Izleti z ladjo v Playa de las Americas

Izleti z ladjo v Playa de las Americas

Playa de las Americas je eno najpomembnejših letovišč na jugu Tenerifov. Zaradi toplega podnebja in turistične infrastrukture na jugu Tenerifov vse več ljudi preživlja počitnice v Playa de las Americas.

 

Zaradi na splošno ugodnih vremenskih razmer je izlete z ladjo v Playa de las Americas mogoče izvajati v katerem koli mesecu v letu. Tukaj je naš izbrani seznam izletov z ladjo v Playa de las Americas:

 

  • 3 urni izlet s katamaranom Abrazo z zmanjšanim številom potnikov
  • 4,5-urni izlet s katamaranom in ogled klifov Los Gigantes
  • 3-urni izlet z ladjo za opazovanje kitov ali delfinov s katamaranom Freebird
  • 2-urni izlet z ladjo za opazovanje kitov s katamaranom Eden
  • 3-urni zasebni izlet z motorno jahto
  • 3-urni izlet s trdnim napihljivim čolnom
  • 3 ure zasebnega izleta s katamaranom

Ko prispete v Playa de las Americas, se boste verjetno najprej odpravili na plažo, da se sprostite in uživate v toplem soncu in osvežujočem oceanu. Poleg celodnevnega ležanja na plaži pa lahko tu izvajate tudi številne druge dejavnosti in izlete.

Eden izmed najbolj prijetnih in prijetnih je izlet z ladjo, kjer lahko opazujete kite in delfine, se sprostite, potapljate in se preprosto zabavate s prijatelji, parom ali družino.

 

Ponujamo veliko Must do stvari v Playa de las Americas in tudi veliko izletov z ladjo, glede na vaše potrebe in proračun imamo nekaj ponudbe za vas. Vsi izleti se začnejo v Puerto Colon, ki je od Playa de las Americas oddaljen le 10-15 minut hoje.

 

Pred tem pa naj vam povemo nekaj več o kitih in delfinih, ki živijo v vodah Tenerifa. Delfini so stalni prebivalci kanarskih voda. Verjetno vam ime “delfin grenki” ne pove veliko, toda kaj je z delfinom Flipperjem? Se spomnite serije iz svojega otroštva? Torej popolnoma enake vrste delfinov, ki jih boste imeli priložnost videti na našem izletu z ladjo.

 

Vendar pa v kanarskih vodah ne živijo samo delfini. Stalni prebivalci so tudi naši prijatelji, pilotski kiti.

Zdaj je dovolj govoriti o kitih in delfinih, povejmo vam še nekaj drugih stvari, ki jih lahko počnete na naših izletih z ladjo.

 

Vse je odvisno od tega, koliko časa želite preživeti na krovu.

Za izlet z ladjo za opazovanje kitov iz Playa de las Americas imamo različne možnosti

Z najbolj trajno možnostjo, 4,5-urnim izletom Freebird Gigantes, boste lahko obiskali tudi nekaj popolnoma impresivnih klifov, ki se v španščini imenujejo “Los Acantilados de los Gigantes” (Klifi Los Gigantes).

Seveda boste imeli nekaj časa za kopanje v zalivu Masca. Po kopanju si boste na krovu privoščili nekaj prigrizkov, nato pa se boste vrnili v Puerto Colon.

 

Če želite imeti več udobja, vam priporočamo, da vzamete enega od čolnov z manjšim številom oseb na krovu. Izberete lahko na primer izlet s katamaranom Abrazo. S katerim koli od teh izletov boste v treh urah opazovali kite, plavali in potapljali. Vključeni so tudi prigrizki in pijača.

 

Če želite, da je izlet nekoliko hitrejši, ali če imate omejen proračun, imamo tudi 2-urni izlet s katamaranom Eden.

 

Seveda pa se vedno najde tudi kakšna posebna priložnost: rojstni dan, zabava za starše ali kateri koli trenutek, ki bi ga radi delili le s prijatelji ali družino. Popoln način, da bodo ti trenutki nepozabni, je zasebna čarterska vožnja z ladjo.

Če si želite na počitnicah privoščiti le luksuzno opazovanje kitov, je ta možnost prav tako za vas.

Izleti z ladjo na Playa de las Americas

Luksuzni Yacht Charters na Playa de las Americas

Najem hitrega čolna na Playa de las Americas

Najem katamaranov na Playa de las Americas

Ribolovni čarterji na Playa de las Americas

Povezani članki:

Playa de las Americas je idealen kraj za bivanje na Tenerifih, če se želite ukvarjati z...
Playa de las Americas (ali preprosto Las Americas) je letovišče na jugu Tenerifov, ki...