Valaan- ja delfiininbongaus Teneriffalla

Valaan- ja delfiininbongaus Teneriffalla

Guide

Esittelemme sinulle eri vaihtoehtoja valaanvartiointiin Teneriffalla. Meillä on upeita veneitä, joilla voit seilata Atlantin vesillä ja nauttia tästä uskomattomasta toiminnasta. Tule nauttimaan lasten, ystävien ja perheen kanssa.

Tiesitkö, että voit erottaa valaan ja hain toisistaan pyrstön perusteella? Haiden hännät ovat pystysuorassa ja valaiden vaakasuorassa.

Valaan- ja delfiininbongaus Teneriffalla

Dolphins jumping in Tenerife South
Veneemme ovat turvallisia ympäristölle ja valaille. Nauti Teneriffan eteläisen Teneriffan merieläimistöstä sen luonnollisessa elinympäristössä.

Veneen kapteeni tuntee lahden hyvin, hän vie veneen alueille, joilla on parhaat mahdollisuudet valaiden tarkkailuun.

Teneriffan valaidenbongausretken aikana purjehdimme matalalla nopeudella ja pysymme tarpeeksi kauan, jotta matkailijat voivat nauttia kokemuksesta.

Teneriffa on yksi maailman parhaista paikoista nähdä valaita ja delfiinejä. Tämä on yksi kävijöidemme eniten toivomista aktiviteeteista. Emme takaa, että näet delfiinejä ja valaita retken aikana, mutta annamme erittäin suuren todennäköisyyden.

Vie lapset upealle lomalle Teneriffalle ja anna heille kokemus nähdä valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Tämä on lyömätön lahja, joka jättää heille kauniit muistot.

Muistutamme, ettei veteen saa heittää roskia tai pitää kovia ääniä, jotka voivat pelästyttää eläimet. Nauti kokemuksesta!

Teneriffan lounaisosan vesillä elävät lajit

Tällä alueella tavataan jopa 21 valaslajia, joista osa asuu siellä pysyvästi ja osa tiettyinä vuodenaikoina. Voit nähdä myös joitakin vaeltavia valaita, joiden reitti kulkee Atlantin tällä alueella.

Pullonokkadelfiini

https://youtu.be/VjMn_dVCJyA

Tieteellinen nimi: Tursiops truncatus. Niitä kutsutaan myös pullonokkadelfiineiksi tai tursoniksi, ja niitä voi nähdä hyvin lähellä Teneriffan rannikkoa. Kyseessä on suositusta tv-sarjasta tutun Flipper-delfiinin laji.

Tunnistat ne voimakkaan harmaasta väristä, joka vähitellen haalistuu vartalon alaosista. Sukukypsyessään ne saavuttavat 3 metrin pituuden. Ne uivat yleensä keskimäärin 20 delfiinin ryhmissä, ja niitä voi nähdä ympäri vuoden Teneriffan eteläosassa.

Luotsivalaat

https://youtu.be/YT8yLzC-9MM

Tieteellinen nimi: Globicephala macrorinchus, johtuen niiden pallonmuotoisesta päästä. Ne tunnetaan myös nimellä luotovalas. Se on suuri hammasvalas. Se voi olla jopa 5 metriä pitkä ja painaa jopa 2 tonnia. Niiden sanotaan olevan kaikkein ystävällisimpiä valaita.

Luotsivalaat pystyvät sukeltamaan yli 1 000 metrin syvyyteen yli 20 minuutiksi. Niitä voi nähdä tällä alueella ympäri vuoden.

Atlantin täplikäs delfiini

Tieteellinen nimi: Stenella frontalis. Nimi johtuu täplistä, jotka peittävät sen vartalon pinnan ja jotka ovat kokonaan läsnä aikuisiällä. Ne ovat hyvin aktiivisia delfiinejä, jotka uivat ryhmissä. Ne kasvavat jopa 2,3 metrin pituisiksi ja painavat jopa 80 kiloa. Niitä tavataan satunnaisesti.

Karkeahampainen delfiini

https://youtu.be/j_yhwZCtCZ8

Tieteellinen nimi: Steno bredanensis. Niille ovat tyypillisiä niiden uurteiset hampaat, joista ne ovat saaneet nimensä. Niillä on myös pitkänomainen kallo, jonka ansiosta ne on helppo erottaa muista lajeista. Ne ovat 2,7 metriä pitkiä ja painavat 150 kiloa. Ne ovat väriltään tummempia kuin pullonokkadelfiinit, ja niillä on vaaleampia täpliä. Ne uivat keskimäärin 8 yksilön ryhmissä. Niitä voi nähdä tiettyinä vuodenaikoina.

Spermavalas

https://youtu.be/RA7SfAQtYrM

Tieteellinen nimi: Physeter macrocephalus. Se on suuri laji, jonka pituus muistuttaa valaan pituutta, se voi olla 18 metriä pitkä ja painaa 50 tonnia. Valaat tunnistaa pienestä selkäevästä, suuresta päästä ja tummasta nahasta, jossa on raitoja.

Ne sukeltavat jopa 2 000 metrin syvyyteen ja viipyvät alhaalla yli tunnin ajan etsiäkseen ravintoa. Yleisimmin niitä tavataan keväällä.

Delfiini

https://youtu.be/PGASvWGYw20

Tieteellinen nimi: Delphinus delphis. Se on hyvin suosittu laji kaikilla maapallon merillä, ja Teneriffalla niitä voi nähdä talvella. Sille on ominaista sen kyljen kellertävä väritys. Se on 2,5 metriä pitkä ja painaa 120 kiloa. Se on vaeltava laji.

Valasvalas

https://youtu.be/XzQo_eIUpFI

Tieteellinen nimi: Pseudorca crassidens. Se on seurallinen ja viehättävä eläin. Tunnistat ne evien keskellä olevasta pullistumasta, hoikasta vartalosta ja noin 30 senttimetrin pituisesta selkäevästä. Niillä on koko kehossaan yhtenäinen syvänharmaa väritys. Ne ovat jopa 6 metriä pitkiä ja painavat 1 500 kiloa. Se ui yleensä suurissa, jopa 50 yksilön ryhmissä. Se on vaeltava laji.

Yksityinen valaan- ja delfiininbongausretki Teneriffalla

Alla olevasta luettelosta löydät joitakin tarjolla olevia aktiviteetteja yksityiseen veneenvuokraukseen. Kutakin aktiviteettia koskevien tietojen lisäksi löydät tekstin lopusta yksityiskohtaiset tiedot aktiviteeteista sekä yhteydenottolomakkeen varausta varten.

11 hengen tilava katamaraanin vuokraus Kaliman kanssa

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Nauti päivästä Atlantin valtamerellä tämän tilavan 36 jalan katamaraanin kyydissä. Kalima on mukava ja tilava vene, josta kaikki voivat nauttia. Sinulla on mahdollisuus valita 3-8 tunnin matkoista.

Valitsemastasi matkareitistä ja sen kestosta riippuen voit nähdä valaita luonnollisessa ympäristössään, uida ja snorklata kauniissa poukamassa, vierailla vaikuttavilla Los Gigantesin kallioilla ja Mascan lahdella. Juomat sisältyvät hintaan.

Moottoriveneen vuokraus valaiden tarkkailua varten Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot
Nauti tästä majesteettisesta moottoriveneestä, johon mahtuu 12 henkilöä. Lähdemme Puerto Colonin satamasta Teneriffan valaiden tarkkailualueille. Tämän jälkeen vene ankkuroituu, jotta kaikki voivat nousta rannalle uimaan.

Valitsemasi matkan pituudesta riippuen voit vierailla El Puertiton poukamassa, kallioilla ja upealla Mascan lahdella.

3 tunnin pikaveneen vuokraus White Heavenin kanssa

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Tule nauttimaan perheen tai ystävien kanssa. Tähän veneeseen mahtuu enintään 11 matkustajaa. Valaan tarkkailun lisäksi vierailette Teneriffan eteläisen lahden kauniissa poukamassa, joka voi olla El Puertito de Adeje tai Diego Hernandez. Snorklausvälineet, juomat ja välipalat sisältyvät hintaan.

Jaetut veneretket valaiden ja delfiinien katseluun Teneriffalla

Alla on luettelo verkkosivuillamme tarjolla olevista aktiviteeteista jaetuille valaiden ja delfiinien katseluveneajeluille.

Los Gigantesin veneretki Freebirdin kanssa

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja kiehtovan aktiviteetin. Teneriffan valaanbongauksen lisäksi pääset näkemään Los Gigantesin vaikuttavia kallioita ja nauttimaan merestä.

Retki lähtee Puerto Colónin satamasta La Gomeran saaren läheisille vesille, jossa odotamme näkevämme delfiinejä ja valaita risteilemässä iloisesti. Näillä alueilla viihtyvät eniten pullonokkadelfiinit ja luotovalaslajit.

Nautittuamme kokemuksesta suuntaamme kohti kallioita. Tulet hämmästymään näiden Teneriffan rannikkoa suojaavien suurten ja mahtavien kallioiden mahtavuudesta.

Näköalapaikan ja kallioilla kävelemisen jälkeen suuntaamme Masca Bayhin uimaan ja nauttimaan Atlantin virkistävistä vesistä. Aktiviteetti päättyy pakettiin sisältyvään herkulliseen lounaaseen, jonka jälkeen palaamme satamaan.

Varaa tämä aktiviteetti 3 tunnin ajaksi valaiden tarkkailua varten tai 4,5 tunniksi, jos haluat enemmän aikaa rentoutua, nauttia merestä ja vilvoitella.

Valaan- ja delfiininbongaus Teneriffalla Royal Dolphinin kanssa

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Meillä on tämä sensaatiomainen vene nauttia ainutlaatuisesta seikkailusta. Voit nähdä valaita ja delfiinejä kuin koskaan ennen. Tämä vene on varustettu vedenalaisilla ikkunoilla, joiden avulla voit nähdä meren toimintaa veneen lattian alla. Siinä on myös vedenalaiset kamerat, jotka tallentavat eläinten liikkeet veneen lähellä ja lähettävät ne kannella oleviin televisioihin.

Nähtyänne Teneriffan hämmästyttävät merieläimet ohitatte Los Gigantesin kalliot. Monet siellä käyneet ilmaisevat hämmästystä ja jännitystä niiden silkkaa kokoa kohtaan. Tämän jälkeen teidät viedään Mascan lahdelle, jonka herkullisissa vesissä voitte uida virkistävästi. Lahdella pysähdyksen aikana voit rentoutua hiekalla, uida ja snorklata. Royal Dolphin -katamaraanilta löydät kaiken, mitä haluat upealta lomalta.

Retki päättyy herkulliseen lounaaseen ja paluuseen satamaan. Muista, että meillä on kuljetus Teneriffan eri lomakohteisiin, kirjoita meille tarkistaaksesi saatavuuden.

Valaanbongausretki Eden-katamaraanilla

eden catamaran tour tenerife
Meillä on aktiviteetti, jossa on juuri tarpeeksi aikaa nähdä valaita Teneriffalla. Tämä retki kestää kaksi tuntia, ja se vie sinut delfiinien ja valaiden eniten käyttämille alueille.

Vene lähtee Puerto Colonin satamasta Costa Adejesta naapurisaari La Gomeralle. Retkellä keskitytään valaiden ja delfiinien tarkkailuun niiden luonnollisessa elinympäristössä. Retkeen sisältyy virkistävä juoma.

Tarjolla on myös 3 tunnin kiertoajelu, joka lisää hauskuutta. Jos vuokraat veneen 3 tunniksi, voit mennä maihin vilvoittelemaan ja uimaan. Myös virvoitusjuomat, vesi ja olut sisältyvät hintaan.

Veneretki Los Gigantesiin Maxicatin kanssa

maxicat catamaran tenerife
Tarjoamme sinulle tämän upean retken, jolla näet kallioita ja valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Vene lähtee Puerto Colonista, Costa Adejesta etsimään valaita. Muista, että tämä on yksi parhaista paikoista delfiinien ja valaiden tarkkailuun. Niiden havaitsemisen jälkeen vene suuntaa kohti kallioita.

Tähän veneretkeen sisältyy lounas ja pysähdys Masca Bayssä uintia ja snorklausta varten. Muista, että meillä on kuljetukset eri puolilta Teneriffaa, kuten Los Cristianosista tai Puerto de la Cruzista, pyynnöstä.

Kuljetus

Tarjoamme kuljetuspalvelua niille, jotka majoittuvat Teneriffan eteläosan ja Puerto de la Cruzin tärkeimmissä matkailukeskuksissa. Tämä riippuu valitsemastasi aktiviteetista ja siitä, missä asut Teneriffalla.

contact us
Saadaksesi lisätietoja valaan- ja delfiininbongauksesta Teneriffalla pyydämme sinua kirjoittamaan meille WhatsAppiin, jonka kautta ilmoitamme sinulle kuljetuksen saatavuudesta majoituspaikkaasi. Tarjoamme kuljetuksia Los Cristianosista, Playa de Las Americasista, Puerto de la Cruzista, Los Gigantesista, Costa Adejesta, Puerto Santiagosta ja muista paikoista.

Valaan katselu ja Tenerife

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Tenerife