Walvissen en dolfijnen kijken vanuit Puerto de la Cruz met vervoer

Walvissen en dolfijnen kijken vanuit Puerto de la Cruz met vervoer

Guide

Ons bedrijf is gespecialiseerd in walvisexcursies vanuit Puerto de la Cruz en andere gebieden op Tenerife. Wij nodigen u uit om van deze geweldige activiteit te genieten tijdens uw vakantie op het eiland. Wij bieden u op verzoek fantastische excursies met vervoer inbegrepen in verschillende gebieden van Tenerife.

Op onze website vindt u ook verschillende boten om een geweldige dag op zee door te brengen. Wij bieden u boten, jachten, zeilboten, catamarans en andere boten. Neem uw vrienden en familie mee om belangrijke gebeurtenissen op zee te vieren.

Walvissen en dolfijnen kijken vanuit Puerto de la Cruz

Tijdens deze activiteit kunt u de zeefauna van Tenerife van dichtbij zien en leren kennen in hun natuurlijke habitat. Het is een geweldige en zeer lonende ervaring. Onze boten zijn veilig voor het milieu en de walvisachtigen.

We hebben kapiteins met lange ervaring die deze service aanbieden. Zij kennen de baai van Tenerife en de beste plaatsen om walvissen te spotten heel goed.

Zoals we allemaal weten is Tenerife een van de beste plaatsen ter wereld om walvissen, dolfijnen en andere walvisachtigen te zien. We kunnen niet garanderen dat u veel zeedieren zult zien, maar we weten wel dat de kans groot is. In de wateren tussen Tenerife en het eiland La Gomera komen het hele jaar door verschillende soorten walvisachtigen voor.

Wij nodigen u uit om ze met respect te observeren en hun schoonheid te bewonderen. U kunt foto’s nemen, video’s opnemen en gewoon genieten van het moment. Wat u niet kunt doen is zwemmen met de dolfijnen en andere dieren, geen afval in het water gooien en geen harde geluiden maken die hen kunnen afschrikken.

Neem je partner mee voor een romantisch uitje, gezegend door de zee en het plezier van de walvisachtigen in de buurt van de boot. Het is ook een mooie gelegenheid om de kinderen te verrassen, die erg genieten van deze activiteit.

Wat kunt u doen tijdens het walvissen en dolfijnen kijken?

 los-gigantes-tenerife-spain
We weten dat het kijken naar deze prachtige dieren een fantastische activiteit op zich is, maar u kunt ook genieten van andere activiteiten tijdens de boottochten in Puerto de La Cruz. We nodigen u uit om een walvis- en dolfijnobservatie excursie te boeken die u ook in staat stelt om:

 • Ontspannen op de boot
 • Zonnen in de zon
 • Het uitzicht te bewonderen
 • Delen met familie, vrienden en partner
 • De kliffen van Los Gigantes te bewonderen
 • Verfris u en zwem in een van de stranden van Tenerife

U kunt onze boottochten van verschillende duur boeken. De langere routes omvatten een bezoek aan de kliffen van Los Gigantes, een majestueus natuurmonument dat u niet mag missen. Deze immense muren rijzen boven de kust van Tenerife uit tot een gemiddelde hoogte van 500 meter. Ook onderwaterduikers kunnen dicht bij hun fundamenten zwemmen, die op een diepte tot 30 meter te zien zijn.

Een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen is de baai van Masca. Dit is een iconisch strandje op Tenerife. Het ligt op de kliffen en is alleen per boot of wandelend te bereiken. U vindt er een comfortabele natuurlijke omgeving die uitnodigt tot ontspanning. Als u een boottocht wilt boeken die deze punten omvat, schrijf ons dan op WhatsApp en wij helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte activiteit voor u.

Walvisachtigen die je op Tenerife kunt zien

In dit gedeelte vertellen we je graag over enkele van de walvisachtigen die je kunt zien tijdens de boottochten om walvissen te spotten.

Tuimelaar (Tursiops truncatus)

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (1)
Dit is de bekendste dolfijnsoort in de wateren van Tenerife. Hij wordt zeer dicht bij de kust aangetroffen, zwemmend in groepen van 20 tot 30 individuen. Ze bereiken een grootte van 3 meter op volwassen leeftijd en gemiddeld ongeveer 2,7 meter tijdens hun vroege volwassenheid. U kunt ze het hele jaar door zien in bepaalde gebieden van de zuidwestkust van Tenerife.

Grienden (Globicephala macrorinchus)

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Ook bekend als griend. Het is een soort die behoort tot de familie van de dolfijnachtigen, maar vanwege zijn grootte onder de noemer walvis valt. Het is een tandwalvis die meer dan 5 meter lang kan zijn en meer dan 2 ton kan wegen. Hij is het hele jaar door aanwezig op Tenerife.

Naast deze soorten walvisachtigen zijn er op Tenerife nog andere te zien gedurende bepaalde perioden van het jaar. Het maakt ook deel uit van de trekroute van andere walvisachtigen, dus u kunt ze ook zien als u op het juiste moment gaat. In de volgende lijst tonen we u enkele dolfijnen of walvissen die u op Tenerife kunt zien:

 • Vinvis
 • Bryde’s walvis
 • Noordelijke vinvis
 • Gestreepte dolfijn
 • Fraser’s dolfijn
 • Orka
 • Risso’s dolfijn
 • Potvis
 • Dwergpotvis
 • onder andere

Privé walvis- en dolfijnexcursie in Puerto de la Cruz

Hieronder vindt u een overzicht van onze privé bootexcursies die beschikbaar zijn in Puerto de la Cruz. Aan het eind van de tekst vindt u de volledige lijst met activiteiten. Als u op elke activiteit klikt, ziet u meer details en het boekingsformulier.

Motorboot charter voor walvissen kijken met Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Dit is een indrukwekkende motorboot met een capaciteit van 12 personen waarmee u in alle comfort van de zee kunt genieten. We vertrekken vanuit de haven van Puerto Colon naar de meest geschikte gebieden om de walvissen en dolfijnen van Tenerife te zien. Na het genieten van de zeedieren gaat de boot voor anker zodat iedereen kan gaan zwemmen en snorkelen.

Neptuno privé boot charter voor groepen

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Met deze prachtige boot voor maximaal 22 gasten vergeet u alle problemen. Geniet van een onvergetelijke dag in de wateren van Tenerife Zuid. U zult in staat zijn om walvisachtigen van dichtbij te zien in hun natuurlijke omgeving. Na het waarderen van de schoonheid van de dolfijnen, vaart de boot naar een baai om te zwemmen en te snorkelen.

Privé boot charter om walvissen te spotten met Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Huur nu deze sensationele zeilboot voor maximaal 7 passagiers. Kom genieten van een fascinerend avontuur om walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien. Feest met uw vrienden en familie in de Atlantische Oceaan met exclusiviteit. De boot komt heel dicht bij de plaatsen waar de walvisachtigen langskomen, zodat u ze kunt zien en horen. Na de waarneming kunt u afkoelen in een prachtige baai. Snorkeluitrusting, drankjes en snacks zijn inbegrepen.

Gedeelde excursies om dolfijnen en walvissen te zien vanuit Puerto de la Cruz

Hieronder vindt u de lijst met beschikbare excursies en boten voor het bekijken van walvissen en dolfijnen vanuit Puerto de la Cruz.

Walvissen en dolfijnen kijken op Tenerife met Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Wij bieden u deze fantastische excursie met pick-up van de belangrijkste hotels in Puerto de La Cruz. Met een duur van 4 en een half uur, zult u in staat zijn om te delen met de walvisachtigen van Tenerife vanuit Puerto de la Cruz.

Ontspan tijdens deze rustige zeetocht waarbij u ook Los Gigantes Cliffs en Masca Bay kunt bezoeken. De boot vaart naar de gebieden waar de kans op walvissen het grootst is voor een geslaagde walvistocht.

De tocht omvat een wandeling langs de kliffen van Los Gigantes om hun grootsheid te bewonderen en vervolgens een stop bij Masca Bay voor een verfrissende duik. Daarna genieten we van een heerlijke lunch en keren we uiteindelijk terug naar de haven. Geniet met uw vrienden en familie van een leuke dag op zee met walvissen en dolfijnen.

Walvisexcursie in Tenerife met Royal Dolphin vanuit Puerto de la Cruz

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Wij nodigen u uit om aan boord te stappen van de Royal Dolphin, een grote catamaran om met vrienden te feesten en een leuke tijd te hebben. Als je in Puerto de la Cruz bent, is deze activiteit iets voor jou.

Met een duur van 4,5 uur biedt de Royal Dolphin u een leuke en plezierige excursie om walvissen en dolfijnen te zien op Tenerife. Met deze boot is de ervaring leuker en laat het de beste herinneringen achter. De boot is uitgerust met onderwaterramen in de vloer, waardoor u de dieren rustig onder zee kunt zien zwemmen.

De boot is ook uitgerust met onderwatercamera’s die prachtige video’s opnemen van de onderwateractiviteit die aan boord worden geprojecteerd. U kunt via de televisies genieten van het ontspannen en serene tempo waarin de dieren de boot naderen.

Na de waarneming gaat de boot richting Los Gigantes Cliffs, die u zullen imponeren met hun grote omvang en hoogte. Dan komen we aan bij Masca Bay om te zwemmen en te spelen op het strand met vrienden. De tour eindigt met een heerlijk lunchbuffet voordat we terugkeren naar de haven.

Deze activiteit biedt pick-up in Puerto de La Cruz, alles wat je hoeft te doen is ons te schrijven naar onze WhatsApp om de beschikbaarheid van de transfer te controleren volgens de plaats waar je verblijft.

Maxicat catamarantocht naar de reuzen

Met deze 5 uur durende activiteit kunt u dolfijnen en walvissen zien vanuit Puerto de la Cruz. Wij bieden de transfer aan op aanvraag, vergeet niet om ons vooraf te schrijven op WhatsApp om uw reserveringen te maken.

maxicat catamaran tenerife
Tijdens deze excursie kunt u de meest charmante zeedieren van het eiland van dichtbij bekijken. In het gebied bij La Gomera zijn er veel dolfijnen en walvissen die vaak naar de boten komen om hallo te zeggen.

Na de waarneming zet de Maxicat koers naar de baai van Masca zodat iedereen kan afkoelen in de zee. De wateren van de Atlantische Oceaan wachten op u om te genieten van een sensationele dag. U kunt zonnebaden, in het zand spelen, zwemmen en snorkelen. U zult een geweldige dag doorbrengen met uw familie en beste vrienden.

Vervoer

Wij bieden ophaalmogelijkheden vanaf verschillende plaatsen in Puerto de La Cruz. Om je meer informatie te geven, contacteer ons nu op onze WhatsApp om de beschikbaarheid van de transfer te controleren volgens de plaats waar je verblijft.

We nodigen je uit om onze walvisspot activiteiten vanuit Puerto de la Cruz te boeken. We hebben alles wat je nodig hebt om van de ervaring te genieten. We hebben eerste klas boten, ervaren kapiteins en routes aangepast aan de smaak van onze klanten. Laat alles in onze handen. Wij stellen onze WhatsApp tot uw beschikking om uw twijfels kenbaar te maken en uw reserveringen te maken. In de lijst aan het einde van de tekst tonen wij u een meer specifiek detail van onze activiteiten en wanneer u elke activiteit invoert vindt u alles wat zij bieden samen met een contactformulier voor uw reservering. Wij wachten op u voor een magische ervaring tijdens uw vakantie in Tenerife.

 

Walvissen kijken in Puerto del la Cruz

Gerelateerde artikelen:

			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Boottochten vanuit Puerto de la Cruz
Deze keer zullen we het hebben over boottochten vanuit Puerto de La Cruz en alles waar je...
			Things to do in Puerto de la Cruz - Dingen om te doen in Puerto de la Cruz
In dit bericht zullen we je een complete gids laten zien van dingen die je kunt doen in...

Stranden in Puerto del la Cruz

			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Strand
Het is een prachtig strand op Tenerife dat nog onbekend is bij veel toeristen, zodat het...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Strand
Het is een stadsstrand, zeer populair in de omgeving van Tenerife, en ontvangt een groot...