Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Ryhmätoiminta ja Tenerife
Ryhmätoiminta Teneriffalla

Teneriffa tarjoaa loputtoman määrän aktiviteetteja suurille ja pienille ryhmille. Hyödyntäkää ikuisen auringon saarella oleskelunne nauttimalla rannasta, tekemällä veneretkiä ja vierailemalla sen nähtävyyksissä. Kutsumme teidät ottamaan meihin yhteyttä heti, jotta saatte tietää kaikki Teneriffan ryhmille suunnatut aktiviteettimme. Kirjoita meille WhatsApp selventää epäilyksiä ja tehdä varauksia, olemme iloisia voidessamme auttaa sinua suunnittelemaan uskomaton ja unohtumaton loma.

Veneenvuokraus ryhmille Teneriffalla

perhe

Kutsumme sinut nauttimaan fantastisista seikkailuista majesteettisella veneellä Atlantilla. Meillä on veneitä jokaiseen makuun, pienistä veneistä suuriin jahteihin. Reittisuunnitelmaan kuuluu valaiden tarkkailu ja pysähdys lahden kauniissa poukamassa. Kun matkustat ryhmissä, annamme sinulle mahdollisuuden valita ateriapalvelun ruoka- ja juomatyypin. Yksityisen veneretken yksinoikeuden ansiosta voit nauttia henkilökohtaisesta tapaamisesta ilman vieraiden ihmisten seuraa, vain sinä ja valittu ryhmäsi. Kirjoita meille heti WhatsAppiin tehdäksesi pyyntösi. Älä huolehdi mistään, sinun tarvitsee vain asettaa päivämäärä ja määritellä vuokrattavan toiminnan tyyppi.

Ehdotamme, että vuokraat katamaraanin syntymäpäivien, polttareiden ja ystävien juhlien viettoon. Katamaraaneissamme on runsaasti tilaa ja miellyttävä ilmapiiri. Juomat, välipalat ja lounas sisältyvät hintaan. Nauti turvallisesta matkasta ammattitaitoisten kapteenien johdolla, joilla on pitkä kokemus navigoinnista. Kysy mitä tahansa ryhmäveneistämme Teneriffalla, ja autamme sinua mielellämme.

Jos haluatte eksklusiivisen veneretken, suosittelemme vuokraamaan luksusveneemme. Jahtimme ovat tilavia ja viihtyisiä tapahtumia ja yrityskokouksia varten. Luksusjahdeissa on erinomaiset mukavuudet viihtyisää oleskelua varten. Nauti jopa 7 päivää merellä kahden hengen hytissä ja Michelin-tähden kokin valmistamassa ruoassa.

Toisaalta moottoriveneet ovat erinomainen tapa viettää hauskaa ystävien ja perheen kanssa. Niihin mahtuu enintään 11 henkilöä, ja ne ovat ihanteellisia pieniin kokoontumisiin läheisten ystävien kanssa. Voit nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä, uida, snorklata, nauttia virkistäviä juomia ja välipaloja. Suuremmat veneet, joihin mahtuu jopa 22 henkeä, sopivat paremmin juhlatilaisuuksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Ne ovat suurempia ja tarjoavat ruokaa, juomia ja kuljetuksen. Muista tarkistaa veneiden saatavuus ja kunkin aktiviteetin erityisominaisuudet.

Vesiurheilu Teneriffalla

flash jetski tenerife las galletas
Jos etsit voimakkaita tunteita ja hauskanpitoa merellä, sinun kannattaa vuokrata vesiurheilupakettimme Teneriffalla. Tarjoamme vesiurheilua ryhmille, meillä on kaikki valmiina, jotta voit viettää upean päivän. Nauti seikkailusta vesiskoottereilla, täyttä vauhtia ja adrenaliinia. Meillä on myös fantastinen parascending lentää veden yllä ja nauttia kauniista näkymistä lahdelle. Ikään kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, pakettiin sisältyy Flyfish-lento. Kaiken mitä etsit nauttiaksesi lomastasi löydät meiltä.

Retket Teneriffaan tutustumiseen ja Quads-ajelut ryhmille

jurassic quad tenerife9
Vie perheesi ja ystäväsi mönkijäajelulle Teneriffalla. Nämä upeat ajoneuvot ovat turvallisia ja helppoja ajaa, sinun tarvitsee vain olla täysi-ikäinen ja esittää ajokorttisi. Aja pitkin kauniita polkuja ja koe nautinto ajelusta Teneriffan vehreissä tulivuorimaisemissa. Lopuksi sinun ei pidä unohtaa vuokrata retkiä ympäri saarta tutustuaksesi sen nurkkiin ja kiinnostaviin paikkoihin. Seikkailu, jota ei kannata jättää väliin lomasi aikana.

Ota yhteyttä osoitteeseen

Teneriffa tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ryhmille, aktiviteetteja löytyy jokaiseen makuun ja ikään. Tule ja nauti upeasta lomasta rakkaidesi seurassa. Anna meidän auttaa sinua Teneriffan aktiviteettien valinnassa ja varaamisessa ryhmille. Olemme omistautuneet kattamaan kaikki ryhmän näkökohdat ja tarpeet ja mukautumaan mieltymyksiisi. Ota meihin yhteyttä etukäteen arvioidaksesi aktiviteettien saatavuutta valittuina päivinä.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: