Walvissen kijken in het zuiden van Tenerife

Walvissen kijken in het zuiden van Tenerife

Excursies om walvissen en dolfijnen te bekijken behoren tot de populairste excursies op Tenerife. Deze intelligente dieren leven het hele jaar door op het eeuwige lente-eiland. Daarom is er altijd de beste tijd van het jaar om een walvisexcursie op Tenerife te maken.

 

Het hele jaar door is het mogelijk om een trip te boeken om dolfijnen of walvissen te zien. Bij ons kunt u kiezen tussen een groot aantal boten en tussen een duur van 3 tot 4,5 uur. De beste garanties om dolfijnen en walvissen te zien heeft u vanaf de haven van Puerto Colon of Los Cristianos. Beide havens liggen zeer dicht bij Costa Adeje en Playa de las Americas in het zuiden van Tenerife.

 

Walvisspotten geeft u de mogelijkheid om te genieten van een ontspannende tijd met uw familie of vrienden. Grienden en onderneusdolfijnen zijn een van de meest bekeken soorten. Als u op zoek bent naar een leuk tijdverdrijf tijdens uw vakantie op Tenerife, is walvisspotten een zeer aangename optie.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

De trips die we aanbieden om te boeken voor de walvissafari omvatten ook een verfrissing op zee. Onbeperkte drankjes aan boord zijn inbegrepen in onze boottochten. Zwemmen met dolfijnen of walvissen op Tenerife is volgens de internationale wetgeving niet toegestaan. De dieren zijn beschermd en daar zijn goede redenen voor.

 

Als je erover denkt om een walvistrip op Tenerife te boeken, kijk dan eens in de sectie boottrips, daar vind je allerlei soorten boten om walvissen te spotten vanuit Puerto Colon. Als u niet kunt beslissen welke trip het beste voor u is, vul dan het contactformulier in en wij zullen u persoonlijk helpen!

 

 

Om walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke habitat te zien, en niet in gevangenschap, is een leukere en dichtere ervaring om de dieren te zien.

 

Het maakt niet uit of uw hotel in Los Cristianos, Las Americas, Costa Adeje of Playa Paraiso is, de walvisexcursies beginnen dicht bij uw hotel, dus maak uw beslissing voor welke boot u kiest en begin van uw vakantie te genieten!

Verwante artikelen:

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom