PRIVAT BÅT & LUKSUS YACHTTURER PÅ TENERIFE

INFORMASJON: PRIVATE BÅTTURER PÅ TENERIFE

Våre Private Luksusbåtturer er et godt valg hvis du ser etter en meget spesiell og eksklusiv måte og fordrive tiden på i ferien din. Du kan enten designe din egen tur eller ta en av våre forhåndsbestemte utflukter for å utforske sjølivet rundt Tenerife.

Med oss kan du også leie eksklusive yachter, motorbåter, speedbåter, katamaraner og seilbåter pr. time.

Hvis du enda ikke har noen spesielle planer for din private båttur på Tenerife, kan vi være behjelpelig med ideer.

Med en privat båttur kan du dra på hval eller delfin safari på en eksklusiv måte.

Disse herlige dyrene lever permanent i vannet nær sydspissen av Tenerife. De mest vanlige artene du vil møte på er bottlenosedelfin og pilothval. Hvaler og delfiner kan oftest bli sett nær disse stedene på Tenerife:

Los Gigantes, Playa de las Américas , Los Cristianos & Costa Adeje.

Privat båt- eller yachttur kan være et bedre alternativ til en delt hvalsafari da vi kan skreddersy turen etter dine behov og ønsker og du vil ha privatliv ombord.

Luksus Motoryachttur på Tenerife

Hvis du leier en båt for 6 – 7 timer, kan du ta en tur til de imponerende klippene Los Gigantes

Disse enorme klippene er et av de stedene du bør se på Tenerife og den beste måten å nyte dem på er fra sjøsiden. I tillegg til å besøke klippene kan du snorkle og svømme i det krystallklare vannet i Masca-bukta eller bukta El Puertito de Adeje.

Luksus privat yachttur er også det ideelle valget for et jubileum, frieri, bursdag, familiesammenkomst eller utdrikningslag. Eller du kan rett og slett bare beundre den fargerike solnedgangen på Tenerife mens du spiser en romantisk middag med de du er glad i.

Du kan også leie en båt for et bedriftsarrangement, som for eksempel  teambygging.

Uansett vil vår private tur skape en hyggelig og avslappende atmosfære for din spesielle anledning eller feiring og vil gjøre opplevelsen absolutt uforglemmelig.

Vi har et stort utvalg av båter til utleie og du kan gjøre ditt valg avhengig av dine ønsker og behov.

Med Luksuskatamaranen Abrazo kan du nyte den friske sjøbrisen mens du soler deg i det varme solskinnet på Tenerife med full komfort og god plass ombord.

Hvis du vil ha en ekte seiltur-opplevelse, gå ombord på Bavaria-yachten Octopuseye.

Hvis du liker luksus, fart & spenning, anbefaler vi at du leier en Luksus Motoryacht som Neva Yacht eller Poker Yacht.

De fleste av våre eksklusive luksusfartøyer & båtturer tilbyr gratis drinker ombord, og de fleste av dem inkluderer også mat.

Kapteinen, bensin og mannskap er allerede inkludert i prisene.

Motorbåttur på Tenerife

Noen av våre båter tilbyr også transport til og fra båten.

Hvis dere er en større gruppe (mer enn 12 personer), foreslår vi at dere leier Katamaranen Bonadea eller OPERA 60. Katamaranen Bonadea kan ta opp til 22 personer ombord & Motorbåten OPERA 60 kan ta opp til 25 passasjerer.

Finn den ideelle båtturen for å nyte en fin dag ute med familien mens du ferierer på Tenerife!

Vi har valgt kun de mest eksklusive båtturene på Tenerife for de mest krevende menneskene. Vi tilbyr nå ekstremt rimelige priser på våre turer for å gjøre dem tilgjengelige for så mange som mulig.

Overbevis deg selv om å sjekke våre priser. Bare bla nedover på siden, ta ditt valg og nyt en uforglemmelig dag ute på Tenerife.

 

PRIVATE BÅTTURER PÅ GRAN CANARIA:Bananapalmbay.com