Santa Cruz de Tenerife Shopping

Santa Cruz de Tenerife Shopping

I denne artikkelen vil vi gi deg den mest komplette shoppingguiden for Santa Cruz de Tenerife.

I en av våre artikler har vi allerede skrevet om Tenerife Shopping i sør. Men hvis du er ute etter shoppingparadiset på Tenerife, så anbefaler vi å besøke Santa Cruz de Tenerife. Kjøpesentre i Santa Cruz og et stort utvalg av merker vil ikke etterlate likegyldige selv erfarne shoppere. Husk at hvis du ønsker å besøke Santa Cruz de Tenerife kan du reservere vår direkte buss fra sør (Las Americas, Los Cristianos, Costa Adeje)-

De viktigste kjøpesentrene

Alle de viktigste kjøpesentrene i Santa Cruz de Tenerife ligger like i nærheten av den sentrale busstasjonen. Det betyr at du ikke trenger å kaste bort tiden din på å lete etter det rette stedet, og du vil konsentrere deg om det viktigste – shopping. Hvis du ankommer Santa Cruz med buss, vil det første du ser være et stort kjøpesenter – el Corte Ingles. I nærheten finner du ytterligere to kjøpesentre: el Meridiano og Tres de Mayo. Nå skal vi si litt mer om hver av dem.

El Corte Ingles

El Corte Ingles er et kjent spansk kjøpesenternettverk med butikker over hele Spania. Her kan du kjøpe alt, fra kosmetikk og klær til elektronikk, interiør og mat. For innbyggere utenfor EU gir El Corte Ingles rabatt for noen merker. For å få det trenger du bare å gå med passet til turistinformasjonen.
I El Corte Ingles finner du alle de mest populære spanske og internasjonale merkene:
Adolfo Domínguez, Armani, Calvin Klein, Carolina Herrera, Custo Barcelona, ​​Desigual, Diesel, DKNY, Fred Perry, Furla, Gloria Ortiz, Guess, Hugo Boss, Karen Millen, Lacoste, Ralph Lauren, Levi’s, Nike, New Balance, Pandora, Purificación García, Reebok, Ugg Australia og mange andre.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

Tres de Mayo

Like ved siden av El Corte Ingles vil du se et annet kjøpesenter – Tres de Mayo. Det er verdt oppmerksomheten din først på grunn av Adolfo Domínguez og Puruficación García store butikker. Disse luksuriøse spanske merkene tilbyr klær, vesker, sko og tilbehør av høy kvalitet.
Tres de Mayo kjøpesenter vil også være interessant for de som ønsker å kjøpe elektronikk – det verdensberømte mediemarkedet er der også.

El Meridiano

I dette området finner du enda et kjøpesenter i Santa Cruz de Tenerife – El Meridiano. Det tiltrekker seg oppmerksomheten til turister og lokalbefolkningen av mange kjente rimelige merker. Her finner du Zara, Pull&Bear, Calzedonia, Bershka, Massimo Dutti og selvfølgelig kjente Primark.

Calle Castillo

Et annet sted som er verdt oppmerksomheten din er en kjent handlegate Calle Castillo. Det ligger i sentrum av byen, nær Plaza España. Så forresten kan du gjøre litt sightseeing. Når du kommer tilbake til shoppingen, er Calle Castillo full av internasjonalt kjente og noen lokale butikker, hvor du kan finne alt, starter med klær og avslutter med kanariske matspesialiteter.

Mercado de Nuestra Señora de Africa

Gå til Calle Castillo fra store kjøpesentre og gå forbi dette berømte markedet. Selve den autentiske og helt spesielle bygningen fortjener din oppmerksomhet. Dessuten kan du kjøpe fersk frukt og grønnsaker, krydder og andre spanske og kanariske produkter. Vær oppmerksom på at markedet stenger ca kl. 14.00.

Salg

Hvis du er heldig som besøker Tenerife i salgsperioden, kan du kjøpe ting med 30% – 60% rabatt. På grunn av reduserte skatter er prisene på Tenerife generelt litt lavere enn på fastlands-Spania, så med ekstra rabatter kan du gjøre en god og rimelig shopping. Dato for salg er: 7. januar – 6. mars og 1. juli – 31. august.

Arbeidstid Generelt er kjøpesentre og butikker i Santa Cruz de Tenerife åpne fra mandag til lørdag. De store kjøpesentrene er åpne uten pause, men noen butikker i byen stenger for siesta. Søndag er ikke den beste dagen å besøke Santa Crus, alt er stengt, inkludert restauranter og kafeteriaer.

relaterte artikler
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom