Teneriffan venepurjehdukset

Teneriffan venepurjehdukset

Koe, mitä Teneriffan yksinoikeudella tapahtuva yksityinen veneen vuokraus voi tarjota sinulle: auringonpaistetta ja raikasta merituulta, rentoa ilmapiiriä, valaiden tai delfiinien tarkkailua, uintia ja snorklausta Teneriffan lahdilla tai yksinkertaisesti Teneriffan kauniiden eteläisten alueiden tutkimista samalla kun katselet auringonlaskua valtameren yllä.

Navigoi Teneriffalla veneen vuokrauksella! Se on todella upea ja erittäin nautinnollinen kokemus ystäväporukalle, perheille, pariskunnille tai yritystapahtumille.

Teneriffan eteläosan suotuisten sääolosuhteiden ansiosta veneen vuokraus on mahdollista vuoden jokaisena kuukautena.

Yksityisveneellä vältätte myös suuria ihmismassoja, mikä on erityisen tärkeää nykyään, sillä covid-19-pandemia on edelleen käynnissä.

Tästä artikkelista saat hyödyllistä tietoa Teneriffan venelahdista, tekemistä ja vierailukohteita. Annamme myös suosituksia siitä, miten voit vuokrata itsellesi sopivimman veneen.

 

Tekemistä ja vierailukohteita Teneriffalla veneen vuokrauksen aikana

 

Yksityisten laivamatkojen etuna on se, että vietät aikaa aluksella haluamallasi tavalla ja siellä, missä haluat.
Jos sinulla ei ole vielä mitään erityistä suunnitelmaa Teneriffan yksityisestä veneretkestä, voimme antaa sinulle joitakin ideoita ja ajatuksia siitä, mitä odottaa:

Valaiden ja delfiinien katselu

 

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Yksityisillä venekuljetuksillamme voit katsella valaita tai delfiinejä ainutlaatuisella tavalla.
Useimmiten näemme luotsivalaita tai pullonokkadelfiinejä. Nämä ihanat eläimet elävät pysyvästi Teneriffan eteläosan ja La Gomeran välisillä lähivesillä. Mutta myös muita valaslajeja on havaittu näillä vesillä niiden vaelluskauden aikana.

 

El Puertito de Adejen lahti

Meidän 3 tunnin charterit katseltuamme hämmästyttäviä eläimiä, pysähdymme El Puertito de Adejen lahdelle uimaan ja snorklaamaan ja tarjoilemaan ruokaa.

 

 

Los Gigantesin kalliot

Luxury Motor Boat Charter Los Gigantes

 

Puerto Colonista käsin voit tehdä 5-8 tunnin venekuljetuksen, jonka aikana voimme navigoida sinut Los Gigantesin vaikuttaville kallioille ja katsella valaita tai delfiinejä. Mutta jos sinulla on auto tai asut Los Gigantesin lomakeskuksen lähellä, voit tehdä sen 3 tunnissa, kun aloitat veneen vuokrauksen Los Gigantesin satamasta.
Nämä jättimäiset kalliot ovat yksi Teneriffan upeimmista ”pakollisista nähtävyyksistä”, ja paras tapa arvostaa niitä on katsella niitä meren puolelta yhteisellä veneretkellä tai veneen vuokrauksella. Kalliot kohoavat paikoin jopa 500 metrin (1640 jalan) korkeuteen.

Mascan lahti

Tenerife Trekking Masca Canyon

Los Gigantesin jyrkänteiden keskellä on kaunis lahti, jonka kristallinkirkkaat vedet ovat nimeltään Masca Bay. Paikallisten legendojen mukaan merirosvot käyttivät tätä paikkaa turvapaikkana. Masca Bayhin voimme ankkuroitua uimaan ja snorklaamaan sekä tarjoilemaan ruokaa.

Sunset Charters

Tenerife Motor Yacht Charter with Poker

Katsele värikästä auringonlaskua Atlantin valtameren yllä samalla, kun vietät mukavia hetkiä seurueesi kanssa juoden lasillisen viiniä aluksella.

Erityistapahtumat

Missä tahansa tilanteessa yksityinen tilauslentomme luo nautinnollisen ja rentouttavan ilmapiirin erikoistapahtuman tai juhlan aikana ja tekee siitä ehdottoman lähtemättömän.

Useimmat eksklusiivisista veneretkistämme tarjoavat ilmaisia juomia aluksella, ja useimmat niistä sisältävät myös ruokaa.

Kapteeni, polttoaine ja miehistö sisältyvät jo hintaan (paitsi itseohjautuvissa veneissämme).

Syntymäpäivä, polttarit tai polttarijuhlat

eden catamaran tour tenerife

Juhli syntymäpäiviä, polttareita tai polttareita Teneriffalla. Juhlista tulee ikimuistoisempia, jos niitä vietetään purjeveneen vuokrauksella. Juomat sisältyvät rahtauksiimme (ja useimmissa veneissä myös ruoka). Voit myös kuunnella omaa musiikkiasi aluksella liittämällä puhelimesi tai musiikkilaitteesi Bluetoothilla tai Mini Jack -kaapelilla.

 

Hääehdotukset & vuosipäiväjuhlat

opera 33 RIB charter in Tenerife

Hääehdotukset ja vuosipäiväjuhlat ovat vieläkin romanttisempia ja erikoisempia, jos ne tehdään Teneriffan yksityisveneellä.

Perhetapaamiset

abrazo catamaran charter in tenerife

Tilavat katamaraanimme tekevät perhetapaamisesta Teneriffalla todella unohtumattoman kokemuksen.

 

 

 

Miten valita oikea veneen vuokraus Teneriffalla?

Oikean veneen vuokraus Teneriffalla ei ole helppo tehtävä. Me autamme ja opastamme sinua prosessin aikana.

Ryhmän koko

Tärkein tekijä veneen valinnassa on ensin tietää, kuinka monta henkilöä haluaa osallistua. Veneiden matkustajamäärät vaihtelevat.

Tarjoamme Teneriffalla veneen vuokrausta, joka sopii minkä tahansa kokoiselle ryhmälle. Voit vuokrata meiltä veneen 1 matkustajasta aina 220 osallistujaan asti. Meillä on vene jokaiseen tapaukseen.

Voit säästää aikaasi ja ottaa meihin nopeasti yhteyttä nyt WhatsAppissa tai sähköpostitse saadaksesi henkilökohtaisia venepurjehdussuosituksia Teneriffalla ryhmäkokosi, mieltymystesi ja saatavuutesi perusteella.

Veneen tyyppi

Mieltymyksesi mukaan voit vuokrata erityyppisiä veneitä. Tarjoamme suuren valikoiman veneen vuokraus Teneriffalla kuten meille:

 • Purjeveneet
 • Moottorivene
 • RIB- ja moottoriveneet
 • Ylellisyysveneet
 • Self Drive -veneet
 • Katamaraanit

Ota meihin yhteyttä WhatsAppissa löytääksesi sinulle sopivimman veneen nyt.

Liikenne

Kaikki tarjoamamme laivamatkat lähtevät Teneriffan eteläosan eri satamista. Meillä on veneitä, jotka lähtevät jostakin seuraavista satamista:

 • Puerto de Los Cristianos
 • Puerto Colon (Costa Adeje)
 • Las Galletas (Arona)
 • Puerto de los Gigantes

Jos olet vuokrannut auton lomasi aikana, pääset helposti näihin satamiin. Joka tapauksessa monet aluksistamme tarjoavat myös yksityisen kuljetuksen hotellistasi Teneriffan eteläosassa. Esimerkiksi seuraavista paikoista

 • Los Cristianos
 • Playa de las Americas
 • Costa Adeje
 • Fañabe
 • Golf del Sur
 • Callao Salvaje
 • La Caleta
 • Playa Paraiso
 • Puerto Santiago
 • Los Gigantes
 • Costa del Silencio
 • Las Galletas
 • El Medano
 • Ja muita pyydettäessä.

 

Tutustu siis fantastisiin jahdinvuokraustarjouksiimme ja löydä ihanteellinen veneenvuokraus, jotta voit nauttia mukavasta päivästä perheesi kanssa Teneriffan lomallasi!
Olemme valinneet juuri Teneriffan hienoimmat vuokrasopimukset vaativimmille ihmisille. Tarjoamme NYT ERITTÄIN HYVIÄ TARJOUKSIA rahtauksistamme, jotta ne olisivat kohtuuhintaisia mahdollisimman monille ihmisille.

Selaa vain sivua alaspäin, tee valintasi ja nauti ikimuistoisesta päivästä Teneriffalla.

Luettelo veneen vuokraus Teneriffalla

Moottoriveneen rahtaus ja Tenerife

Purjeveneen rahtaus ja Tenerife

RIB-purjehdukset ja Tenerife

Speed Boat Charters ja Tenerife

Ylellinen jahtipurjehdus ja Tenerife

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Teneriffa on kuuluisa rantalomakohde. Ihmiset kaikkialta maailmasta tulevat tänne...
Etsitkö saarikierroksia Teneriffalla? Pysy sitten kuulolla! Meidän kanssamme voit...
Teneriffa on koko Kanariansaarten suosituin saari. Jos olet yksi niistä onnekkaista...