Båtcharter på Teneriffa

Båtcharter på Teneriffa

Upplev vad en exklusiv privat båtcharter på Teneriffa kan erbjuda dig: solsken och fräsch havsbris, en avslappnad miljö, val- eller delfinskådning, simning och snorkling i Teneriffas vikar, eller helt enkelt att utforska Teneriffas vackra sydkust medan du tittar på solnedgången över havet.

Navigera på en båtcharter på Teneriffa! Det är verkligen en magnifik och mycket trevlig upplevelse för en grupp vänner, familjer, par eller företagsevenemang.

Tack vare de gynnsamma väderförhållandena på södra Teneriffa är det möjligt att göra en båtcharter i vilken månad som helst på året.

På en privat båt undviker du också stora koncentrationer av människor, vilket är särskilt viktigt nuförtiden, eftersom covid-19-pandemin fortfarande pågår.

I den här artikeln får du nyttig information om båtcharter på Teneriffa, saker att göra och platser att besöka. Vi kommer också att ge dig några rekommendationer om hur du kan chartra den mest lämpliga båten för dig.

Saker att göra och platser att besöka under en båtcharter på Teneriffa

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Med våra privata båtturer kan du titta på valar och delfiner på ett exklusivt sätt.
Oftast ser vi grindvalar eller flasknosdelfiner. Dessa vackra djur lever permanent i de närliggande vattnen mellan södra Teneriffa och La Gomera. Men även andra arter av valar har setts i dessa vatten under sin migrationsperiod.

El Puertito de Adeje Bay

Efter att ha tittat på fantastiska djur kommer vi att stanna vid El Puertito de Adeje-bukten för att simma och snorkla och servera maten.

 

Los Gigantes klippor

Luxury Motor Boat Charter Los Gigantes

Med utgångspunkt i Puerto Colon kan du göra en båtcharter på 5 till 8 timmar, under den tiden kan vi navigera dig till Los Gigantes imponerande klippor och titta på valar och delfiner. Men om du har en bil eller bor nära semesterorten Los Gigantes kan du göra det på 3 timmar, med utgångspunkt i vår båtcharter från Los Gigantes hamn.
Dessa gigantiska klippor är en av de mest spektakulära ”måste se”-platserna på Teneriffa och det bästa sättet att uppskatta dem är att titta på dem från havssidan med en delad båttur eller båtcharter. Klipporna når höjder på upp till 500 meter på vissa ställen.

Masca Bay

Tenerife Trekking Masca Canyon

Mitt på Los Gigantes klippor finns en vacker vik med kristallklart vatten som kallas Masca Bay. Lokala legender säger att pirater använde denna plats som en tillflyktsort. Vid Masca Bay kan vi ankra för att simma och snorkla och servera mat.

Sunset Charters

Tenerife Motor Yacht Charter with Poker

Titta på den färgglada solnedgången över Atlanten medan du firar goda tider med ditt sällskap och dricker ett glas vin ombord.

Särskilda evenemang

I vilken situation som helst kommer vår privata charter att skapa en trevlig och avkopplande atmosfär under din speciella händelse eller fest och kommer att göra den absolut outplånlig.

De flesta av våra exklusiva båtturer erbjuder gratis drycker ombord och de flesta av dem inkluderar även mat.

Kaptenen, bränslet och besättningen ingår redan i priset (med undantag för våra självkörande båtar).

Födelsedag, möhippor eller svensexor

eden catamaran tour tenerife

Fira din födelsedag, svensexa eller möhippa på Teneriffa. Det blir ännu mer minnesvärt om det firas med en yachtcharter. Drycker ingår i våra charterturer (och mat på de flesta båtarna också). Du kan också lyssna på din egen musik ombord genom att ansluta din telefon eller musikenhet med Bluetooth eller Mini Jack-kabel.

Bröllopsförslag och jubileumsfirande

opera 33 RIB charter in Tenerife

 

Bröllopsförslag och bröllopsdagar blir ännu mer romantiska och speciella om de sker ombord på en privat båtcharter på Teneriffa.

Familjesammankomster

abrazo catamaran charter in tenerife

Våra rymliga katamaraner gör din familjeåterförening på Teneriffa till en oförglömlig upplevelse.

Hur man väljer rätt båtcharter på Teneriffa

Att välja rätt båtcharter på Teneriffa är inte lätt. Vi är här för att hjälpa och guida dig genom processen.

Gruppstorlek

Den viktigaste faktorn för att välja båt är att först veta hur många personer som vill delta. Eftersom båtarna har olika passagerarkapacitet.

Vi erbjuder båtcharter på Teneriffa som passar alla gruppstorlekar. Du kan chartra en båt hos oss för 1 passagerare till upp till 220 deltagare. Vi har en båt för varje fall.

Du kan spara din tid och snabbt kontakta oss nu på WhatsApp eller e-post för att få personliga rekommendationer för båtcharter på Teneriffa baserat på din gruppstorlek, preferenser och tillgänglighet.

Typ av båt

Beroende på dina önskemål kan du hyra olika typer av båtar. Vi erbjuder ett stort utbud av båtcharter på Teneriffa, t.ex:

 • Segelbåtar
 • Motorbåt
 • RIB och motorbåtar
 • Lyxbåtar
 • Självkörande båtar
 • Katamaraner

Kontakta oss på WhatsApp för att hitta den lämpligaste båten för dig nu.

Transport

Alla båtturer vi erbjuder utgår från olika hamnar på södra Teneriffa. Vi har båtar som avgår från någon av följande hamnar:

Om du har hyrt en bil under din semester kan du lätt ta dig till dessa hamnar. Men i vilket fall som helst erbjuder många av våra båtar också privat transfer från ditt hotell på södra Teneriffa. Till exempel från platser som

 • Los Cristianos
 • Playa de las Americas
 • Costa Adeje
 • Fañabe
 • Golf del Sur
 • Callao Salvaje
 • La Caleta
 • Playa Paraiso
 • Puerto Santiago
 • Los Gigantes
 • Costa del Silencio
 • Las Galletas
 • El Medano
 • And others under request.

Så kolla in våra fantastiska erbjudanden om yachtuthyrning och hitta den perfekta båtchartern för att njuta av en trevlig dag ute med familjen under din semester på Teneriffa!
Vi har valt ut just de mest exklusiva Charters på Teneriffa för de mest krävande personerna. Vi erbjuder NU EXTREMT GODA DEALER för våra charter för att göra dem överkomliga för så många människor som möjligt.

Scrolla bara ner på sidan, gör ditt val och njut av en mycket minnesvärd dag på Teneriffa.

Fart Båtcharter i Teneriffa

Lyxbåtcharter i Teneriffa

Motorbåtcharter i Teneriffa

Segelbåtcharter i Teneriffa

Relaterade artiklar:

Teneriffa är en känd semesterort för strandsemester. Människor från hela världen...
Du ska passera din semester i Costa Adeje och letar efter saker att göra? Då kom du...
Letar du efter öturer på Teneriffa? Håll dig uppdaterad! Hos oss kan du göra de...
Inte allt som Teneriffa har att erbjuda är tillgängligt med fötter. Det finns några...
Teneriffa är den mest besökta ön från hela Kanarieöarna. Om du är en av de lyckliga...
Playa de las Americas (eller helt enkelt Las Americas) är orten i södra Teneriffa,...
Playa de las Americas är den perfekta platsen att bo på Teneriffa, om du vill göra...