Boottochten in Playa de las Americas

Boottochten in Playa de las Americas

Playa de las Americas is een van de belangrijkste vakantieoorden en ligt in het zuiden van Tenerife. Steeds meer mensen gaan op vakantie in Playa de las Americas, vanwege het warme klimaat en de toeristische infrastructuur van Zuid-Tenerife.

Dankzij de over het algemeen goede weersomstandigheden is het mogelijk om in Playa de las Americas in elke maand van het jaar een boottochtje te maken. Hier is onze geselecteerde lijst van Playa de las Americas Boottochten:

  • 3 uur Catamaran Tour met Abrazo met een gereduceerd aantal passagiers
  • 4,5 uur Catamaran Tour om de kliffen van Los Gigantes te bezoeken
  • 3 uur Boottochten om walvissen of dolfijnen te bekijken met de Freebird Catamaran
  • 2 uur lang walvisspotten met Eden Catamaran
  • 3 uur privé motorjacht tour
  • 3 Uur Stijve Opblaasbare Boottocht
  • 3 uur privé Catamaran tour

Waarschijnlijk is het eerste wat u zult doen als u eenmaal in Playa de las Americas bent aangekomen, dat u naar het strand gaat om te ontspannen en te genieten van de warme zon en de verfrissende oceaan. Maar behalve dat u de hele dag op het strand verblijft, zijn er veel activiteiten en excursies die u hier kunt doen.

Een van de meest aangename en plezierige is een boottocht waarbij u walvissen en dolfijnen kunt spotten, ontspannen, snorkelen en gewoon de geweldige tijd doorbrengen met uw vrienden, stel of familie.

Wij bieden veel Must do things aan in Playa de las Americas en ook veel bootexcursies, afhankelijk van uw wensen en budget hebben wij een aantal aanbiedingen voor u. Elk van hen zal beginnen vanaf Puerto Colon, slechts 10-15 minuten lopen van Playa de las Americas.

Maar laat ons u eerst wat meer vertellen over de walvissen en dolfijnen die in de wateren van Tenerife leven. Tuimelaars zijn de permanente bewoners van de Canarische wateren. Waarschijnlijk zegt de naam “tuimelaardolfijn” niet veel, maar wat is er met Flipper? Herinnert u zich de serie van uw kindertijd? Dus precies dezelfde soort dolfijnen die u in onze boottocht zult kunnen spotten.

Maar er leven niet alleen dolfijnen in de Canarische wateren. Een andere vaste bewoner zijn onze vrienden de grienden.

Oké, nu is het genoeg om over walvissen en dolfijnen te praten laat ons u nog wat andere dingen vertellen die u met onze boottochten kunt doen.

Alles hangt af van de tijd die u aan boord wilt doorbrengen.

We hebben verschillende opties om een walvissafari te doen vanaf Playa de las Americas…

Met de meest duurzame optie, de 4,5 uur durende Freebird Gigantes excursie kunt u ook een aantal absoluut indrukwekkende kliffen bezoeken die in het Spaans “Los Acantilados de los Gigantes” (Los Gigantes kliffen) worden genoemd.

En natuurlijk heeft u wat tijd om te zwemmen in de buurt van de Masca-baai. Na het zwemmen heeft u een aantal snacks aan boord en gaat u terug naar Puerto Colon.

Als u wat meer comfort wilt, raden wij u aan om een van de boten te nemen met het beperkte aantal personen aan boord. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de catamarantocht met Abrazo. Met een van deze tochten doet u in 3 uur tijd aan walvisspotten, zwemmen en snorkelen. Snacks en drankjes zijn ook inbegrepen.

Mocht u de reis wat sneller willen maken of bent u op budget, dan hebben we ook de 2 uur durende tour met de Eden Catamaran.

En natuurlijk zijn er altijd wel speciale gelegenheden: een verjaardag, een vandaaruit feestje of een van deze momenten die je alleen met je vrienden of familie wilt delen. De perfecte manier om deze momenten onvergetelijk te maken is een Private Boat Charter.

In het geval dat u alleen maar een luxe walvissafari wilt maken op uw vakantie, is deze optie ook voor u geschikt.

Boottochten in Playa de las Americas

Katamaranverhuur in Playa de las Americas

Luxe Jachtcharters in Playa de las Americas

Verhuur van speedboten in Playa de las Americas

Vissershandvesten in Playa de las Americas

Gerelateerde artikelen:

Playa de las Americas is de ideale plek om te verblijven in Tenerife, als u...
Playa de las Americas (of gewoon Las Americas) is het resort in het zuiden van Tenerife,...