeste top i hele Spanien, og på grund af højden er den næsten altid dækket af sne på sine skråninger.

Teide Nationalpark

Volcan Teide - Teide National Parque (4).min

Vulkanen ligger i Teide Nationalpark, som er en af de mest besøgte i Europa. Den blev erklæret for verdensarv i 2007. Samtidig har den fået tildelt betegnelsen Natural Asset for at være et sted med stor biologisk biodiversitet.

Parken har højder på over 2000 meter over havets overflade, og her finder du øens mest komplette flora og fauna. Den er hjemsted for unikke arter, som man kun finder i parken og ingen andre steder, samt arter, der er endemiske for De Kanariske Øer. Der er en overflod af små insekter, som du skal være på udkig efter og behandle med venlighed, for du vil ikke se dem andre steder.

Denne park er et ikon for Tenerife og et must for turister. Her finder du forskellige lavastrømme og kegler, der gør landskabet endnu mere interessant.

Ture

Landskaberne, som du kan nyde inde i parken, synes at være ude af denne planet. Du kan tage på rundtur i området i bil eller på behagelige gåture. Der er mange veje, så du kan nærme dig det fra forskellige steder. Vi inviterer dig til at udforske hvert af dets magiske hjørner.

Ruten er skiltet og sikker for dem, der ønsker at komme ind i naturen og koble af fra civilisationen og dens teknologi. Det er en vidunderlig mulighed for at komme i kontakt med naturen og fylde dig selv med al dens energi.

Du kan også blive ledsaget af guider, som vil føre dig ad forskellige stier med forskellige sværhedsgrader.

Svævebane

Trekking in Tenerife: Teide light

Du kan ikke forlade parken uden at tage svævebanen. Du kan stige på ved forskellige stationer, hvor basen ligger i en højde på 2.300 meter og den højeste i 3.500 meter. Du kommer virkelig højt op, forestil dig bare, hvad du kan se deroppefra. Men vent, du kan gå endnu højere op. Hvis du stiger af svævebanen på det højeste punkt og fortsætter opstigningen til fods, kan du nå toppen af vulkanen.

Stien er krævende, men følelsen af at være på toppen er uforlignelig, du vil stå på det højeste punkt i hele Spanien. Du vil have Tenerife for dine fødder, og du vil kunne observere øerne La Palma, El Hierro og La Gomera fra et privilegeret punkt.

Volcan Teide - Teide National Parque (5).min

Efter turen kan du blive på udsigtspunktet for at hvile dig og fortsætte med at nyde udsigten.

Vær forberedt med alt, hvad du har brug for til din vandretur, medbring alle vandreredskaber for din sikkerhed og komfort.

Stjerneturisme

Teide at night tour

Dette er et observatorium med den bedste udsigt over kosmos, som du kan finde, fri for den største lysforurening. Entusiaster fra hele verden kommer hertil for at betragte universet fra det bedste sted på planeten.

Volcan Teide - Teide National Parque (9).minVolcan Teide - Teide National Parque (8).minVolcan Teide - Teide National Parque (7).minVolcan Teide - Teide National Parque (6).minVolcan Teide - Teide National Parque (3).minVolcan Teide - Teide National Parque (2).minVolcan Teide - Teide National Parque (1).min

Locations: