Första publicering: mars 9, 2024 |

Gruppaktiviteter i Teneriffa
Gruppaktiviteter på Teneriffa

Teneriffa erbjuder ett oändligt antal aktiviteter för stora och små grupper. Utnyttja din vistelse på ön med den eviga solen till att njuta av stranden, ta en båttur och besöka turistattraktionerna. Kontakta oss gärna redan nu för att få veta mer om alla våra aktiviteter för grupper på Teneriffa. Skriv till oss på vår WhatsApp för att klargöra dina tvivel och göra dina bokningar, vi hjälper dig gärna att planera en otrolig och oförglömlig semester.

Båtuthyrning för grupper på Teneriffa

familj

Vi inbjuder dig att njuta av fantastiska äventyr ombord på en majestätisk båt i Atlanten. Vi har båtar för alla smaker, från små båtar till stora yachter. I resplanen ingår valskådning och ett stopp vid en vacker vik i bukten. När ni reser i grupp ger vi er möjlighet att välja typ av mat och dryck för catering. Tack vare exklusiviteten med en privat båttur kan du njuta av ett personligt möte utan sällskap av främlingar, bara du och din utvalda grupp. Skriv till oss just nu på vår WhatsApp för att göra din förfrågan. Oroa dig inte för någonting, du behöver bara ange datum och definiera vilken typ av aktivitet du vill hyra.

Vi föreslår att du hyr en katamaran för att fira födelsedagar, svensexor och kompisfester. Våra katamaraner har gott om utrymme och en trevlig atmosfär. Drycker, snacks och lunch ingår. Njut av en säker resa under ledning av professionella kaptener med lång erfarenhet av navigering. Fråga efter någon av våra båtar för grupper på Teneriffa så hjälper vi dig gärna.

Om du vill ha en exklusiv båttur rekommenderar vi att du hyr våra lyxiga yachter. Våra yachter är rymliga och bekväma för evenemang och företagsmöten. Lyxyachten har utmärkta bekvämligheter för en bekväm vistelse. Njut av upp till 7 dagar till havs med dubbelhytter och mat tillagad av en kock med Michelinstjärna.

Å andra sidan är motorbåtar ett utmärkt sätt att ha trevligt med vänner och familj. De har en kapacitet på upp till 11 personer, perfekt för små sammankomster med nära vänner. Du kommer att kunna se valar i deras naturliga miljö, simma, snorkla, njuta av uppfriskande drycker och snacks. De större båtarna med en kapacitet på upp till 22 personer är mer lämpade för festliga evenemang och födelsedagskalas. De är större och erbjuder mat, dryck och transport. Kom ihåg att kontrollera tillgängligheten av båtar och de specifika egenskaperna för varje aktivitet.

Vattensporter på Teneriffa

flash jetski tenerife las galletas
Om du är ute efter intensiva känslor och roligt på havet ska du hyra våra vattensportpaket på Teneriffa. Vi erbjuder vattensporter för grupper, vi har allt klart för att du ska kunna tillbringa en fantastisk dag. Njut av ett äventyr på vattenskoter, full fart och adrenalin. Vi har också den fantastiska parascending för att flyga över vattnet och njuta av den vackra utsikten över bukten. Som om det inte vore nog ingår även en flygtur med Flyfish i paketet. Allt du letar efter för att njuta av din semester hittar du hos oss.

Utflykter för att lära känna Teneriffa och fyrhjulingsturer för grupper

jurassic quad tenerife9
Ta med familjen och vännerna på en fyrhjulingstur på Teneriffa. Dessa fantastiska fordon är säkra och lätta att köra, allt du behöver göra är att vara myndig och visa upp ditt körkort. Kör längs vackra stigar och upplev nöjet att köra genom Teneriffas frodiga vulkaniska landskap. Slutligen får du inte glömma att hyra våra utflykter runt ön för att lära känna dess hörn och intressanta platser. Ett äventyr du inte får missa under din semester.

Kontakta oss på

Teneriffa erbjuder olika aktiviteter för grupper, det finns aktiviteter för alla smaker och åldrar. Kom och njut av en härlig semester i sällskap med dina nära och kära. Låt oss hjälpa dig att välja och boka dina aktiviteter på Teneriffa för grupper. Vi är dedikerade till att täcka varje aspekt och behov av gruppen, anpassa sig till dina preferenser. Kontakta oss i förväg för att utvärdera tillgängligheten av aktiviteterna på de valda datumen.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: