Båtturer från Puerto de la Cruz

Båtturer från Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz är den största orten på norra Teneriffa. Många semesterfirare från hela världen väljer den på grund av de otroliga landskapen, det behagliga klimatet och den autentiska kanariska atmosfären.

 

Förutom att njuta av solen på de vackra naturstränderna finns det många utflykter och aktiviteter som du kan göra direkt i eller från Puerto de la Cruz. På vår webbplats hittar du detaljerad information om saker att göra i Puerto de la Cruz, du kan kolla in den här.

Nu vill vi prata lite mer om en av våra favoritaktiviteter – båtturer för valskådning och förklara för dig, vad du kommer att se och göra under denna fantastiska resa.

Våra båtturer startar från Puerto Colons hamn, som ligger på södra Teneriffa. Du behöver inte oroa dig för hur du ska ta dig dit på egen hand, vi erbjuder en gratis buss från ditt hotell för alla båtturer som finns tillgängliga från Puerto de la Cruz.

Teneriffa är en perfekt plats för val- och delfinskådning under hela året.

Båtutflykterna gör det möjligt för dig att se dessa vackra djur i sin naturliga miljö. Och det är till och med garanterat att du kommer att träffa en av dem.

Flasknosdelfinen och grindvalen är de mer sannolika arter som du kommer att träffa. Platserna för att se dem är koncentrerade till vattnen mellan Teneriffa och La Gomera. Så när du väl går ombord kommer du att segla i riktning mot La Gomera och göra ett stopp för att njuta av att se valar eller delfiner leka precis i närheten. Det är en helt fantastisk upplevelse för både barn och vuxna.

Förutom att titta på valar och delfiner kan du under båtresan koppla av, njuta av solen, simma och snorkla och bara ha en fantastisk tid med din familj, ditt par eller dina vänner. Med båtresan har du också möjlighet att se Teneriffas sydkust.

Och under den 4,5 timmar långa turen kan du även besöka de hisnande Los Gigantes-klipporna. Så nu förstår du varför båtturer är en av de mest populära aktiviteterna på Teneriffa och ett absolut måste.

Ett annat alternativ som endast är tillgängligt om du hyr en bil under din semester på Teneriffa (om du bor i Puerto de la Cruz) är att hyra en av våra privata båtar i Costa Adeje.

Om du vill göra en båttur är det bara att kolla in våra alternativ från Puerto de la Cruz. Att göra en bokning tar dig bara några minuter. Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss per telefon eller fylla i kontaktformuläret.

Båtturer i Puerto del la Cruz

Relaterade artiklar:

Saker att göra i Puerto de la Cruz Ta reda på de bästa sakerna du kan göra i eller...