Valaan tarkkailu: Teneriffan veneretket

Valaan tarkkailu: Teneriffan veneretket

Teneriffa on ehdottomasti paikka, jossa voit katsella valaita ja delfiinejä. Täällä on niin monia veneretkiä, että on vaikea päättää, minkä valitsisit.

Ei hätää, voit aina pyytää meiltä apua. Tässä artikkelissa haluaisimme kertoa sinulle lisää valaiden tarkkailusta. Se on aina loistava vaihtoehto lomallesi.
Ei ole väliä, oletko romanttinen pariskunta, lapsiperhe tai kaveriporukka, tämä upea aktiviteetti on oikea valinta, ja tässä ovat sen tärkeimmät edut:

 

Rentoutuminen

Veneretki on erittäin suositeltavaa tehdä lomasi alussa. Mukava jahti, aaltojen ääni, lämmin aurinko ja kevyt merituuli vievät kaikki ongelmasi ja huolesi pois.

Tämän veneretken jälkeen irrottaudut työstäsi ja stressistäsi ja alat nauttia lomastasi ja nauttia ajastasi.

 

Valaita ja delfiinejä

Tämä venematkan osa ei jätä välinpitämättömäksi sen enempää lapsia kuin aikuisiakaan. Heti Puerto Colonin satamasta lähdettyään vene ottaa suunnan naapurisaari La Gomeran suuntaan ja pysähtyy siellä.

Tämä Teneriffan ja La Gomeran välinen kohta on pullonokkadelfiinien (muistatko Flipperin?) ja luotovalaiden pysyvä koti. Retkien järjestäjät takaavat, että näet yhden näistä älykkäistä ja siroista eläimistä leikkimässä aivan veneen lähellä.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Uinti ja snorklaus

Mikä suuri nautinto onkaan yhdistää auringonotto veneen laivalla virkistävään uintiin El Puertiton (Kilpikonnalahden) puhtaissa vesissä.

Täällä sinulla on muuten mahdollisuus tavata yksi Teneriffan asukkaista – kilpikonnat.

 

Los Gigantesin kalliot

Jos pidät merestä ja uskomattomista luontomaisemista, valitse 5 tunnin venematka Los Gigantesiin. Edellä mainittujen kokemusten lisäksi saat vielä yhden unohtumattoman elämyksen – upeat näkymät Los Gigantesin kallioille.

Mitkään sanat eivät voi ilmaista, miltä tuntuu, kun katselee näitä valtavia, 500-800 metrin korkuisia kallioita, jotka kohoavat suoraan merestä.

 

Johtopäätös

Nyt näet, miksi valaiden katselu on ehdoton aktiviteetti Teneriffalla. Mutta jos epäilet vielä, meillä on vielä yksi argumentti jäljellä: Teneriffalla on suuri valikoima veneitä, valtavista veneistä pienempään matkustajamäärään jahteihin.

Matkan kesto voi myös vaihdella, 3-5 tuntiin. Käy vain myymälässämme ja valitse itsellesi sopiva vaihtoehto.

Täältä löydät erilaisia Teneriffan veneretkiä, joilla voi katsella valaita!

Jätä meille kommentti tietääksesi mielipiteesi. Äläkä unohda jakaa Facebookissa ja Twitterissä, jos pidät tästä artikkelista!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom