Catamaran excursies in Playa de las Americas

Catamaran excursies in Playa de las Americas

Guide

Als je een van onze catamaran excursies in Playa de las Americas wilt boeken en je weet niet welke je moet kiezen, dan laten we je hier de beste zien. Voor ons is het een oven om u te helpen een geweldige vakantie te hebben op het eiland van de lentezon.

Geniet van de wind in uw gezicht en het zachte deinen van de golven aan boord van een catamaran. Dit is een ontspannende en vermakelijke ervaring. U kunt zonnebaden, ontspannen in de schaduw, het uitzicht bewonderen en anekdotes delen met uw vrienden terwijl u vaart.

Wat te doen tijdens de catamaran excursies in Playa las Américas

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van prachtige boten om de wateren van de Atlantische Oceaan te bevaren.

Bij deze gelegenheid willen wij u vertellen over de catamarans die beschikbaar zijn om walvissen te spotten vanuit Playa de las Américas. Voel de sensatie van het zien van de prachtige grienden en tuimelaars die de boot naderen, dit zijn de twee soorten die hier het hele jaar door leven, maar het is ook waarschijnlijk dat andere soorten walvissen en dolfijnen op bepaalde tijden verschijnen. We geven geen enkele garantie dat we dolfijnen of walvissen zullen zien, maar we weten wel dat de kans groot is dat het in dit deel van de baai gebeurt.

Dolphins jumping in Tenerife South

Als je een van deze activiteiten wilt boeken, schrijf dan naar onze WhatsApp om te reserveren. Aan het einde van de tekst vindt u ook een gedetailleerde lijst van deze activiteiten samen met een contactformulier dat u kunt invullen om uw aanvraag te doen. Wij herinneren u eraan dat de meeste van onze activiteiten vervoer vanaf Playa de Las Americas omvatten, maar u moet de details van elke activiteit raadplegen en ons schrijven om de beschikbaarheid te controleren.

Een van de voordelen van onze catamaran excursies vanuit Playas de las Americas is dat u de kliffen van Los Gigantes en de Masca baai kunt bezoeken. Deze optie is alleen beschikbaar voor trips langer dan 4 uur. Geniet van deze unieke rotsbergen. Ze staan als eeuwige bewakers van de westkust van Tenerife en waken over het zeeleven en het binnenland van het eiland. Daar vindt u de prachtige Masca-baai waar u kunt gaan zwemmen en snorkelen.

Met onze fantastische catamaran Eden kunt u al uw vrienden uitnodigen. Kom genieten van de zee en vier bijzondere gebeurtenissen aan boord. Deel je vrijgezellenfeest met je vrienden en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Privé catamaran verhuur in Playa de las Américas

In deze sectie presenteren wij u onze beste catamarans voor privé boot charter. Geniet van een exclusief avontuur voor u en uw gasten. Maak u klaar om in alle rust en comfort van de zee te genieten.

Kalima catamaran charter

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Met zijn 36 voet lengte heeft iedereen genoeg ruimte om te ontspannen. Huur de privérit voor 3 of 5 uur om de walvisachtigen van Tenerife te zien en in de baai te zwemmen. De 8 uur durende tocht brengt u naar de kliffen en de baai van Masca. Drankjes en snacks aan boord zijn inbegrepen. Paella tegen betaling.

Kennex privé catamaran tour in Playa de las Américas

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
De Kennex heeft voldoende ruimte voor zijn 11 passagiers om in alle comfort van de tocht te genieten. Met de route van 3 uur kunt u walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving zien en naar het strand gaan voor een verfrissende duik. Als u boekt voor 7 uur nemen we u mee naar de kliffen van Los Gigantes en de baai van Masca. Drankjes, eten en snorkeluitrusting zijn inbegrepen. Vervoer tegen een meerprijs op aanvraag.

Catamarantocht voor grote groepen met Edén

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Wij hebben een fantastische excursie voor groepen van 45 personen. Wij bieden u 3 uur plezier op zee, walvissen en dolfijnen kijken en een stop om te zwemmen in een prachtige baai van Tenerife. Frisdrank, cava en bier aan boord. U kunt ook drankjes en snacks naar keuze meenemen. Broodjes en lunch zijn inbegrepen voor een meerprijs op aanvraag.

Gedeelde catamaran tochten vanuit Playa de las Americas

In de onderstaande lijst vindt u onze beste catamarans voor gedeelde excursies in Playa de las Americas.

catamaran tour with freebird to los gigantesMet de prachtige Freebird nemen we u mee naar walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving, we komen dicht bij de gebieden waar ze vaak gezien worden en met veel geluk zult u walvissen, dolfijnen of zelfs beide kunnen zien. Met deze duur heeft u genoeg tijd om op uw gemak van de ervaring te genieten. Na deze activiteit gaan we naar Los Acantilados de los Gigantes en de glorieuze Masca-baai voor een welverdiende duik in het water. Lunch en open bar aan boord is inbegrepen.

3 uur durende catamarantocht door de baai en walvissen spotten met de Abrazo catamaran

catamaran tour in tenerife private and shared (3).min
Deze boot heeft een capaciteit van 12 passagiers. De 3 uur durende tour omvat de waarneming en een stop bij El Puertito voor een verfrissende duik, snorkelen en een frisse duik in het water. Vers fruit is inbegrepen.

Gedeelde boottocht met Kalima voor 11 personen

Tenerife - Boat Charter - (9).min
De Kalima heeft het voordeel dat er slechts 11 passagiers aan boord kunnen. Dus iedereen zal zich comfortabel voelen als op een privé boottocht. De tocht is inclusief drankjes, snacks, walvissen kijken en een verfrissingsstop in de baai.

contact us
Dit besluit onze lijst van catamaran excursies in Playa de las Americas en we hopen dat je genoten hebt van de tekst. Schrijf ons op WhatsApp om uw twijfels te verduidelijken. Vergeet niet om enkele dagen van tevoren te reserveren. Tenerife is een geliefd eiland voor plezier en actief toerisme, dus we behandelen dagelijks veel aanvragen.

Catamaran excursies in Playa de las Americas

Katamaran Charter in Playa de las Americas

Gerelateerde artikelen:

			Things to do in Playa de las Americas - Dingen te doen in Playa de las Americas
Playa de las Américas (of kortweg Las Américas) is het toeristische centrum in het...
			Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (10) - Boottochten in Playa de las Americas
Playa de las Americas is een van de belangrijkste vakantieoorden van Tenerife. Dankzij...
			diving in tenerife south - Playa de las Americas Watersporten
Als je watersporten wilt beoefenen onder een stralende zon, dan is Playa de las Americas...
			 - Walvissen en dolfijnen kijken vanuit Playa de las Américas
In deze tekst vindt u informatie over walvissen en dolfijnen kijken vanaf Playa de las...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Privé-excursies en Catamaran Charter in Playa de las Américas
Wij presenteren u deze kleine gids zodat u kennis kunt maken met de beschikbare opties...

Stranden in Playa de las Americas

			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, ook bekend als het strand van Las Vistas, is een zeer aantrekkelijk...
			Playa de Fañabe - PLaya Fañabé Strand
Playa Fañabé is een heerlijk licht zandstrand met fantastische recreatieve...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....