Boottochten vanuit Puerto de la Cruz

Boottochten vanuit Puerto de la Cruz

Guide

Puerto de la Cruz is het belangrijkste resort in het noorden van Tenerife. Veel vakantiegangers van over de hele wereld kiezen voor het ongelooflijke landschap, het comfortabele klimaat en de authentieke Canarische sfeer.

Naast het genieten van de zon op de prachtige natuurlijke stranden, zijn er veel excursies en activiteiten, wat u direct in of vanuit Puerto de la Cruz kunt doen. Op onze website kunt u gedetailleerde informatie vinden over wat er te doen is in Puerto de la Cruz, u kunt het hier bekijken.

Nu willen we graag wat meer vertellen over een van onze favoriete activiteiten – de walvissafari’s en u uitleggen wat u gaat zien en doen tijdens deze fantastische reis.

Onze boottochten starten vanuit de haven van Puerto Colon, die in het zuiden van Tenerife ligt. U hoeft zich geen zorgen te maken, hoe u er op eigen gelegenheid kunt komen, wij bieden een gratis bus aan vanaf uw hotel voor alle boottochten, beschikbaar vanaf Puerto de la Cruz.

Tenerife is een perfecte plek om het hele jaar door walvissen en dolfijnen te spotten.

Tijdens de boottochten kunt u deze prachtige dieren in hun natuurlijke omgeving zien. En het is zelfs gegarandeerd dat u een van hen zult ontmoeten.

De tuimelaardolfijn en de grienden zijn waarschijnlijker soorten die u zult ontmoeten. De plekken om ze te zien zijn geconcentreerd in de wateren tussen Tenerife en La Gomera. Dus zodra u aan boord bent, vaart u naar La Gomera en maakt u een stop om te genieten van het kijken naar walvissen of dolfijnen die in de buurt spelen. Het is een verbluffende ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Naast het kijken naar walvissen en dolfijnen, zult u tijdens de boottocht ontspannen, genieten van de zon, zwemmen en snorkelen en gewoon een geweldige tijd hebben met uw familie, stel of vrienden. Met de boottocht heeft u ook de mogelijkheid om de zuidkust van Tenerife te zien.

En met de 4,5 uur durende tocht kunt u zelfs de adembenemende kliffen van Los Gigantes bezoeken. U begrijpt nu dus waarom de boottocht een van de meest populaire activiteiten op Tenerife is en een absolute aanrader.

Een andere optie die alleen beschikbaar is als u een auto huurt tijdens uw vakantie op Tenerife (verblijf in Puerto de la Cruz), is het huren van een van onze privé boten in Costa Adeje.

Als u een boottochtje wilt maken, bekijk dan onze opties van Puerto de la Cruz. Het maken van een boeking kost u slechts een paar minuten. Als u vragen heeft, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

 

Boottochten in Puerto del la Cruz

Gerelateerde artikelen:

In dit bericht zullen we je een complete gids laten zien van dingen die je kunt doen in...

Stranden in Puerto del la Cruz

Het is een stadsstrand, zeer populair in de omgeving van Tenerife, en ontvangt een groot...
Het is een prachtig strand op Tenerife dat nog onbekend is bij veel toeristen, zodat het...