Tenerife feriestedguide: Los Cristianos – Perfekt for familieferier

Tenerife feriestedguide: Los Cristianos – Perfekt for familieferier

I den forrige artikkelen snakket vi om las Americas, sentrum for underholdning på Sør-Tenerife. Men hva om planene dine ikke inkluderer permanente fester og underholdning? Velg Los Cristianos uten å nøle og vær sikker på at du har tatt det riktige valget.

Los Cristianos historie

I motsetning til Las Americas, som er et helt turiststed, er Los Cristianos en ekte liten by med lokalbefolkning på rundt 19 tusen og sin egen historie.
Tidligere var Los Cristianos en liten fiskerlandsby, og flyttet til et kjent feriested takket være en svensk mann, Bengt Rylander, som kom i 1956 for å forbedre helsen med varmt klima. Ettersom han virkelig begynte å føle seg bedre, som tidligere skribent og TV-kommentator, spredte han informasjon om et fantastisk sted, som han oppdaget. Til minne om disse hendelsene ble hovedgaten i Los Cristianos kalt «Avenida de Suecia» (Svensk aveny). Et annet sted, som minner om svensk bidrag til Los Cristianos utvikling som et feriested, er den svenske lutherske kirken på sjøen (eks. Casa Sueca).

Intro

Los Cristianos er et bra sted for familier med barn, folk med høy alder og bare de som foretrekker rolig hvile fremfor å danse til morgenen.
Men ro er ikke synonymt med kjedelig. Los Cristianos tilbyr et stort antall restauranter, barer og butikker, hvorav noen, i motsetning til de i Las Americas, ble bygget for lokalbefolkningen. Og det betyr at du vil ha en mulighet til å prøve mat av høy kvalitet og handle uten å betale turistpris for dette. Vår artikkel vil hjelpe deg med å finne de beste stedene, samt råd om hvordan du kan bruke tiden din på en best mulig måte.

Strender i Los Cristianos

Mest sannsynlig at det første stedet du vil vite om er stranden, da det er akkurat det som gjorde at du valgte Tenerife. Los Cristianos inviterer deg til å besøke to strender. Den viktigste er Playa Los Cristianos. Foruten sandstrand, har Playa Los Cristianos en havn som betyr at ulike vannsporter og aktiviteter er tilgjengelige. Den beste underholdningen for hele familien blir en båttur. På brettet vil du nyte havbrisen, se hvaler eller delfiner, snorkle i skilpaddebukten. Lunsj og drikke er inkludert så langt som uforglemmelige inntrykk. Ikke glem fotokameraet og svømmeklærne

Utflukter

Fra Los Cristianos havn kan du også komme deg til naboøyene: La Gomera, El Hierro og La Palma med en ferge Fred Olsen Express.
Gode ​​nyheter for fiskeelskere – fra Los Cristianos havn kan du dra til havfiske, som helt sikkert vil ta en av de ledende stedene i din fiskehistorie.

Los Cristianos strender

Den neste etter Playa Los Cristianos kommer Playa Las Vistas. Denne gule sandstranden er en av de største og mest populære på Tenerife. Playa Las Vistas har alle nødvendige ting for hvilen, inkludert vannsport, volleyball-lekeplasser, lekeområder for barn og spesialområde for personer med begrensede fysiske evner.

Los Cristianos restauranter

På kostnadssiden av Las Vistas-stranden er et område med ulike barer, diskoteker og restauranter med en av de beste havutsiktene på det sørlige Tenerife. Pass en av kveldene med å smake på spanske retter eller bare drikke en cocktail.

Men hvis du vil spise middag i en virkelig lokal atmosfære, kan du se i de forskjellige sidegatene til Los Cristianos. I en av disse gatene, nær havnen, finner du El Cine, stedet elsket av lokalbefolkningen og turister, som velger Tenerife for sine ferier i mange år. Dette stedet vil glede deg med en veldig fersk sjømat og varm, familieatmosfære.
Til tross for det skjulte stedet, er El Cine alltid veldig travelt på kveldene, så bestill bordet på forhånd.

Når vi snakker om lokale steder, kan vi ikke glemme Croissanterie – liten italiensk bar, som ligger en av sidegatene til Los Cristianos, som går fra den sentrale kirken til stranden.
Med alt ansvar kan vi si at der vil du prøve en av de beste focacciaene på den sørlige delen av Tenerife.

For den beste hjemmelagde isen, gå til La Golosa, som ligger på kystsiden, i nærheten av den svenske kirken. Nylig åpnet de det andre iskrempunktet i San Telmo, nær Las Vistas-stranden.

For shopping gå til Swedish Avenue og området i nærheten av den sentrale kirken. Og besøk definitivt det lokale markedet som arrangeres nær Los Cristianos-stranden hver søndag.

Shopping

Besøk også Fund Grube-butikken, i begynnelsen av Las Vistas-stranden. Denne butikken vil glede deg med et bredt utvalg av kosmetikk, solbriller, klær og sko og lavere priser enn i kjøpesentrene i Las Americas. Sjekk kampanjeforslagene deres på hotellet ditt.
Så, som du kan se, i Los Cristianos vil du finne mange aktiviteter og du vil ikke kjede deg. Samtidig vil du få rolige og avslappende ferier i det fjerne fra støy, oppstyr og folkemengder. Og hvis du en gang vil gå glipp av fester og underholdning, vil nabohuset Las Americas alltid åpne dørene til restaurantene, barene og nattklubbene.

relaterte artikler

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom