Ensimmäinen julkaisu: 5 kesäkuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 30 syyskuun, 2022 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Teneriffan saarikierrokset

Pysy kuulolla! Meidän kanssamme voit tehdä Teneriffan parhaat retket. Järjestä lomasi Teneriffalla kanssamme. Saariretkillämme säästät rahaa ja arvokasta aikaa.

Ihastu Kanariansaarten ainutlaatuisiin paikkoihin ja tyypillisiin kyliin. Näytämme, miksi Teneriffalla kannattaa vierailla, ja ehdotamme suositeltavimpia vierailukohteita Teneriffalla. Sivustollamme on lueteltu vain saaren tärkeimmät ja merkittävimmät retket. Tee valintasi.

Risteilijöiden yksityiset rantaretket

Tenerife Day Tour

Teneriffa on suosittu pysähdyspaikka monille risteilyaluksille. Jos siis olet turisti, joka viettää saarellamme päivän tai muutaman tunnin, annamme sinulle mahdollisuuden tutustua ja tutkia saarta. Tarjoamme sinulle retkiä kokeneen oppaan johdolla ja polttoaine sisältyy hintaan.

Meillä on hyviä tarjouksia retkistä ympäri Teneriffaa. Voit vuokrata erilaisia reittejä muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi, kaikki riippuu käytettävissä olevasta ajasta. Tutustu La Lagunaan, Santa Cruziin, La Orovataan, El Teideen ja paljon muuhun. Jos haluat varata minkä tahansa retkemme, ota meihin yhteyttä WhatsAppilla varauksen tekemiseksi, mikä ei vie kauempaa kuin 2 minuuttia. Yksityiskohtainen luettelo Teneriffalla tarjolla olevista aktiviteeteista, joilla voit tutustua saareen, on tämän tekstin lopussa.

Retki Teidelle

Teide half day tour in tenerife with cable car or without

Erittäin suosittu retki Teneriffalla on Teide – Masca. Tällä retkellä vieraillaan Espanjan korkeimmalla vuorella, tulivuori Teidellä. Teide on Teneriffan kuningas, sillä yli 3700 metrin korkeuteen merenpinnasta kohoava huippu välittää auktoriteettia ja ylivaltaa. Voit kävellä Teiden kansallispuiston läpi, jossa tulivuorelle nousemisen lisäksi voit patikoida polkuja pitkin ja nauttia kauniista maisemista. Se on tilaisuus saada raitista ilmaa, liikuttaa kehoasi ja tutustua saaren tuliperäiseen luontoon.

Tämän retken aikana vierailemme myös Mascan aidossa kanarialaisessa kylässä, josta voit nauttia henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä Teneriffan vuoristoon.

Teide-retket Teneriffan eteläosasta ovat yksi verkkosivujemme kysytyimmistä aktiviteeteista. Älä siis jätä käyttämättä tilaisuutta vierailla Teneriffan kuninkaalla lomasi aikana. Vierailu Teidellä on myös yksi Teneriffan tekemistä lasten kanssa. He nauttivat köysiradalla noususta täysillä, he tuntevat lentävänsä ja ihmettelevät jalkojensa alla olevan maiseman mittaamattomuutta. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että kyse on korkeuksista, eikä kovin pieniä lapsia kannata ottaa mukaan, vaan ehdotetaan, että he ovat yli 6-vuotiaita.

Tähtien katselu Teneriffalla

Teide by Night Tenerife (2)

Teneriffa tarjoaa myös mahdollisuuden tähtien katseluun. Meillä on sinulle retki, joka alkaa auringonlaskun aikaan, joten voit nauttia auringonlaskusta Teiden kansallispuistossa. Taivaan värien leikki yhdessä puiston varjojen leikin kanssa luo maagisen ja lumoavan tunnelman. Sanotaan, että täältä voit nauttia Teneriffan parhaista auringonlaskuista.

Kun yö laskeutuu, voit ihailla kosmoksen äärettömyyttä täydellisessä kirkkaudessa. Köysiradan 2 356 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella sijaitsevalla tukikohdalla voit käyttää kaukoputkia tähtien katseluun ja, miksei, löytää uuden planeetan.

Teneriffan tähtitieteelliset retket ovat ihania. Saari on myös kansainvälisesti kuuluisa siitä, että siellä on maailman suurin aurinkobarometri. Täältä voit nähdä auringon kuin koskaan ennen. Voit nähdä sen auringonpilkut ja ahnaat purkaukset tulisessa taistelussa, jota käydään kaukana meistä.

Tähtinäköaloja varten meillä on ammattitaitoiset tähtivalaisimet, joilla on täydet tiedot kosmoksesta ja tähtikuvioista. He jakavat kanssasi tietonsa ja joitakin tarinoita avaruudesta. Tarkkaile galakseja, tähtijoukkoja ja tähtiä. Täältä voit tarkkailla tähtikuvioita vaikuttavan selvästi. Jos olet tähtitieteen ystävä, sinun kannattaa tulla tälle retkelle täydelliseen paikkaan tähtitieteelliselle havainnoinnille valosaasteen puuttumisen vuoksi.

Takaisin Teneriffalle

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (10)

Meillä on upeita retkiä, joilla voit tutustua saareen sen koko olemukseen. Voit ihailla sen arkkitehtuuria, vierailla historiallisissa keskuksissa, tuntea rauhaa sen kalasatamissa ja tehdä vaikutuksen Teidestä ja Los Acantiladosista.

Meillä on upea retki, jolla voit tutustua saareen kokonaisuudessaan. Retki alkaa lounaasta, tarkemmin sanottuna Candelariasta, ja jatkuu sitten pohjoiseen La Orotavaan. Jatkamme Icod de Los Vinosiin, joka on kuuluisa 3 000 vuotta vanhasta lohikäärmepuusta. Jatkamme kauniiseen Garachicon kylään ja sitten Erjosin huipulle, josta voit ihailla Teiden majesteettisuutta. Lopuksi käymme Los Gigantesissa, josta voit ihailla vaikuttavia kallioita.

Meillä on toinenkin retki, joka vie sinut Santa Cruz de Tenerifeen ja La Lagunaan. Retki sisältää vierailun Sierra de Mercedesiin ja Anaga-vuoristoon, jossa voit hengittää raikasta ilmaa ja tutustua Teneriffan kauniiseen kasvistoon. Matkareitin viimeinen kohde on Taganana, viehättävä kylä, joka sijaitsee Anagan maaseutupuistossa.

Vierailu Teneriffan viinikellareihin

Tällä retkellä pääset tutustumaan joihinkin saaren viinitiloihin tutustuaksesi sen viehätykseen ja kanarialaiseen tunnelmaan. Retken ensimmäinen kohde on Güimarin kylä, jossa vierailet kauniilla plantaasilla, jossa banaani on kuningas. Jatkamme Mencey de Chasnan viinitilalle, jossa opit viininvalmistusprosessista ja saat myös viininmaistiaisia. Jatkamme Villafloriin, josta voit nauttia lumoavista näkymistä Teneriffalle. Lopuksi saavumme Lagar de Chasnaan, jossa maistat saariston aitoja makuja parhaan viinin kera.

Ostokset Santa Cruz de Tenerifessä

tenerife shopping

Santa Cruz on saaren pääkaupunki ja ostosparatiisi. Santa Cruz de Teneriffan retkillämme pääset vierailemaan sen ostoskeskuksissa ja tekemään ostoksia. Muista, että tällä alueella on eksklusiivisia kauppoja, joissa on merkkivaatteita kaikille. Sinulla on runsaasti aikaa kierrellä kaupungin kaduilla ja vierailla alueen kiinnostavissa keskuksissa.

Vierailu La Gomeralla Teneriffalta käsin

Teneriffalla ollessasi sinulla on myös mahdollisuus vierailla La Gomeran saarella.

Tällä retkellä voit tutustua La Gomeran kyliin, maisemiin ja muistomerkkeihin. Lähdet matkaan Los Cristianosin satamasta ja suuntaat La Gomeran pääkaupunkiin San Sebastiániin. Merimatkasta vastaa lautta (Fred Olsen). Meillä on myös VIP-retki La Gomeralle ensiluokkaista palvelua varten. Nauti La Gomeran historiasta, sen luonnonmaisemista ja kanarialaisesta olemuksesta, joka lumoaa vierailijat.

Buggy-safarit Teneriffalle

Jos pidät dynaamisemmasta aktiviteetista, ehdotamme, että matkustat Teneriffan poluilla buggyn kyydissä. Näillä ihanilla koneilla voit tuntea olosi vapaaksi ja nauttia luonnosta aktiivisella tavalla.

Vuokraa Buggy-retki Teneriffalle, jotta voit jakaa sen ystäviesi kanssa, hengittää raitista ilmaa, saada adrenaliinisi nousemaan ja ihailla saaren maisemia. Älä huoli, jos et osaa ajaa buggia, se on itse asiassa hyvin helppoa. Aktiviteetin alussa tiimimme kertoo sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä ajamisesta ja turvallisuudestasi. Kaikki aktiviteettimme ovat turvallisia, koska meillä on vakavasti otettavien ja kokeneiden ammattilaisten tuki.

Varaukset

Jos haluat varata Teneriffan retkemme, täytä yksinkertaisesti yhteydenottolomake. Olemme sinuun yhteydessä hyvin pian. Kokeile! Puhumme tietenkin englantia, ja kaikki saarikierroksemme ovat englanninkielisiä. Järjestä lomasi Teneriffalla kanssamme etkä tule katumaan, olemme tehneet retkiä ikuisen kevään saarella jo yli 15 vuotta!

Varaa WhatsAppin kautta

Saarikierrokset ja Tenerife

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: