Första publicering: juli 8, 2021 | Senast uppdaterad: september 30, 2022 | Författare: Jan Daniel

Fiskeresor på Teneriffa och privata fiskecharter

Teneriffa är en utmärkt plats för fiskebåtscharter. Kom ombord på våra sportfiskebåtar och öva på djuphavsfiske, trollingfiske, lätt fiske, bottenfiske och mycket mer. Om du gillar fiske och är en av dem som kopplar av framför fiskespöet måste du besöka Teneriffa.

Dela resan med andra sportfiskare eller boka helt enkelt en av våra prisvärda privata fiskecharterturer. Vi försäkrar dig att du kommer att få en fantastisk fiskeupplevelse i Atlanten. Vi har erfarna kaptener med många års erfarenhet som känner till bukten, fisketeknikerna och de bästa platserna att fiska på.

Våra fiskebåtar innehåller allt du behöver för att fiska. För att göra dina bokningar kan du kontakta oss på WhatsApp, vi informerar dig gärna om båtarna och tillgängliga datum.

Fiskar som fiskas på Teneriffa

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Teneriffa har ett mycket rikt marint liv som gör det till en av de bästa platserna i världen för fiske. Tack vare den stora mångfalden av arter är det möjligt att fiska året runt. Det gäller bara att veta vilken typ av fisk som finns under varje säsong.

Beroende på säsong kan du fiska efter blå marlin, vit marlin, tonfisk, wahoo, dorado, hästmakrill, barracuda, stingrockor, svärdfisk, hajar, grupperingar och andra typer av fiskar.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Endast sanna älskare av sporten vet hur givande den är. Medan du väntar på att en fisk ska ta ditt bete kan du beundra den vackra utsikten över havet, dela drinkar, sola och prata med vänner. Våra privata fiskeresor erbjuder också möjlighet att gå ner till havet för att simma och snorkla.

Vi erbjuder olika alternativ för fiskebåtscharter, som kan vara genom delad utflykt eller genom privat båtcharter. För att lära känna alla tillgängliga aktiviteter presenterar vi en sammanfattning. I slutet av texten hittar du en uppdelning av varje aktivitet med respektive kontaktformulär för att göra bokningar.

Fiskecharter i Las Galletas

Private Fishing Charter in Las Galletas Tenerife No licese required (1)

Vi erbjuder dig 4 timmars roligt havsfiske med din familj och dina vänner. Under resan kan ni även stanna till i bukten för ett uppfriskande dopp. Båten är utrustad med all nödvändig utrustning för fiske, såsom fiskespö, bete med mera. I utrustningen ingår en elektrisk slangrulle med 400 meter för maximal kraft vid mycket stora fiskar. Den här utflykten avgår från hamnen i Las Galletas. Du kan boka med eller utan skeppare, men om du vill köra själv behöver du ett giltigt båtkort.

Privat fiskeutflykt på södra Teneriffa

Vi har en idealisk aktivitet för dem som vill komma igång med sportfiske. Med 28-fots Bertram fiskebåts charter kan du fiska i sällskap med din familj och dina vänner. Utflykten varar i 4 timmar under vilka du kommer att kunna fiska och med säkerhet kommer du att fånga en hel del fisk. Vi ser till att vi tar båten till de bästa fiskeplatserna på Teneriffa. Dessutom får du lära dig om tekniker och tips av vår kapten Stephan med många års erfarenhet som fiskare.

Privat fiskecharter på Teneriffa med Happy Hooker

Vår fiskeresa med Happy Hooker ger dig möjlighet att fiska i Atlanten med din familj och dina vänner. Resan är helt privat, bara du och dina gäster på båten. För att få fiska och köra själv behöver du ett giltigt körkort.

Fiskeresa på Teneriffa

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Med Happy hooker kan du också åka på en fiskeresa på Teneriffa. Den här utflykten är tillgänglig för högst 7 personer.

NO LIMIT är en annan av våra båtar som är tillgänglig för sportfiskeutflykter. Njut av 4 timmar i havet ombord på en fantastisk fiskebåt.

Kom ihåg att du kan kontakta oss på vår WhatsApp för att klargöra dina tvivel, ge dig detaljer om varje utflykt och fiskecharter på Teneriffa. I listan som du hittar i slutet av texten presenterar vi dig listan över aktiviteter som finns tillgängliga för fiskecharter på Teneriffa, inuti varje aktivitet hittar du dess detaljer och kontaktformuläret för att göra bokningar.

Ombordstigning

Våra fiskeresor avgår från Puerto Colon, som ligger nära Los Cristianos, Playa de las Americas och Costa Adeje.

Drycker ingår normalt i priset. Utrustning tillhandahålls också ombord. Båtarna har med sig all nödvändig utrustning för fiske. Vi har redskap av utmärkt kvalitet och den senaste tekniken för att ge dig en tillfredsställande upplevelse. Välj bara den båt du vill ha och fyll i kontaktformuläret längst ner på varje sida.

Andra saker att göra på semestern på Teneriffa

Playa Puerto Santiago.min

Teneriffa erbjuder dig många alternativ för att njuta av din semester. Om du gillar havet lika mycket som vi gör föreslår vi båtuthyrning på Teneriffa för att fira speciella tillfällen. Om du firar en födelsedag eller bröllopsdag, vad är då bättre än att ta med familjen ut på havet. Vi har olika båtar och resvägar för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Med den privata båtuthyrningen utan skeppare kan du själv vara föraren.

Under båtturerna på Teneriffas kust kan du besöka de vackraste hörnen av bukten, besöka Los Gigantes klippor, se delfiner och valar, gå ner i havet för att svalka dig och snorkla. Om du vill boka någon av våra aktiviteter är det bara att surfa runt på webbplatsen för att hitta det du behöver. Skriv till oss direkt till WhatsApp så att vi kan ge dig råd och göra dina bokningar.

Ett annat sätt att njuta av havet är att tillbringa en avkopplande dag på Teneriffas stränder, de bästa i den kanariska skärgården. Vi rekommenderar Playa de Puerto Santiago om du vill njuta av en dag på stranden med alla bekvämligheter. Den ligger i kommunen Alajeró och har utmärkt service och där kan du utöva vattensporter med familjen, dyka och naturligtvis fiska.

Om vi fortsätter med de bästa stränderna på Teneriffa vill vi nämna Playa de los Gigantes, som ligger i Santiago del Teide. Denna strand tar emot hundratals besökare varje år för sin avslappnade atmosfär och lugna vågor, perfekt för att njuta av med familjen. Den ligger precis vid stranden av byn Los Gigantes, en plats full av passionerade fiskare och seglare. Det finns många alternativ att välja mellan, du kan också besöka Playa de Fañabé med mer gyllene sand, Playa del Duque med ett privilegierat läge eller Playa de Troya som är känd för sina fester och sin roliga atmosfär.

Assistans och bokningar

För att boka någon av våra fiskeresor på Teneriffa är det bara att skriva till oss på WhatsApp eller fylla i kontaktformuläret som bifogas varje aktivitet. Vi bjuder in dig att uppleva en majestätisk fiskeupplevelse i Teneriffaviken. Med våra utflykter kan du njuta av en fantastisk fiskedag med utmärkta resultat. Kom ihåg att med uthyrning av privata fiskebåtar kan du köra själv och njuta med din familj och dina vänner i total exklusivitet.

Boka via WhatsApp

Fiskecharter i Teneriffa

Fiskeresor i Teneriffa

Boka via WhatsApp

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: