Valaan tarkkailu Teneriffan eteläosassa

Valaan tarkkailu Teneriffan eteläosassa

Valas- ja delfiinintarkkailuretket ovat Teneriffan suosituimpia retkiä. Nämä älykkäät eläimet elävät ympäri vuoden ikuisen kevään saarella. Siksi Teneriffalla on aina paras vuodenaika tehdä valaanbongausretki.

Ympäri vuoden on mahdollista varata retki delfiinien tai valaiden katseluun. Meillä voit valita useiden veneiden ja 3-4,5 tunnin keston välillä. Parhaat takeet delfiinien ja valaiden näkemiseen saat Puerto Colonin tai Los Cristianosin satamasta alkaen. Molemmat satamat sijaitsevat hyvin lähellä Costa Adejea ja Playa de las Americasia Teneriffan eteläosassa.

Valaanbongaus antaa sinulle mahdollisuuden nauttia rentouttavasta ajasta perheesi tai ystäväsi kanssa. Luotsivalaat ja pohjanokkadelfiinit ovat yksi yleisimmin seuratuista lajeista. Jos etsit mukavaa ajanvietettä Teneriffan lomallasi, valaiden katselu on erittäin miellyttävä vaihtoehto.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

Valaanbongausmatkat, jotka tarjoamme varattavaksi, sisältävät myös virvokkeen merellä. Rajoittamattomat juomat laivalla sisältyvät laivamatkoihimme. Delfiinien tai valaiden kanssa uiminen Teneriffalla ei ole sallittua kansainvälisten lakien mukaan. Eläimet ovat suojeltuja, ja siihen on hyvät syyt.

Jos ajattelet varata valaanbongausmatkan Teneriffalla, katso venematkat-osiosta, sieltä löydät kaikenlaisia veneitä, joilla voit tehdä valaanbongausretkiä Puerto Colonista. Jos et osaa päättää, mikä retki sopii sinulle parhaiten, täytä yhteydenottolomake, niin autamme sinua henkilökohtaisesti!

 

 

Valaiden ja delfiinien seuraaminen luonnollisessa elinympäristössään, ei vankeudessa, on nautinnollisempaa ja läheisempää eläimille.

 

Ei ole väliä, onko hotellisi Los Cristianosissa, Las Americasissa, Costa Adejessa tai Playa Paraisossa, valaidenbongausmatkat alkavat hotellisi läheltä, joten tee päätöksesi siitä, minkä veneen valitset, ja ala nauttia lomastasi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom