Valaan- ja delfiininbongaus Puerto de la Cruzista kuljetuksen kanssa

Valaan- ja delfiininbongaus Puerto de la Cruzista kuljetuksen kanssa

Guide

Yrityksemme on erikoistunut valaanbongausretkiin Puerto de la Cruzista ja muilta Teneriffan alueilta. Kutsumme sinut nauttimaan tästä upeasta aktiviteetista lomasi aikana saarella. Tarjoamme pyynnöstä upeita retkiä, joihin sisältyy kuljetus Teneriffan eri alueilla.

Sivustoltamme löydät myös erilaisia veneitä, joilla voit viettää upean päivän merellä. Tarjoamme sinulle veneitä, jahteja, purjeveneitä, katamaraaneja ja muita veneitä. Ota ystäväsi ja perheesi mukaan juhlimaan tärkeitä tapahtumia merellä.

Valaan- ja delfiininbongaus Puerto de la Cruzista käsin

Tämän aktiviteetin aikana pääset näkemään ja tutustumaan Teneriffan merieläimistöön läheltä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Se on hieno ja erittäin palkitseva kokemus. Veneemme ovat turvallisia ympäristölle ja valaille.

Meillä on kapteenit, joilla on pitkä kokemus tämän palvelun tarjoamisesta. He tuntevat hyvin Teneriffan lahdet ja parhaat paikat valaiden tarkkailuun.

Kuten kaikki tiedämme, Teneriffa on yksi maailman parhaista paikoista nähdä valaita, delfiinejä ja muita valaita. Emme voi taata, että näet monia merieläimiä, mutta tiedämme, että mahdollisuus niiden näkemiseen on hyvä. Teneriffan ja La Gomeran saaren välisillä vesillä viihtyvät eri valaslajit ympäri vuoden.

Kutsumme sinut tarkkailemaan niitä kunnioittavasti ja ihailemaan niiden kauneutta. Voit ottaa valokuvia, nauhoittaa videoita ja yksinkertaisesti nauttia hetkestä. Se, mitä et voi tehdä, on uida delfiinien ja muiden eläinten kanssa, et saa heittää roskia veteen etkä pitää kovia ääniä, jotka saattavat pelästyttää ne.

Ota kumppanisi mukaan romanttiselle retkelle, jota siunaa meri ja veneen lähellä olevien valaiden ilo. Se on myös loistava tilaisuus yllättää lapset, jotka nauttivat suuresti tästä toiminnasta.

Mitä voit tehdä valaiden ja delfiinien tarkkailun aikana?

 los-gigantes-tenerife-spain
Tiedämme, että näiden kauniiden eläinten katselu on jo itsessään fantastista puuhaa, mutta Puerto de La Cruzin veneretkien aikana voi kuitenkin nauttia myös muista aktiviteeteista. Kutsumme sinut varaamaan valaan- ja delfiininbongausretken, jolla voit myös:

 • rentoutua veneessä
 • ottaa aurinkoa auringossa
 • Ihailla näkymiä
 • Jaa kokemuksesi perheen, ystävien ja kumppanin kanssa
 • Ihailla Los Gigantesin kallioita
 • Virkistäydy ja ui yhdellä Teneriffan rannoista

Voit varata laivamatkojamme eri kestoilla. Pidemmät matkat sisältävät vierailun Los Gigantesin kallioille, majesteettiselle luonnonmuistomerkille, jota et voi jättää väliin. Nämä valtavat seinämät kohoavat Teneriffan rannikon yläpuolelle keskimäärin 500 metrin korkeuteen. Vedenalaiset sukeltajat voivat myös uida lähelle niiden perustuksia, jotka näkyvät jopa 30 metrin syvyydessä.

Toinen nähtävyys, jota ei kannata jättää väliin, on Mascan lahti. Se on Teneriffan ikoninen pikkuranta. Se sijaitsee kallioilla, ja sinne pääsee vain veneellä tai patikoimalla. Siellä on viihtyisä luontoympäristö, joka kutsuu rentoutumaan. Jos haluat varata veneretken, joka sisältää nämä kohdat, kirjoita meille WhatsAppiin, niin autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivimman aktiviteetin.

Teneriffalla nähtävät valaat

Tässä osiossa haluaisimme kertoa sinulle joistakin valaslajeista, joita voit nähdä valaidenbongausveneajeluilla.

Pullonokkadelfiini (Tursiops truncatus)

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (1)
Tämä on Teneriffan vesien tunnetuin delfiinilaji. Sitä voi tavata hyvin lähellä rannikkoa uimassa 20-30 yksilön ryhmissä. Sukukypsyessään ne saavuttavat 3 metrin pituuden ja keskimäärin noin 2,7 metrin pituuden varhaisaikuisuutensa aikana. Niitä voi nähdä ympäri vuoden tietyillä Teneriffan lounaisrannikon alueilla.

Luotsivalaat (Globicephala macrorinchus)

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Tunnetaan myös nimellä luotsivalas. Se on delfiinien heimoon kuuluva laji, mutta kuuluu kokonsa vuoksi nimitykseen valas. Se on hammasvalas, joka voi olla yli 5 metriä pitkä ja painaa yli 2 tonnia. Sitä esiintyy Teneriffalla ympäri vuoden.

Näiden valaslajien lisäksi Teneriffalla esiintyy myös muita lajeja tiettyinä vuodenaikoina. Teneriffa on myös osa muiden valaiden muuttoreittiä, joten voit nähdä niitäkin, jos menet sinne oikeaan aikaan. Seuraavassa luettelossa esittelemme joitakin delfiinejä tai valaita, joita voit nähdä Teneriffalla:

 • Suomunvalas
 • Brydevalas
 • Pohjoinen valas
 • raidallinen delfiini
 • Fraser-delfiini
 • Tappajavalas
 • Risso-delfiini
 • Spermavalas
 • Kääpiövalas
 • muun muassa

Yksityinen valaiden ja delfiinien tarkkailuretki Puerto de la Cruzissa

Alta löydät yleiskatsauksen Puerto de la Cruzissa tarjolla olevista yksityisistä veneretkistämme. Tekstin lopussa on täydellinen luettelo aktiviteeteista. Kun klikkaat kutakin, näet lisätietoja ja varauslomakkeen.

Moottoriveneen vuokraus valaiden tarkkailua varten Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Tämä on vaikuttava moottorivene, johon mahtuu 12 henkilöä ja jonka avulla voit nauttia merestä mukavasti. Lähdemme Puerto Colonin satamasta sopivimmille alueille Teneriffan valaiden ja delfiinien näkemiseen. Kun olet nauttinut merieläimistä, vene ankkuroituu, jotta kaikki voivat mennä uimaan ja snorklaamaan.

Neptunon yksityisveneen tilausryhmille

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Tällä upealla veneellä, johon mahtuu jopa 22 vierasta, unohdat kaikki ongelmat. Nauttikaa unohtumattomasta päivästä Teneriffan eteläisten vesien äärellä. Pääset näkemään valaita läheltä niiden luonnollisessa ympäristössä. Arvosteltuasi delfiinien kauneutta vene suuntaa kohti poukamaa, jossa voit uida ja snorklata.

Yksityinen veneen vuokraus valaiden tarkkailua varten Galatean kanssa

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Vuokraa tämä sensaatiomainen purjevene enintään 7 matkustajalle juuri nyt. Tule nauttimaan kiehtovasta seikkailusta nähdäksesi valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Juhli ystävien ja perheen kanssa Atlantin valtamerellä yksinoikeudella. Vene saapuu hyvin lähelle paikkoja, joissa valaat kulkevat, joten voit nähdä ja kuulla ne. Näköhavainnon jälkeen voitte vilvoitella kauniissa poukamassa. Snorklausvälineet, juomat ja välipalat sisältyvät hintaan.

Yhteiset retket delfiinien ja valaiden katseluun Puerto de la Cruzista käsin

Alla on luettelo retkistä ja veneistä, joilla voit katsella valaita ja delfiinejä Puerto de la Cruzista.

Valas- ja delfiinienbongaus Teneriffalla Freebirdin kanssa

catamaran tour with freebird to los gigantes
Tarjoamme sinulle tämän upean retken, joka noudetaan Puerto de La Cruzin tärkeimmistä hotelleista. Kesto on 4 ja puoli tuntia, ja voit jakaa Teneriffan valaiden kanssa Puerto de la Cruzista.

Rentoudu tällä rauhallisella meriretkellä, jonka aikana voit vierailla myös Los Gigantesin kallioilla ja Mascan lahdella. Vene suuntaa kohti alueita, joilla valasbongaus on todennäköisintä onnistuneen valasbongausmatkan takaamiseksi.

Retkellä kävelet Los Gigantesin kallioita pitkin ihailemaan niiden mahtavuutta ja pysähdyt Masca Baylle virkistävälle uinnille. Sen jälkeen nautimme herkullisen lounaan ja palaamme lopulta satamaan. Nauti ystävien ja perheen kanssa hauskasta päivästä merellä valaiden ja delfiinien seurassa.

Valaanbongausretki Teneriffalla Royal Dolphinin kanssa Puerto de la Cruzista käsin

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Kutsumme sinut Royal Dolphinin, suuren ja suuren katamaraanin kyytiin juhlimaan ystävien kanssa ja pitämään hauskaa. Jos olet Puerto de la Cruzissa, tämä aktiviteetti on sinua varten.

Royal Dolphin kestää 4,5 tuntia, ja se tarjoaa sinulle hauskan ja nautinnollisen retken nähdä valaita ja delfiinejä Teneriffalla. Tällä veneellä kokemus on hauskempi ja jättää parhaat muistot. Veneessä on lattiassa vedenalaiset ikkunat, joiden kautta näet eläinten uivan rauhallisesti meren alla.

Veneessä on myös vedenalaiset kamerat, jotka tallentavat vedenalaisesta toiminnasta kauniita videoita, jotka voidaan heijastaa aluksella. Televisioiden kautta voit nauttia rentoutuneesta ja rauhallisesta tahdista, kun eläimet lähestyvät venettä.

Havaintojen jälkeen vene suuntaa kohti Los Gigantesin kallioita, jotka tekevät vaikutuksen suurella koollaan ja korkeudellaan. Sitten saavumme Masca Bayhin, jossa voit uida ja leikkiä rannalla ystävien kanssa. Retki päättyy herkulliseen buffetlounaaseen ennen paluuta satamaan.

Tämä aktiviteetti tarjoaa noudon Puerto de La Cruzista, sinun tarvitsee vain kirjoittaa meille WhatsAppiin tarkistaaksesi kuljetuksen saatavuuden majoituspaikkasi mukaan.

Maxicat-katamaraaniretki jättiläisiin

Tällä 5 tunnin aktiviteetilla näet delfiinejä ja valaita Puerto de la Cruzista käsin. Tarjoamme kuljetuksen pyynnöstä, muista kirjoittaa meille WhatsAppiin etukäteen tehdäksesi varaukset.

maxicat catamaran tenerife
Tällä retkellä pääset näkemään saaren viehättävimmät merieläimet läheltä. La Gomeran lähialueella on paljon delfiinejä ja valaita, jotka tulevat usein veneiden luo tervehtimään.

Näköhavainnon jälkeen Maxicat suuntaa Mascan lahdelle, jotta kaikki voivat vilvoitella meressä. Atlantin vedet odottavat sinua nauttimaan sensaatiomaisesta päivästä. Voit ottaa aurinkoa, leikkiä hiekassa, uida ja snorklata. Vietät upean päivän perheesi ja parhaiden ystäviesi kanssa.

Kuljetus

Tarjoamme noutoa Puerto de La Cruzin eri paikoista. Jotta saat lisätietoja, ota meihin yhteyttä juuri nyt meidän WhatsApp tarkistaa saatavuutta kuljetuksen mukaan paikkaan, jossa olet oleskelevat.

Kutsumme sinut varaamaan valaanbongausaktiviteettimme Puerto de la Cruzista. Meillä on kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi kokemuksesta. Meillä on ensiluokkaiset veneet, kokeneet kapteenit ja asiakkaidemme makuun sovitetut reitit. Jätä kaikki meidän käsiimme. Laitamme WhatsAppin käytettäväksi, jotta voit kertoa meille epäilyksesi ja tehdä varauksesi. Tekstin lopussa olevassa luettelossa näytämme sinulle tarkemmat yksityiskohdat toiminnoistamme, ja kun siirryt kuhunkin niistä, löydät kaiken, mitä ne tarjoavat, sekä yhteydenottolomakkeen varaustasi varten. Odotamme sinua nauttimaan maagisesta kokemuksesta lomallasi Teneriffalla.

Valaan katselu ja Puerto del la Cruz

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

			Things to do in Puerto de la Cruz - Tekemistä Puerto de la Cruzissa
Tässä postauksessa näytämme sinulle täydellisen oppaan Puerto de la Cruzissa...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Laivamatkat Puerto de la Cruzista
Tällä kertaa puhumme laivamatkoista Puerto de La Cruzista ja kaikesta siitä, mistä...

Rannat vuonna Puerto del la Cruz

			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Ranta
Kyseessä on kaupunkiranta, joka on hyvin suosittu Teneriffan alueella, ja siellä käy...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Ranta
Det er en smuk strand på Tenerife, som stadig er ukendt for mange turister, så den er...