Valskådning: båtturer på Teneriffa

Valskådning: båtturer på Teneriffa

Teneriffa är definitivt en plats där du kan se valar och delfiner. Här finns så många båtturer att det kommer att bli svårt att bestämma sig för vilken man ska välja.

Ingen fara, du kan alltid be oss om hjälp. I den här artikeln vill vi berätta mer om valskådningsaktiviteten. Det kommer alltid att vara ett bra alternativ för din semester.
Det spelar ingen roll om du är ett romantiskt par, en familj med barn eller en grupp vänner, denna fantastiska aktivitet kommer att vara det rätta valet och här är de viktigaste fördelarna:

 

Avkoppling

En båttur rekommenderas starkt att göra i början av din semester. Bekväm yacht, ljudet av vågorna, varm sol och lätt havsbris tar bort alla dina problem och bekymmer.

Efter denna båttur kommer du att koppla bort ditt jobb och din stress och börja njuta av din semester och njuta av din tid.

 

Valar och delfiner

Den här delen av båtresan kommer inte att lämna varken barn eller vuxna likgiltiga. Direkt efter att ha lämnat hamnen i Puerto Colon kommer båten att ta riktning mot grannön La Gomera och göra ett stopp.

Denna punkt mellan Teneriffa och La Gomera är ett permanent hem för tumlare (minns du Flipper?) och grindvalar. Arrangörerna av utflykterna garanterar att du kommer att få se ett av dessa intelligenta och graciösa djur leka precis i närheten av båten.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Simning och snorkling

Vilket stort nöje att kombinera ett solbad på båtens bord med uppfriskande simning i det rena vattnet i El Puertito (sköldpaddsbukten).

Här har du förresten chansen att träffa ytterligare en av Teneriffas invånare – sköldpaddorna.

 

Los Gigantes klippor

Om du gillar havet och otroliga naturlandskap ska du välja 5 timmars båttur till Los Gigantes. Förutom de upplevelser vi nämnde ovan får du ytterligare en oförglömlig upplevelse – spektakulär utsikt över Los Gigantes-klipporna.

Inga ord kan uttrycka vad en person känner när han eller hon tittar på dessa enorma, från 500 till 800 meter höga klippor som reser sig direkt från havet.

 

Slutsats

Så nu förstår du varför valskådning är en aktivitet som du måste göra på Teneriffa. Men om du fortfarande tvivlar har vi ett argument kvar: på Teneriffa hittar du ett stort urval av båtar, från stora båtar till yachter med ett mindre antal passagerare.

Turens längd kan också vara olika, från 3 till 5 timmar. Besök bara vår butik och välj det perfekta alternativet för dig.

Här kan du hitta olika typer av båtturer på Teneriffa som gör valskådning!

Lämna oss en kommentar för att få veta din åsikt. Och glöm inte att dela på Facebook och Twitter om du gillar den här artikeln!

Relaterade artiklar:

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom