Teide half day tour in tenerife with cable car or without

Teide-vulkanen

Denne gangen skal vi fortelle deg om den berømte Teide-vulkanen, et naturlig vidunder med en unik skjønnhet over hele verden. Det er den mest fremragende vulkanen på Kanariøyene, den tredje høyeste på planeten og en av de mest imponerende.

Dens geologiske og morfologiske egenskaper er unike. Den ligger i sentrum av øya og har en høyde på 3718 meter over havet. Den har den høyeste toppen i hele Spania, og på grunn av høyden er den nesten alltid dekket av snø i bakkene.

Teide nasjonalpark

Volcan Teide - Teide National Parque (4).min

Vulkanen ligger innenfor Teide nasjonalpark, som er en av de mest besøkte i Europa. Det ble erklært et verdensarvsted i 2007. Samtidig nyter det utmerkelsen som Natural Asset for å være et sted med stort biologisk mangfold.

Parken har høyder på over 2000 meter over havet og her finner du den mest komplette flora og fauna på øya. Det er hjem til unike arter som du bare finner i parken og ingen andre steder, samt arter som er endemiske på Kanariøyene. Det er en overflod av små insekter som du bør være på utkikk etter og behandle med vennlighet fordi du ikke vil se dem noe annet sted.

Denne parken er et ikon på Tenerife og et must for turister. Her finner du ulike lavastrømmer og kjegler som gjør landskapet enda mer interessant.

Turer

Landskapet du kan nyte inne i parken ser ut til å være ute av denne planeten. Du kan reise rundt i området med bil eller med hyggelige spaserturer. Det er mange veier for deg å nærme deg fra forskjellige punkter. Vi inviterer deg til å utforske hvert av dets magiske hjørner.

Ruten er skiltet og trygg for de som ønsker å komme inn i naturen og koble fra sivilisasjonen og dens teknologi. Det er en fantastisk mulighet til å komme i kontakt med naturen og fylle deg selv med all dens energi.

Du kan også bli ledsaget av guider som vil guide deg langs ulike stier av varierende vanskelighetsgrad.

Taubane

Trekking in Tenerife: Teide light

Du kan ikke forlate parken uten å ta taubanen. Du kan gå ombord på forskjellige stasjoner, basen er på 2300 meters høyde og den høyeste på 3500 meter. Du kommer til å bli skikkelig høy, bare forestill deg hva du kan se der oppe. Men vent, du kan gå enda høyere. Går du av taubanen på det høyeste punktet og fortsetter oppstigningen til fots, kan du nå toppen av vulkanen.

Stien er krevende men følelsen av å være på toppen er uforlignelig, du vil stå på det høyeste punktet i hele Spania. Du vil ha Tenerife for dine føtter, og du vil kunne observere øyene La Palma, El Hierro og La Gomera fra et privilegert punkt.

Volcan Teide - Teide National Parque (5).min

Etter omvisningen kan du slappe av ved utsiktspunktet og fortsette å nyte utsikten.

Vær forberedt med alt du trenger for fotturen din, ta med alle turverktøyene for din sikkerhet og komfort.

Stjerneturisme

Teide at night tour

Dette er et observatorium med den beste utsikten over kosmos du finner, fri for mest lysforurensning. Entusiaster fra hele verden kommer hit for å se på universet fra det beste stedet på planeten.

Volcan Teide - Teide National Parque (9).minVolcan Teide - Teide National Parque (8).minVolcan Teide - Teide National Parque (7).minVolcan Teide - Teide National Parque (6).minVolcan Teide - Teide National Parque (3).minVolcan Teide - Teide National Parque (2).minVolcan Teide - Teide National Parque (1).min

Locations: