Čarterji za čolne na Tenerifih

Čarterji za čolne na Tenerifih

Izkusite, kaj vam lahko ponudi ekskluzivni zasebni čarter na Tenerifih: sonce in svež morski veter, sproščeno vzdušje, opazovanje kitov ali delfinov, plavanje in potapljanje v zalivih Tenerifov ali preprosto raziskovanje čudovitih južnih obal Tenerifov, medtem ko opazujete sončni zahod nad oceanom.

Odpravite se na čartersko plovbo na Tenerife! To je resnično čudovito in zelo prijetno doživetje za skupino prijateljev, družine, pare ali poslovne dogodke.

Zaradi ugodnih vremenskih razmer na jugu Tenerifov je čarter plovila mogoče opraviti v katerem koli mesecu v letu.

Na zasebni ladji se boste izognili tudi velikim koncentracijam ljudi, kar je dandanes še posebej pomembno, saj se pandemija bolezni covid-19 še vedno nadaljuje.

V tem članku boste dobili koristne informacije o čarterskih ladjah na Tenerifih, zanimivostih in krajih, ki jih lahko obiščete. Podali vam bomo tudi nekaj priporočil, kako najeti najprimernejšo ladjo za vas.

 

Stvari, ki jih lahko počnete, in kraji, ki jih lahko obiščete med čartersko plovbo na Tenerifih

 

Prednost naših zasebnih čarterjev je, da boste čas na krovu preživeli tako, kot želite, in tam, kjer želite.
Če še nimate posebnega načrta za zasebni izlet z ladjo na Tenerifih, vam lahko ponudimo nekaj idej in zamisli o tem, kaj lahko pričakujete:

Opazovanje kitov in delfinov

 

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Z našimi zasebnimi čarterji lahko na ekskluziven način opazujete kite ali delfine.
Najpogosteje bomo videli pilotske kite ali delfine. Te čudovite živali stalno živijo v bližnjih vodah med južnim Tenerifom in otokom La Gomera. V teh vodah pa so v času selitve opazili tudi druge vrste kitov in delfinov.

 

Zaliv El Puertito de Adeje

Z našimi 3-urnimi čarterji se bomo po opazovanju neverjetnih živali ustavili v zalivu El Puertito de Adeje za plavanje in potapljanje ter postregli s hrano.

 

 

Skale velikanov

Luxury Motor Boat Charter Los Gigantes

 

Iz Puerto Colona lahko čarterirate od 5 do 8 ur, v tem času pa vas lahko popeljemo do osupljivih klifov Los Gigantes in opazujete tudi kite ali delfine. Če imate avto ali bivate v bližini letovišča Los Gigantes, lahko za čarter iz pristanišča Los Gigantes odplujete v 3 urah.
Ti orjaški klifi so eden od najbolj spektakularnih krajev, ki jih je treba videti na Tenerifih, in najboljši način, da jih cenite, je, da si jih ogledate z morske strani s skupnim izletom z ladjo ali čarterjem. Klifi na nekaterih mestih dosegajo višino do 500 metrov (1640 čevljev).

Zaliv Masca

Tenerife Trekking Masca Canyon

Na sredini klifov Los Gigantesa je čudovit zaliv s kristalno čisto vodo, imenovan Masca Bay. Lokalne legende pravijo, da so ga pirati uporabljali kot zatočišče. V zalivu Masca se lahko zasidramo, da lahko plavamo in potapljamo ter postrežemo s hrano.

Sunset Charters

Tenerife Motor Yacht Charter with Poker

Opazujte barvit sončni zahod nad Atlantskim oceanom, medtem ko z družbo ob kozarcu vina na krovu praznujete dobre trenutke.

Posebni dogodki

Naš zasebni čarter bo v vsakem primeru poskrbel za prijetno in sproščeno vzdušje med vašim posebnim dogodkom ali praznovanjem in ga naredil popolnoma neizbrisnega.

Večina naših ekskluzivnih izletov z ladjo ponuja brezplačno pijačo na krovu, večina pa vključuje tudi hrano.

Kapitan, gorivo in posadka so že vključeni v ceno (razen pri naših čolnih z lastnim pogonom).

Rojstni dan, dekliščina ali fantovščina

eden catamaran tour tenerife

Praznujte rojstni dan, fantovščino ali dekliščino na Tenerifih. Bolj nepozabno bo, če ga boste praznovali z zakupom jahte. V naše čarterje je vključena pijača (na večini plovil tudi hrana). Na krovu lahko poslušate tudi svojo glasbo, če telefon ali glasbeno napravo povežete s kablom Bluetooth ali Mini Jack.

 

Poročni predlogi in praznovanja obletnic

opera 33 RIB charter in Tenerife

Poročni predlogi in praznovanja obletnic bodo še bolj romantični in posebni, če se bodo zgodili na krovu zasebnega čarterja na Tenerifih.

Družinska srečanja

abrazo catamaran charter in tenerife

Z našimi prostornimi katamarani bo vaše družinsko srečanje na Tenerifih nepozabno doživetje.

 

 

 

Kako izbrati pravo čartersko ladjo na Tenerifih

Izbrati pravo čartersko ladjo na Tenerifih ni lahka naloga. Tukaj smo, da vam pomagamo in vas vodimo skozi postopek.

Velikost skupine

Najpomembnejši dejavnik pri izbiri čolna je, da najprej veste, koliko oseb želi sodelovati. Čolni imajo različne zmogljivosti za potnike.

Na Tenerifih vam ponujamo čarterske čolne, ki so primerni za katero koli velikost skupine. Pri nas lahko najamete čoln za 1 potnika do 220 udeležencev. Imamo čoln za vsak primer.

Lahko varujete svoj čas in nas zdaj hitro kontaktirate prek aplikacije WhatsApp ali e-pošte, da dobite prilagojena priporočila za čarter čolnov na Tenerifih glede na velikost vaše skupine, želje in razpoložljivost.

Vrsta čolna

Glede na vaše želje lahko zakupite različne vrste čolnov. Ponujamo veliko različnih čarterjev ladij na Tenerifih, kot smo mi:

 • Jadrnice
 • Motorni čoln
 • RIB in motorni čolni
 • Luksuzne jahte
 • Čolni na lasten pogon
 • Katamarani

Stopite v stik z nami na WhatsApp in poiščite najprimernejši čoln za vas zdaj.

Prevoz

Vsi čarterji, ki jih ponujamo, odhajajo iz različnih pristanišč južnega Tenerifa. Imamo čolne, ki odplujejo iz enega od naslednjih pristanišč:

 • Puerto de Los Cristianos: pristanišča Puerto de Los Cristianos: pristanišča Puerto de Los Cristianos: pristanišča Puerto de Los Cristianos
 • Puerto Colon (Costa Adeje)
 • Las Galletas (Arona)
 • Puerto de los Gigantes

Če ste med počitnicami najeli avtomobil, lahko do teh pristanišč zlahka pridete. V vsakem primeru pa številne naše ladje ponujajo tudi zasebni prevoz iz vašega hotela na južnem Tenerifu. Na primer iz krajev, kot so

 • Los Cristianos
 • Playa de las Americas
 • Costa Adeje
 • Fañabe
 • Golf del Sur
 • Callao Salvaje
 • La Caleta
 • Playa Paraiso
 • Puerto Santiago
 • Los Gigantes
 • Costa del Silencio
 • Las Galletas
 • El Medano
 • Druge so na voljo na zahtevo.

Zato si oglejte naše fantastične ponudbe za najem jaht in poiščite idealno čartersko plovilo, s katerim boste med počitnicami na Tenerifih preživeli prijeten dan z družino!
Izbrali smo le najbolj ekskluzivne čarterje na Tenerifih za najbolj zahtevne ljudi. Za naše čarterje ponujamo IZJEMNO DOBRE PONUDBE, da bi bili dostopni čim večjemu številu ljudi.

Preprosto se pomaknite po strani navzdol, izberite in uživajte v nepozabnem dnevu na Tenerifih.

Seznam čarterskih ladij v Tenerife

Čarterji RIB na Tenerife

Čarterji za hitre čolne na Tenerife

Čarterji za jadrnice na Tenerife

Čarterji za katamarane na Tenerife

Čarterji za motorne čolne na Tenerife

Luksuzni Yacht Charters na Tenerife

Povezani članki:

Tenerife je znano letovišče za počitnice na plaži. Ljudje z vsega sveta prihajajo sem...
Iščete oglede otoka Tenerife? Potem ostanite z nami! Z nami lahko opravite...
Tenerife je najbolj obiskan otok med vsemi Kanarskimi otoki. Če ste eden od tistih...