Laivamatkat Puerto de la Cruzista

Laivamatkat Puerto de la Cruzista

Guide

Tällä kertaa puhumme laivamatkoista Puerto de La Cruzista ja kaikesta siitä, mistä voit nauttia, jos haluat seikkailla merellä. Me bananapalmbay.com-sivustolla olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat vaihtoehdot meriretkelle.

Sen lisäksi, että voit nauttia auringosta kauniilla luonnonrannoilla, tarjolla on paljon veneretkiä, jotka voi tehdä suoraan Puerto de la Cruzissa tai sieltä käsin. Venematkan aikana voit rentoutua, nauttia auringosta, uida ja snorklata ja vain pitää hauskaa perheesi, kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Puerto de la Cruzista lähtevät veneretket antavat sinulle mahdollisuuden tutustua Teneriffan etelärannikkoon ja nauttia sen luonnonkauneudesta.

Retket delfiinien ja valaiden katseluun Teneriffalla

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Jos et tiedä, mitä tehdä Puerto de la Cruzissa lasten kanssa, suosittelemme viemään heidät katsomaan delfiinejä ja valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Kokemuksesta tiedämme, että lapsilla on kaikkein hauskinta nähdä merieläimiä, ja he juhlivat tyylikkäästi, kun näkevät ne lähestyvän. Teneriffa on täydellinen paikka valaiden ja delfiinien tarkkailuun ympäri vuoden.

Valas- ja delfiinintarkkailuveneajelut ovat yksi asiakkaidemme suosituimmista aktiviteeteista. Tässä kerromme, mitä näet ja teet valaan- ja delfiininbongausretkillä. Veneretkillä voit nähdä nämä viehättävät eläimet niiden luonnollisessa ympäristössä, ja kohtaat taatusti jopa yhden niistä.

Pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat ovat lajeja, joita todennäköisimmin tavataan. Niiden havaintopaikat keskittyvät Teneriffan ja La Gomeran välisille vesille. Kun siis nouset laivaan, purjehdit La Gomeran suuntaan ja pysähdyt nauttimaan valaiden tai delfiinien tarkkailusta lähiseudun leikeissä. Se on aivan henkeäsalpaava kokemus lapsille ja aikuisille.

Tarjoamme myös retken La Gomeralle Puerto de la Cruzista ja Teneriffan lähialueilta. Aktiviteettiin kuuluu nouto eri paikoista Teneriffan etelä- ja pohjoispuolella, ja sen jälkeen laiva lähtee Puerto de Los Cristianosissa La Gomeralle. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä WhatsAppissa, niin autamme sinua varausten tekemisessä.

Laivamatkat Puerto de la Cruzista Los Gigantesin kallioille

4,5 tunnin matkallamme voit vierailla Los Gigantesin vaikuttavilla kallioilla. Veneretki on yksi Teneriffan suosituimmista aktiviteeteista ja ehdoton must. Los Acantiladosista tekee uskomattoman niiden valtava koko, joka ylittää paikoin 600 metrin korkeuden. Ne kohoavat tasaisesti merestä ja muodostavat muurin, joka suojaa Teneriffan saaren sisäosaa. Näiden kalliomuodostelmien lähellä oleminen on hyvin jännittävää, se herättää yllätyksen ja hämmästyksen tunteita. Jos haluat vierailla Los Gigantesin kallioilla, ota meihin yhteyttä, niin ehdotamme parhaita veneretkiä, jotka vievät sinut sinne.

Masca Bayn veneretket

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (2)

Masca Bay on toinen kiinnostava paikka, josta haluamme kertoa sinulle. Kyseessä on kallioilla sijaitseva kaunis ranta, joka on piilossa, koska sinne on vaikea päästä. Sinne pääsee vain vedestä käsin, ja Costa Adejesta lähtevät veneretket mahdollistavat sen. Se on ranta, joka on edelleen villi ja kesyttämätön.

Se sijaitsee Mascan rotkon päässä Los Acantilados de Los Gigantesissa. Jotkut seikkailijat pääsevät sinne rotkosta, mutta se on vaativa kiipeilyreitti kokeneemmille. Tämän rannan saavuttaminen on lahja, palkinto ponnisteluistasi ja palkinto lomastasi. Rannalle on ominaista sen tumma hiekka, joka on vulkaanisen toiminnan tuote.

Katamaraanin vuokraus Los Acantiladosiin

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Katamaraanimme ovat loistavia veneitä upeaan meripäivään ystävien ja perheen kanssa. Ne ovat tilavia ja suunniteltu viettämään miellyttäviä hetkiä rakkaimpien ihmisten seurassa. Katamaraani lähtee Puerto Colónista kohti Los Acantiladosia. Matkan varrella huomaat, että viehättävät merieläimet lähestyvät. Kuten mainitsimme, niitä nähdään usein tällä lahden alueella. Luotsivalaat ovat ystävällisimpiä, joita voit tavata, ja pienellä tuurilla yksi niistä tulee tervehtimään. Katamaraaniretkellä voit myös mennä alas veteen viilentymään ja uimaan. Kutsu ystäväsi ja perheesi mukaan nauttimaan mukavasta ajelusta Atlantin valtamerellä.

Meillä on myös suurempi Royal Dolphin -katamaraani useampia vieraita varten. Tällä veneellä voit nähdä delfiinien ja valaiden kulkevan veneen alla vedenalaisten ikkunoiden ansiosta, joista näet merenpohjan. Voit myös nauttia virkistävästä uinnista Atlantin vesissä ja ilahduttaa makuhermojasi hintaan sisältyvällä buffetlounaalla. Jos haluat lähteä snorklaamaan Puerto de la Cruziin, katamaraaniretki on erinomainen vaihtoehto, käytä tilaisuus uintiin ja snorklaukseen veneen pysähtyessä Masca-lahdella.

Retki valaiden katseluun arabialaisella veneellä

Meillä on sinulle aito itämainen purjevene. Poikkeuksellinen vene, jossa on ainutlaatuinen teema, joka häiritsee sinua ja nauttii merestä. Retki Shogunilla on suunniteltu delfiinien, luotovalaan ja valaiden näkemiseen. Voit valita eri pituisia aikoja nauttiaksesi tästä retkestä pidempään. Tämän retken aikana vierailet Los Gigantesin kallioilla, Mascan lahdella ja voit laskeutua veteen uimaan ja vilvoittelemaan. Retki sisältää lounaan. Jos haluat varata tämän retken, tekstin lopussa on lisätietoja tästä aktiviteetista ja kaikista muista aktiviteeteista, joita meillä on tarjolla.

Toinen vaihtoehto, joka on käytettävissä vain, jos vuokraat auton Teneriffan lomasi ajaksi (majoitut Puerto de la Cruzissa), on vuokrata yksi yksityisveneistämme Costa Adejesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä heti, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Muista, että voimme auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan aktiviteetin ja antaa sinulle parhaita suosituksia kokemuksemme perusteella.

Puerto de la Cruz

Things to do in Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz on Teneriffan pohjoisosan tärkein matkailukeskus. Monet lomailijat kaikkialta maailmasta valitsevat sen uskomattomien maisemien, miellyttävän ilmaston ja aidon kanarialaisen ilmapiirin vuoksi.

Yksi Puerto de la Cruzin viehättävimmistä rannoista on Playa Bollullo. Lähes piilossa olevan sijaintinsa ansiosta se näyttää edelleen villiltä ja luonnolliselta. Täältä löydät rauhaa ja rentoutumista. Voit nauttia kauniista maisemista samalla kun otat aurinkoa ja rentoudut hiekalla. Siellä käyvät ihmiset, jotka haluavat päästä pois kaupungin hälinästä. Siellä on seesteinen aallokko, jossa voit viettää hauskaa koko perheen kanssa ilman huolia. Siellä on myös alueita, joiden aallot sopivat surffaukseen.

Toinen ranta, jota ei kannata jättää väliin, jos lomailet Puerto de la Cruzissa, on Playa Jardín. Nimensä mukaisesti se on kaunis ranta, jota ympäröivät monet kukat ja koristekasvit. Toisin kuin Playa Bollullo, tämä ranta on lähempänä kaupunkia, joten se tarjoaa matkailijoille erittäin houkuttelevan kaupunkitunnelman. Se on myös lähempänä kävelykatua, joka puolestaan yhdistää sen kaupallisiin laitoksiin ja ravintoloihin. Playa Jardínista löydät kaikki tarvittavat palvelut kylpijän viihtyvyyden, kohtalaisen tuulen ja rauhallisten aaltojen takaamiseksi.

Varaukset

Useimmat veneretkemme lähtevät Puerto Colónista, joka sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Mutta älä ole huolissasi siitä, miten pääset sinne, sillä tarjoamme kaikille veneretkille ilmaisen bussikuljetuksen hotelliltasi, joka on saatavilla Puerto de la Cruzista.

Meillä on myös veneretkiä Puerto de los Gigantesista, yksityisellä Dolphins & Relax -risteilyllämme voit tehdä retken Los Gigantesin kallioille, Punta de Tenolle ja Mascan lahdelle. Hyödynnä pysähdys rannalla uimaan vesileluilla ja snorklaamaan.

Jos haluat lähteä laivamatkalle Puerto de la Cruzista tai jostain muusta paikasta saarella, tarkista saatavilla olevat vaihtoehdot. Varauksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä WhatsAppilla tai täyttää yhteydenottolomakkeemme. Olemme auttaneet asiakkaitamme jo vuosien ajan löytämään Teneriffan parhaat veneretket ja muut aktiviteetit, luota meihin, me tiedämme, mitä tarvitset, jotta voit nauttia lomastasi täysillä.

Veneretket ja Puerto del la Cruz

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Puerto del la Cruz